Starity

Hírmoderátorok topikja

18 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2010. szeptember 27. 20:16 #81
- törölt felhasználó -    
Idézet (El Mexicano @ 2010.09.27. 20:11)
És te honnan tudod, hogy mi a normális? Belelátsz az adatbázisba, hogy milyen cikkeket küldenek be, és közülük miket fogadunk el?

Sajnálom :$ Nem láttam azt a cikket és még a címe sem erre utal :S
2010. szeptember 27. 20:18 #82
- törölt felhasználó -    
még koradélután beküldtem egy cikket, Demi Lovatóról szólt, de nem került ki.
2010. szeptember 27. 20:20 #83
- törölt felhasználó -    
Idézet (itsmilan @ 2010.09.27. 20:16)
Sajnálom :$ Nem láttam azt a cikket és még a címe sem erre utal :S

Semmi probléma, megesik az ilyen (nem neked szólt az üzenetem). beer.gif
2010. szeptember 27. 20:20 #84
duracell
duracell
mockingjay™

StátuszA lapjaimért NEM lehet csomagot vállalni, köszönöm az érdeklődést!
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 2089
Csatolások: 34566
Azonosító: 133509
Ehhez a hírhez lehetne csatolni Matthew Macfadyen, Ray Stevenson és Logan Lerman adatlapját? smileeee.gif
Ők a film főszereplői, így alapból nem értem, hogy a hír szerzője miért a mellékszereplőket csatolta blink.gif
Előre is köszi meghajolo.gif
2010. szeptember 27. 20:23 #85
- törölt felhasználó -    
Egyébként az is igaz, hogy szerintem legtöbben legrosszabb álmotokban sem tudjátok elképzelni, milyen cikkek érkeznek... mert vannak a helyesírás-hibásak, oké, de vannak az atyaééééééééég, ez még fórumhozzászólásnak is értelmetlen lenne típusúak... Ja meg a másoltak...
6 felhasználónak tetszik: El Mexicano, duracell, Karina197, xBlondie, Ditty, Twilight6
2010. szeptember 27. 20:29 #86
duracell
duracell
mockingjay™

Idézet (Regina @ 2010.09.27. 20:23)
Egyébként az is igaz, hogy szerintem legtöbben legrosszabb álmotokban sem tudjátok elképzelni, milyen cikkek érkeznek... mert vannak a helyesírás-hibásak, oké, de vannak az atyaééééééééég, ez még fórumhozzászólásnak is értelmetlen lenne típusúak... Ja meg a másoltak...

Hát amilyen hozzászólásokat olvasok néha... és abból egy egész cikk blink.gif
Amúgy látom csatolva lettek, köszi meghajolo.gif
2010. szeptember 27. 20:29 #87
- törölt felhasználó -    
Amúgy szerintem nem kéne a Neonnal jönni, mert azon a hazugságokon kívül más nincs főleg pár kispécizett sztárról..
2010. szeptember 27. 20:29 #88
Freeze
Freeze
Hozzászólás: 6473
Csatolások: 2512
Azonosító: 1
Még egy okoskodás valakitől és lezárom a topikot a francba.

Csak egy-két napra próbálnátok meg a cikkeket moderálni és máris másképp látnátok az egészet. Az idézetek átírásával én sem értek egyet, de amit ebből kihoztatok az már egy kicsit több a soknál.

Fogadjátok el, hogy az a cikk jelenik meg, amit mi jónak gondolunk és úgy, ahogy mi jónak gondoljuk. Lehet, hogy hülyén hangzik, de ha a másik oldalról látnátok a dolgokat, akkor egyből megértenétek az okokat. beer.gif
6 felhasználónak tetszik: duracell, Karina197, El Mexicano, Lindsay019, Ditty, Twilight6
2010. szeptember 27. 20:30 #89
duracell
duracell
mockingjay™

Idézet (itsmilan @ 2010.09.27. 20:29)
Amúgy szerintem nem kéne a Neonnal jönni, mert azon a hazugságokon kívül más nincs főleg pár kispécizett sztárról..

