Moderátorok Topicja VI
2010. december 28. 20:52
2010. december 28. 21:00
|
Karina197impossible |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 7877 Csatolások: 12522 Azonosító: 138204 offline
|
A 22. hsz-ból kérném kitörölni a képeket:
http://starity.hu/forum/topik/207757-demi-lovato-12-25-10-leaving-her-treatment-center-with-family/oldal/2/
Köszönöm!
http://starity.hu/forum/topik/207757-demi-lovato-12-25-10-leaving-her-treatment-center-with-family/oldal/2/
Köszönöm!
2010. december 28. 21:03
ITT (<<-szóval REPOST), ami ebben a témában vannak képek, azok mind-mind fel vannak töltve külön témákba: ITT , ITT és ITT (<<- EREDETIEK).
REPOST - EREDETI
EZT és EZT kérlek vonjátok össze(úgy, hogy az enyém maradjon meg, mert én hoztam létre hamarabb(az első link))
REPOST - EREDETI
REPOST - EREDETI
REPOST - EREDETI
EZT és EZT kérlek vonjátok össze(úgy, hogy az enyém maradjon meg, mert én hoztam létre hamarabb(az első link))
REPOST - EREDETI
REPOST - EREDETI
2010. december 28. 22:16
|
|
mikeylahudgens |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.07.29. Hozzászólás: 4733 Csatolások: 31047 Azonosító: 103304 offline
|
nincs adatlap csatolva
http://starity.hu/forum/topik/182430-tyra-banks-bikini-photoshoot/
http://starity.hu/forum/topik/182430-tyra-banks-bikini-photoshoot/
2010. december 28. 22:52
|
|
Walakyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 134141 offline
|
Csak arra vagyok kíváncsi,hogy Tolvai Renáta miért a Külföldi sztárok között van? Először arra gondoltam,hogy azért,mert nem magyar állampolgár,de Kállay-Saunders András a magyarok között van,pedig ő sem magyar állampolgár.Ráadásul Renáta magyar,és magyarországi tehetségkutatót nyert meg...
2010. december 28. 23:36
Idézet (Walaky @ 2010.12.28. 22:52)
Csak arra vagyok kíváncsi,hogy Tolvai Renáta miért a Külföldi sztárok között van? Először arra gondoltam,hogy azért,mert nem magyar állampolgár,de Kállay-Saunders András a magyarok között van,pedig ő sem magyar állampolgár.Ráadásul Renáta magyar,és magyarországi tehetségkutatót nyert meg...
Állampolgárságtól függ, bár azt írja a Sztárlexikonban, hogy "Az ország, ahol él, vagy amilyen nemzetiségűnek vallja magát" ám szerintem ez ilyen formában hülyeség, hiszen ha valaki külföldön él, és magyar állampolgár, attól teszem azt nem lesz angol, csak mert ott él 20 éve. Én úgy tudom, a gyerek ha megszületik automatikusan azt az állampolgárságot kapja, ahol született, tehát Reni esetében ez a román. De ez nem változtat azon, hogy a szülei magyarok, tehát ő is az. Neki annyi lehetősége van, hogy megkéri a kettős állampolgárságban másodiknak a magyart. András meg úgy tudom már megkapta, szóval neki mindkettőt be lehet állítani.
2010. december 29. 11:49
Rossz helyre van nyitva: http://starity.hu/forum/topik/208204-1-10-ig-hanyasra-ertekelned-az-eddigi-hetedet/
Töröljétek, vagy helyezzétek át, ahogy jónak látjátok.
Töröljétek, vagy helyezzétek át, ahogy jónak látjátok.
2010. december 29. 12:34
|
|
RihannnaFaág™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.10. Hozzászólás: 1805 Csatolások: 118 Azonosító: 124776 offline
|
Kedves moderátorok!
Egy cikkel van problémám amit most írtam, csak az a baj hogy le vannak zárva a cikkes topicok ezért írok ide. Az a problémám hogy megírtam a cikket, feltöltöttem a képet meg minden, de nem tudom elküldeni mert azt írja ki hogy a címkéket vesszővel kell elválasztanom. megnéztem és észrevettem hogy én vesszővel választottam el. a biztonság kedvéért azért még kitöröltem és újra beírtam vesszővel de nem fogadja el.
Mit tehetek ebben az esetben?
előre is köszönöm: Rihannna
Egy cikkel van problémám amit most írtam, csak az a baj hogy le vannak zárva a cikkes topicok ezért írok ide. Az a problémám hogy megírtam a cikket, feltöltöttem a képet meg minden, de nem tudom elküldeni mert azt írja ki hogy a címkéket vesszővel kell elválasztanom. megnéztem és észrevettem hogy én vesszővel választottam el. a biztonság kedvéért azért még kitöröltem és újra beírtam vesszővel de nem fogadja el.
2010. december 29. 12:39
Idézet (Rihannna @ 2010.12.29. 12:34)
Kedves moderátorok!
Igaz, nem vagyok moderátor, de min. 4,5 kulcsszó kell, inkább írj be többet, mint kevesebbet
2010. december 29. 13:05
|
|
chiaraavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 127 Csatolások: 997 Azonosító: 59751 offline
|
Sziasztok!
Nem tudom, hogy jó helyre írok-e, de a moderátoroktól várom a választ, tehát akkor remélem, hogy igen.
Már korábban regisztráltam erre az oldalra, de csak mostanában kezdtem el aktívan használni. Viszont van egy pár dolog, amit nem értek. Először is hiányolom a visszaigazolást, egy téma törlésekor, vagy egy cikk nem leadásáról. Mindkettő már megtörtént és fogalmam sincs, hogy miért??? A cikk szerintem sokkal több információt tartalmazott, mint már egyes itt leközölt "hírek" (például XY megfázott). Olyan is előfordult már, hogy egy sztár adatlapját megszerkesztettem, majd 1-2 nap után olyan volt, mintha semmi sem történt volna és később (kb. 3. nap) egy másik felhasználóé lett az az adatlap (éppen ő is akkor szerkesztette biztosan), aki azóta már le is mondott róla... És itt is csak találgatni tudok, hogy mi történhetett.
Szóval én kíváncsian várom, hogy mi az oka annak, hogy törlésre kerül egy téma, vagy egy cikk, úgy hogy közben szabálysértés sem történt, szerintem.
Köszönöm!
Nem tudom, hogy jó helyre írok-e, de a moderátoroktól várom a választ, tehát akkor remélem, hogy igen.
Már korábban regisztráltam erre az oldalra, de csak mostanában kezdtem el aktívan használni. Viszont van egy pár dolog, amit nem értek. Először is hiányolom a visszaigazolást, egy téma törlésekor, vagy egy cikk nem leadásáról. Mindkettő már megtörtént és fogalmam sincs, hogy miért??? A cikk szerintem sokkal több információt tartalmazott, mint már egyes itt leközölt "hírek" (például XY megfázott). Olyan is előfordult már, hogy egy sztár adatlapját megszerkesztettem, majd 1-2 nap után olyan volt, mintha semmi sem történt volna és később (kb. 3. nap) egy másik felhasználóé lett az az adatlap (éppen ő is akkor szerkesztette biztosan), aki azóta már le is mondott róla... És itt is csak találgatni tudok, hogy mi történhetett.
Szóval én kíváncsian várom, hogy mi az oka annak, hogy törlésre kerül egy téma, vagy egy cikk, úgy hogy közben szabálysértés sem történt, szerintem.
Köszönöm!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: