akkor is Selnek van igaza!
Ő csak tanácsot adott Miss Montananak,aki mint mindig dedósan reagált vissza!
Selena Gomez: „Miley nem nőtt fel”
2010. szeptember 24. 15:03
|
|
VanessaWolfe13Goddess |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.18. Hozzászólás: 1189 Csatolások: 58 Azonosító: 134978 offline
|
szerintem Selenának van igaza!(én Mileyt is szeretem)
2010. szeptember 24. 15:04
|
|
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline
|
egyértelmű ,hogy egyiknek sincs igaza..selena törődjön a saját dolgával, miley meg szarja le..ne kapja föl egyből a vizet..
.
1 felhasználónak tetszik:
Boroo
2010. szeptember 24. 15:04
|
|
sztárcsaj |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 520 Csatolások: 1 Azonosító: 131831 offline
|
Nos,Brigitt.a-nak pedig az lenne a tanácsp,hogy ne hozzon létre máskor olyan cikket ami a rajongóknál"Háborút" vált ki,mertilyenkor aztán senki sem törődik azzal,hogy mit ír!
2010. szeptember 24. 15:06
|
|
sziszuska29 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.07. Hozzászólás: 518 Csatolások: 0 Azonosító: 130811 offline
|
selena egy ribanc!
miley-nak adok igazat!
miley-nak adok igazat!
2010. szeptember 24. 15:10
Most nem azért de nem értem miért szídja mindenki Selenát..Miley-nak is nem egy nem túl kedves megjegyzése volt már...az bezzeg nem zavart senkit,igaz? Könyörgöm,vegye már kicsit mindenki észre magát. Én nem szólok bele hogy ki tehetséges,az hogy szerintem Selena az magánvélemény de ez mindenkire vonatkozik. Senki nem kiváncsi arra hogy a másik kedvencét szapulod. Én is ezen okból nem részletezem amit Miley-ról gondolok. Mert más számára ez sértő lehet,ahogy nekem is az amit egyesek itt Selenáról összehordanak.Mindkét rajongótábor vegyen vissza,és nem szeretném ismételni magam,remélem érthető voltam. Ennyi
én nem akarok veszekedni... de ha tényleg nyertél volna olvasási versenyt, akkor habozás nélkül leírtad volna a nevem... nem direkt 
én meg helyesírásikat nyertem .. nagy ügy..Ez nem tanács sztárcsaj.. hanem beszólás, mondván, hogy jobbnak érzi magát.. és ő felnőtt??? mert selena a legutolsó akit nem néznék felnőttnek
bocsi, de ez a véleményem... amúgy is semmi köze Mileyhoz.. ne avatkozzon bele Miley dolgaiba...
én meg helyesírásikat nyertem .. nagy ügy..Ez nem tanács sztárcsaj.. hanem beszólás, mondván, hogy jobbnak érzi magát.. és ő felnőtt??? mert selena a legutolsó akit nem néznék felnőttnek
|
|
sztárcsaj |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 520 Csatolások: 1 Azonosító: 131831 offline
|
Mi a fenét mondtál sziszuskamiafene?
Hogy van kép a bőrödön ilyent monadni róla?
Miley egy kis senki,jó lenne ha kiröpítenék a plutóra:D
És nehogy ilynet merj írni máskor vagy olyant írok naked........
Hogy van kép a bőrödön ilyent monadni róla?
Miley egy kis senki,jó lenne ha kiröpítenék a plutóra:D
És nehogy ilynet merj írni máskor vagy olyant írok naked........
2010. szeptember 24. 15:11
mindenki beszól mindenkine... én nem Mileyt védem ... sem Selenát.. már nem is érdekel.. senkinek sincs igaza!!! Se Mileynak se Selenának... én itt nem akarok veszekedni
2010. szeptember 24. 15:12
olvasási verseny ha??? írásban se nyersz nem még olvasásban... már bocsánat
2010. szeptember 24. 15:12
|
|
sztárcsaj |
|
Háát most az egyszer eggyetértek adelebaranoviccsal!
Én sem szeretném ha Selena felnőttesnek akarna látszani mert én mindig a "kis"Alexet szeretném látni benne!Ettől még nem vagyok az anyja nyugi!
Én sem szeretném ha Selena felnőttesnek akarna látszani mert én mindig a "kis"Alexet szeretném látni benne!Ettől még nem vagyok az anyja nyugi!
2010. szeptember 24. 15:14
|
|
BorooFalat ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.26. Hozzászólás: 910 Csatolások: 14 Azonosító: 125871 offline
|
Idézet (sztárcsaj @ 2010.09.24. 15:04)
Nos,Brigitt.a-nak pedig az lenne a tanácsp,hogy ne hozzon létre máskor olyan cikket ami a rajongóknál"Háborút" vált ki,mertilyenkor aztán senki sem törődik azzal,hogy mit ír!
vagy létrehozhatna ilyen cikkeket, csak egy kicsit kultúráltabbnak kéne lennie a fanoknak és nem azon veszekedni hogy:
"Selnek van igaza"
"nincs igazad, Mileynak van igaza"
"nincs igazad, Selnek van igaza"
"de igazam van, Mileynak van igaza"
...
ez már egy kicsit dedós szerintem...mármint mond ki a véleményed, de ne állj le vitázni! na ez meg az én tanácsom volt, szóval kérem nem letámadni érte...
boszikaa97
|
|
Henyykeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.14. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 134808 offline
|
szerintem Selenanak tok igaza van mert Miley beszolasa is azt mutatja h meg nm nott fel.....Selena sokal noiesebb.......(bocsi az ekezetek miatt a billentyuzetemen nincsenek ekezetes betuk:d)
Idézet (sztárcsaj @ 2010.09.24. 15:12)
én mindig a "kis"Alexet szeretném látni benne!
Csak az a baj, hogy Selena nem Alex... Hiába, 2 külön (úgymond) "karakter", Selena egyszer felnő, és annyi...
boszikaa97
na végre
leírtad a nevem
köszönömmmm
hát ki hogyan látja.. a kis Alex nekem is bejön
ezt bevallom... hát lehetsz az anyja.. lehet örülne neki
hát ki hogyan látja.. a kis Alex nekem is bejön
2010. szeptember 24. 15:16
|
|
sztárcsaj |
|
Na ja most pedig én megyek mert semmi kedvemHannah mániákusokkal veszekednem!
Mindenkinek van véleménye és azt tartsa meg magának!
Ennyilenne az egész és remélem felfogtátok mit jelent!
Mindenkinek van véleménye és azt tartsa meg magának!
Ennyilenne az egész és remélem felfogtátok mit jelent!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.