Hát nekem ebből az jött le:
Mileyről azt hittük botrányos, de nem az! Ő mintha megin jókislány lenne és stb.
Deha valaki egy kicsit belegondolna rájönne:
Mileynek voltak botrányai, azért, hogy nagynak higyék, pedig nem az. Nem azért volt ilyen Can't be Tamedes, mert ez a stílus neki tetszett, hanem azért, mert azt akarta, hogy nagynak higgyék! De látta, hogy ekkor elveszíti sok rajongóját és vissza tér egy kis cit aztán amint visszakapja őket újra szinjátszkodni és botránkozni fog!
És nem kell nekem esni! Szeretem a Can't be tamedet, és még Mileyel is "jóban" lennék, ha önmagát adná!
Miley Cyrus letisztáz mindent
2010. szeptember 24. 12:36
2010. szeptember 24. 12:41
A kutyusok tök arik
És Miley és tök jó a videóban
Imádtam eddig is és most is!
2010. szeptember 24. 12:46
Majdnem halálra untam magam míg végignéztem (sorry, de ez csak az én véleményem) ezt a hazugságos és szánalmas videót! hajrá te hazug és...(Miley) XO
2010. szeptember 24. 13:00
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Alexis
Mileyről azt hittük botrányos, de nem az! Ő mintha megin jókislány lenne és stb.
Mileynek voltak botrányai, azért, hogy nagynak higyék, pedig nem az. Nem azért volt ilyen Can't be Tamedes, mert ez a stílus neki tetszett, hanem azért, mert azt akarta, hogy nagynak higgyék! De látta, hogy ekkor elveszíti sok rajongóját és vissza tér egy kis cit aztán amint visszakapja őket újra szinjátszkodni és botránkozni fog!
És nem kell nekem esni! Szeretem a Can't be tamedet, és még Mileyel is "jóban" lennék, ha önmagát adná!
Majdnem halálra untam magam míg végignéztem (sorry, de ez csak az én véleményem) ezt a hazugságos és szánalmas videót! hajrá te hazug és...(Miley) XO
Csak azért tartod "hazugságos és szánalmas"-nak mert Miley tök normális és tisztázza a magáról szóló hülye pletykákat te meg már aligha tudsz utálkozni. Miért lenne Miley hazug? Mert te annyira ismered őt és mindennap beszélsz vele és tudod, hogy mit gondol? Te sem birod már leírni normálisan, hogy mit gondolsz mert félsz, hogy leszólnak. Akkor te milyen ember lehetsz? Tudod mit ez nem érdekel csak annyit akarok elmondani, hogy az sem igaz amit te mondogatsz. Az ő dolga, hogy hogyan viselkedik, milyen zenét játszik, hogy öltözkidik stb. Nem hiszem, hogy az olyan emberek mint te annyira érdekli őt. Szerintem az a szánlmas és hazug dolog amit te csinálsz, hogy 5 percenként másmilyen véleményt mondasz róla. Egyik percben még imádnád is ha nem lenne ilyen aztán meg már leszólod. Ez az én véleményem és nem azért irtam ezt le mert zavar, hogy te nem szereted Miley. Csak azért mert az zavar, hogy igy írod le a saját véleményed.
Csak azért tartod "hazugságos és szánalmas"-nak mert Miley tök normális és tisztázza a magáról szóló hülye pletykákat te meg már aligha tudsz utálkozni. Miért lenne Miley hazug? Mert te annyira ismered őt és mindennap beszélsz vele és tudod, hogy mit gondol? Te sem birod már leírni normálisan, hogy mit gondolsz mert félsz, hogy leszólnak. Akkor te milyen ember lehetsz? Tudod mit ez nem érdekel csak annyit akarok elmondani, hogy az sem igaz amit te mondogatsz. Az ő dolga, hogy hogyan viselkedik, milyen zenét játszik, hogy öltözkidik stb. Nem hiszem, hogy az olyan emberek mint te annyira érdekli őt. Szerintem az a szánlmas és hazug dolog amit te csinálsz, hogy 5 percenként másmilyen véleményt mondasz róla. Egyik percben még imádnád is ha nem lenne ilyen aztán meg már leszólod. Ez az én véleményem és nem azért irtam ezt le mert zavar, hogy te nem szereted Miley. Csak azért mert az zavar, hogy igy írod le a saját véleményed.
2010. szeptember 24. 13:04
|
|
incurkapincurkaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.25. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 131921 offline
|
Nagyon kedves , hogy így törődik a rajongóival. ♥
2010. szeptember 24. 13:52
én nem szeretem Mileyt, de azért jó hogy tisztázta magát
2010. szeptember 24. 14:07
|
|
DisneyFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.17. Hozzászólás: 5299 Csatolások: 17709 Azonosító: 129416 offline
|
Én is sajnáltam már Miley-t amiért mostanában egyre többet bántották és rosszindulatú pletykákat találtak ki róla
Szép volt tőle, hogy letisztázott mindent
És igen: Kitartunk Melletted Miley
2010. szeptember 24. 14:07
|
|
DisneyFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.17. Hozzászólás: 5299 Csatolások: 17709 Azonosító: 129416 offline
|
Én is sajnáltam már Miley-t amiért mostanában egyre többet bántották és rosszindulatú pletykákat találtak ki róla
Szép volt tőle, hogy letisztázott mindent
És igen: Kitartunk Melletted Miley
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: