Starity

Hírmoderátorok topikja

18 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2010. szeptember 27. 21:04 #101
- törölt felhasználó -    
Idézet (CanDee Sweet @ 2010.09.27. 21:02)
Boldog szülinapot, Avril! - mert ez hír értékű? Teszem hozzá nem akarok kötekedni, csak nem értem a helyzetet...

Most sok sztárról lehetn ilyet írni, de én sem értem. mellow.gif
2010. szeptember 27. 21:10 #102
- törölt felhasználó -    
Idézet (CanDee Sweet @ 2010.09.27. 21:02)
Boldog szülinapot, Avril! - mert ez hír értékű? Teszem hozzá nem akarok kötekedni, csak nem értem a helyzetet...

Az, hogy születésnapja van egy sztárnak, és felköszöntik egy hírrel, teljesen elfogadható. Ilyen cikket még én is írtam.
2010. szeptember 27. 21:11 #103
- törölt felhasználó -    
Idézet (El Mexicano @ 2010.09.27. 21:10)
Az, hogy születésnapja van egy sztárnak, és felköszöntik egy hírrel, teljesen elfogadható. Ilyen cikket még én is írtam.

Nekem azzal semmi bajom, tényleg, csak egy napon sok sztárnak van szülinapja.
2010. szeptember 27. 21:19 #104
- törölt felhasználó -    
Idézet (Karina197 @ 2010.09.27. 21:11)
Nekem azzal semmi bajom, tényleg, csak egy napon sok sztárnak van szülinapja.

Meg is említi a cikk:

"De nem csak ő az egyetlen, akinek a mai napon van a születésnapja, hisz Lil Wayne híres rapper épp ma töltötte be 28. életévét, Gwyneth Paltrow pedig 38 éves lett."

Egyébként ebben igazad van, és most magam ellen beszélek, mert amikor Thalía születésnapjáról írtam, akkor ő pl. nem is szerepelt a Starity születésnaposok listáján (gondolom csak az első 20 szerepel népszerűségi sorrendben, ezért nem), mégis írtam róla. Hát itt az a kérdés, hogy kiről írnak. Szerintem belefér.
2010. szeptember 27. 21:26 #105
- törölt felhasználó -    
Idézet (El Mexicano @ 2010.09.27. 21:10)

Mert amiről te is írsz, az hírértékű lesz rögtön? biggrin.gif Bár legalább következetes vagy, hogy másnak is elfogadod ugyanazt. De szerintem akkor már a megjelent egy új dal, új album, új videó stb. szintű hírek értelmesebbek, bár azok sem jelennek meg más oldalakon, de az ember legalább értesül, mert nem lehet mindent nyomon követni sajnos. De most az, hogy hány éves lett...
Rólam is írjatok majd cikket a 21. szülinapomon, lécci! biggrin.gif Köszi! wub.gif cool.gif
4 felhasználónak tetszik: Karina197, vvivienne8, Lexy, Fan-ily6889
2010. szeptember 27. 21:29 #106
- törölt felhasználó -    
Idézet (El Mexicano @ 2010.09.27. 21:19)
Meg is említi a cikk:
"De nem csak ő az egyetlen, akinek a mai napon van a születésnapja, hisz Lil Wayne híres rapper épp ma töltötte be 28. életévét, Gwyneth Paltrow pedig 38 éves lett."
Egyébként ebben igazad van, és most magam ellen beszélek, mert amikor Thalía születésnapjáról írtam, akkor ő pl. nem is szerepelt a Starity születésnaposok listáján (gondolom csak az első 20 szerepel népszerűségi sorrendben, ezért nem), mégis írtam róla. Hát itt az a kérdés, hogy kiről írnak. Szerintem belefér.

Igen, én erről beszéltem. Vagy csak gondoltam. Nekem az Avriles cikkel semmi bajom. Szerintem születésnaposokat lehetne írni számunkra nem annyira népszerű sztárokról.
2010. szeptember 27. 21:36 #107
- törölt felhasználó -    
Na Mexicano, megnézheted a cikkemben,hogy mi volt a hiba. rolleyes.gif
2010. szeptember 28. 15:10 #108
- törölt felhasználó -    
Idézet (Regina @ 2010.09.27. 21:26)
Mert amiről te is írsz, az hírértékű lesz rögtön?  biggrin.gif Bár legalább következetes vagy, hogy másnak is elfogadod ugyanazt. De szerintem akkor már a megjelent egy új dal, új album, új videó stb. szintű hírek értelmesebbek, bár azok sem jelennek meg más oldalakon, de az ember legalább értesül, mert nem lehet mindent nyomon követni sajnos. De most az, hogy hány éves lett...
Rólam is írjatok majd cikket a 21. szülinapomon, lécci!  biggrin.gif Köszi!  wub.gif  cool.gif

majd én. w00t.gif
csak fogadjátok el. _nevet.gif
2010. szeptember 28. 19:16 #109
zsofeeh
zsofeeh
shadowhunter

Státuszmister Bower is mine. sorry, i'm not sorry !
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 4835
Csatolások: 33773
Azonosító: 125792
http://starity.hu/forum/topik/188074-megtalaltak-renesmee-t/
Ez a cikk már volt, csak nem ilyen formában, mert ez kibővített, viszont amivel ezt bővítették, arról írtam egy (szerintem) igényes cikket. Esetleg az megjelenhetne ez helyett? smileeee.gif
2010. szeptember 28. 19:54 #110
- törölt felhasználó -    
Idézet (zsofeeh @ 2010.09.28. 19:16)
http://starity.hu/forum/topik/188074-megtalaltak-renesmee-t/
Ez a cikk már volt, csak nem ilyen formában, mert ez kibővített, viszont amivel ezt bővítették, arról írtam egy (szerintem) igényes cikket. Esetleg az megjelenhetne ez helyett? smileeee.gif

Igen, a te cikkedet vontam össze vele (egyébként az előző nem teljesen erről szólt, akkor még csak arról, hogy ezt szeretnék), sajnos később vettem észre, hogy te is írtál róla. Ha esetleg nem gond megírni még egyszer, akkor ezt töröltetem és a tiedet kiteszem. Bocsánat a figyelmetlenségemért, nem vagyok ma túl jól.
2010. szeptember 28. 20:00 #111
- törölt felhasználó -    
Szeretnék megkérni minden cikkszerkesztőt, hogy a forrásmegadásnál, ha weboldalról van szó, ne írja bele a "http://www..."-t, sem az aloldalakat, csak a tartománynevet, vagy ha van az oldalnak hivatalos neve, akkor azt.

Pl. ha az a forrás, hogy "http://www.valaki.com/hirek/akarmi/valami", akkor azt úgy kell megadni, hogy "valaki.com" és kész.
2 felhasználónak tetszik: Karina197, xBlondie
2010. szeptember 28. 20:59 #112
Lindsay019
Lindsay019
Disney princess♔

Státusz"Some people are worth melting for." Olaf ♥
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 4957
Csatolások: 54911
Azonosító: 58811
Ennél a cikknél szerintem a szerkesztő egy kicsit be akarta csapni a hírmodisok csapatát, ugyanis forrásnak egy külföldi oldalt jelölt meg, holott az egészet innen másolta, és van, ahol szinte alig írt át benne valamit. Persze lehet, hogy ő fordította, de szerintem akkoris gyanús.. wink.gif
2010. szeptember 28. 20:59 #113
zsofeeh
zsofeeh
shadowhunter

Státuszmister Bower is mine. sorry, i'm not sorry !
Hozzászólás: 4835
Csatolások: 33773
Azonosító: 125792
Idézet (El Mexicano @ 2010.09.28. 19:54)
Igen, a te cikkedet vontam össze vele (egyébként az előző nem teljesen erről szólt, akkor még csak arról, hogy ezt szeretnék), sajnos később vettem észre, hogy te is írtál róla. Ha esetleg nem gond megírni még egyszer, akkor ezt töröltetem és a tiedet kiteszem. Bocsánat a figyelmetlenségemért, nem vagyok ma túl jól.

Semmi baj, megesik az ilyen! wink.gif Lehet, hogy megírom még ma este, de legkésőbb holnap délután smileeee.gif
2010. szeptember 28. 21:03 #114
Eszty Morgan
Eszty Morgan
♥Team Nikolas♥

Státusz™ :)
Hozzászólás: 1133
Csatolások: 47
Azonosító: 133717
Idézet (Regina @ 2010.09.27. 19:40)
Nem is erről volt eddig szó. A szerintem és egyebek, persze, hogy nem valók egy cikkbe. De a helyesírás kérdését pedig túlzásba viszed. Ennyi.
Én is csináltam pl. olyanokat régebben, hogy "juujj lesz új lemeez! ti is várjátok??? smileeee.gif" 4 soros cikkből egy normálisat faragtam, érdekes, akkor mondjuk nem panaszkodott a beküldője, hogy az ő neve alatt megjelent egy tök jó cikk, amit nem is ő írt... na de mindegy, viszont kukacoskodni nem kell minden angol vagy magyar szó helyesírásán.

Ezzel azért nem értek egyet. Ha már cikk, most az legyen mondjuk kevésbé minőségi, de a helyesírás az legyen már alap!
Hogy ki mit tart jónak és egyáltalán cikk értékűnek, az már más kérdés.
3 felhasználónak tetszik: Beba13, El Mexicano, Ditty
2010. szeptember 28. 21:09 #115
- törölt felhasználó -    
Idézet (Lindsay019 @ 2010.09.28. 20:59)
Ennél a cikknél szerintem a szerkesztő egy kicsit be akarta csapni a hírmodisok csapatát, ugyanis forrásnak egy külföldi oldalt jelölt meg, holott az egészet innen másolta, és van, ahol szinte alig írt át benne valamit. Persze lehet, hogy ő fordította, de szerintem akkoris gyanús..  wink.gif

Nos, ezt kivételesen nem én, hanem Freeze fogadta el, ő viszont biztos tudja, hogy mit csinál. wink.gif
2010. szeptember 29. 08:51 #116
- törölt felhasználó -    
Kedves Cikkírók!

A cikkek elfogadásával kapcsolatban tájékoztatok mindenkit, hogy az elfogadás időpontja természetesen attól függ, hogy mikor van fent hírmoderátor, és ér rá vele foglalkozni. Tehát ha esetleg késik egy cikk kiadása, még nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem fog kikerülni, ezért kérem mindenki türelmét és megértését.

Ezzel kapcsolatban annyit szeretnék még mondani, hogy én hétközben általában 22.00 után már nem vagyok, tehát aki este 10 után ír cikket, az nagy valószínűséggel csak másnap reggel/délelőtt fog kikerülni (hacsak nincs itt másik hírmoderátor). Általában az is igaz, hogy hétfőtől csütörtökig 16.00 órától 18.30-ig, pénteken 13.30-tól 16.00 óráig nem tudok fent lenni (csak kivételes esetekben), így ezen időközökben sincs cikkelfogadás, ha nincs itt más.

És már most szólok, hogy holnap, azaz 30-án (csütörtökön) egész nap nem leszek, kivétel este, tehát a ma este 10 után írt cikkek többsége valószínűleg csak holnap este 8 után fog kikerülni.

Mindezt csak tájékoztatásul írtam le, mert voltak már kérdések ezzel kapcsolatban.
2 felhasználónak tetszik: xBlondie, Ditty
2010. szeptember 29. 16:13 #117
alexavagyok
alexavagyok
you know you love me ♥
Hozzászólás: 1181
Csatolások: 457
Azonosító: 107598
sziasztok :)
Tegnap este írtam egy cikket Katy Perry budapesti látogatásáról, amiben az egyik mondat át lett szerkesztve és kimaradt belőle egy szó. Ha lehet, légyszi korrigáljátok :)

Erre a mondatra gondolok: "Azonban a Budai Várat már biztos láthatjuk a kisfilmben, mivel itt próbálták a klip egyik tömegjelenetét, amit valószínűleg holnap szerdán fel."

Köszi! :)
2010. szeptember 29. 20:05 #118
- törölt felhasználó -    
Pechem van.. amíg írtam a cikket már kikerült ugyanaz más írásában :$
2010. szeptember 29. 20:59 #119
- törölt felhasználó -    
Idézet (itsmilan @ 2010.09.29. 20:05)
Pechem van.. amíg írtam a cikket már kikerült ugyanaz más írásában :$

Az "Angelina Jolie gyerekei Magyarországon járnak iskolába" témában már volt cikkünk, és már több mint egy hete megírták. wink.gif

Mi ebből a tanulság? Máskor jobban utána kell nézni. wink.gif

Apropó, ezzel kapcsolatban kérnék mindenkit, hogy a címkéknél mindig szerepeljenek azon sztárok nevei, akikről a cikk szól, mivel így lehet rákeresni a róluk szóló további hírekre.
2010. szeptember 30. 14:25 #120
Bernadettkeh
Bernadettkeh
Directioner™

StátuszOne Direction Infection.! ♥
Hozzászólás: 1144
Csatolások: 584
Azonosító: 124774
En is irtam egy cikket ami nem jelent meg meg meg sztaradatlapokat is bekuldtem (kb.4-et) de egyik se jelent meg.
Szabad megtudnom hogy miert? unsure.gif
18 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!