A The CW több sorozata is veszélyben van
2010. szeptember 24. 10:41
Ma végre Supernatural!
Még jó, hogy legalább ezt folytatják (de már sajnos ezt sem sokáig:( )
2010. szeptember 24. 12:17
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Azért egy Gossip Girlt megszüntetni csúnya lenne... bár én lemaradtam a második évad elejénél de nagyon szeretem a sorozatot és nagy kár lenne érte.
Az új 90210 nekem nem jön be. Az első évad talán 4-5 része után úgy döntöttem, hogy ez a sorozat számomra halott.
A Life Unexpected pedig aranyosnak tűnt. De annak örülök a táblázat alapján, hogy az OTH nincs veszélyben egyenlőre. Szeretem az a sorozatot. A TVD meg főleg
Az új 90210 nekem nem jön be. Az első évad talán 4-5 része után úgy döntöttem, hogy ez a sorozat számomra halott.
A Life Unexpected pedig aranyosnak tűnt. De annak örülök a táblázat alapján, hogy az OTH nincs veszélyben egyenlőre. Szeretem az a sorozatot. A TVD meg főleg
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2010. szeptember 24. 12:26
|
|
csicsi20♥ AckleHolic ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.06. Hozzászólás: 1664 Csatolások: 109 Azonosító: 119601 offline
|
A Gossip Girl-t gyenge sorozatnak tartom, nekem nem jön be.. de nagyon sok rajongója van, nem tartom túl jó ötletnek befejezés nélkül abbahagyni a sorozatot
A Supernatural szerintem nincs veszélyben
2010. szeptember 24. 15:26
a supernaturalt már baromira várom *-* mondju,azért sajnálnám ha befejeznék a gossip girlt .
2010. szeptember 24. 18:37
|
|
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline
|
A GG nincs akkora veszélyben, mint amennyire felfújják. Csökkent a nézettsége, de a célközönség még így nagyon erősen kitart. Szerintem vissza fogja küzdeni magát és remélem lesz még egy évad.
90210-et nem sajnálom annyira.
LUX-ot meg idén darálom le, de róluk már korábban felröppentek a cancelezések, nem?
Amit berendeltek azt már úgyis le fogják adni..
TVD a sikersorozatuk jelenleg, ennek nagyon örülök.
Supernatural nézettségéről meg holnap úgyis lesz infó, már nagyon várom, nem bírom egyhelyben ülni kb.
90210-et nem sajnálom annyira.
LUX-ot meg idén darálom le, de róluk már korábban felröppentek a cancelezések, nem?
Amit berendeltek azt már úgyis le fogják adni..
TVD a sikersorozatuk jelenleg, ennek nagyon örülök.
Supernatural nézettségéről meg holnap úgyis lesz infó, már nagyon várom, nem bírom egyhelyben ülni kb.
2010. szeptember 24. 22:29
Idézet (Domcicc @ 2010.09.24. 18:37)
A GG nincs akkora veszélyben, mint amennyire felfújják. Csökkent a nézettsége, de a célközönség még így nagyon erősen kitart. Szerintem vissza fogja küzdeni magát és remélem lesz még egy évad.
Ezt nem a nézők döntik el.
2010. szeptember 25. 00:08
|
|
Bondgirl21új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.05. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 124278 offline
|
Csak a GG-t ne hagyák abba!Én egyszerűen imádom!!!
2010. szeptember 25. 15:43
én is örülök h a TVD nincs veszélyben.
mondjuk miért is lenne?
mindenki imádja;)
mondjuk miért is lenne?
mindenki imádja;)
2010. szeptember 25. 18:38
|
|
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline
|
Idézet (kateblock @ 2010.09.24. 22:29)
Ezt nem a nézők döntik el.
Nem úgy értettem, hanem hogy abban a csoportban, amit a CW megcéloz vele, ott még így is elég erős a CW sorozatai között, ezért valószínűbb, hogy nem fogják eldobni.
Egyébként azóta változás történt, a GG már nincs a durván veszélyeztetett sorozatok között.
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.