Pont arról volt szó, hogy a Neon nem igazi híroldal smileeee.gif wink.gif
2010. szeptember 27. 20:30 #90
- törölt felhasználó -    

És még azzal is kiegészíteném, hogy a közhiedelemmel ellentétben még így is elfogadjuk a cikkek többségét, amiből már valamit ki lehet hozni, és minden feltételnek megfelel, azt a szükséges javítások után le is közöljük. Tehát teljesen felesleges a vádaskodás és a reklamáció, amikor rajtunk hírmoderátorokon kívül senki nem tudja, hogy milyen cikkek érkeznek be.
2010. szeptember 27. 20:31 #91
- törölt felhasználó -    

elhiszem. Ezért is gondolom,hogy nehéz Moderátornak lenni. Azt a sok kis zöldfülűt "útbaigazítani", meg megmondani nekik,hogy ne rakjanak fel sorba guglis képeket. dry.gif
Hogy bírjátok?
2010. szeptember 27. 20:38 #92
- törölt felhasználó -    
De jó, hogy ebből a "cikkeskedésből" én már kimaradok, biggrin.gif igaz amíg megvolt a jogom, hogy elfogadjak, addig beleláttam az egészbe. Hát csak megerősíteni tudom, hogy a cikkek elenyésző hányada kerül ki az oldalra. Volt amin percekig lehetett nevetni... _nevet.gif
6 felhasználónak tetszik: Bessie, El Mexicano, Karina197, xBlondie, Ditty, Twilight6
2010. szeptember 27. 20:48 #93
- törölt felhasználó -    
Idézet (Karina197 @ 2010.09.27. 20:31)
elhiszem. Ezért is gondolom,hogy nehéz Moderátornak lenni. Azt a sok kis zöldfülűt "útbaigazítani", meg megmondani nekik,hogy ne rakjanak fel sorba guglis képeket. dry.gif 
Hogy bírjátok?

Az a baj, hogy a zöldfülűek sokszor megértőbbek, mint a néhány évvel idősebb társaik. Ha egy kicsinek megírom, hogy mit hogyan kellene csinálni, és mire ügyeljen legközelebb, akkor többször is hálásan megköszöni, és legalább megpróbálja. Az idősebb meg nekiáll vitatkozni és kötözködni. Sajnos én inkább ebben látom a problémát.
4 felhasználónak tetszik: Regina, Beba13, Fan-ily6889, Ditty
2010. szeptember 27. 20:49 #94
- törölt felhasználó -    
Ahogy nézem egyébként, a cikkek 95%-ának elfogadása Mexi által történik, úgyhogy ha gondotok van, legfőképp rá számíthattok. Tehát vele kár vitatkozni. biggrin.gif

Egyébként az is igaz, hogy csomóan panaszkodnak, hogy miért csak erről meg arról van cikk, illetve lefikázzák a hírszerkesztőt, hogy ez nem hír... de ők mégsem írnak, pedig nyugodtan lehet.
Akinek pedig semmi érzéke ahhoz, hogy a "szerintem" és a "jaj de nagyon imádom" és egyéb megnyilvánulásokat nem tudja félretenni, az ne írjon cikket.
Arról meg felesleges írni, hogy Justin Bieber nyilvánosan tüsszentett vagy mit tudom én, mert ilyenek nem kerülnek ki úgysem.
2 felhasználónak tetszik: El Mexicano, kateblock
2010. szeptember 27. 20:52 #95
- törölt felhasználó -    
Idézet (El Mexicano @ 2010.09.27. 20:48)
Az a baj, hogy a zöldfülűek sokszor megértőbbek, mint a néhány évvel idősebb társaik. Ha egy kicsinek megírom, hogy mit hogyan kellene csinálni, és mire ügyeljen legközelebb, akkor többször is hálásan megköszöni, és legalább megpróbálja. Az idősebb meg nekiáll vitatkozni és kötözködni. Sajnos én inkább ebben látom a problémát.

Ebben is van valami. Sokan olyan kis tisztelettudóak, lelkesek, hálásak a segítségért... nagyon sok a tök normális zöldfülű is a fórumon hálistennek. Aki pedig követelőzik, bunkózik, anyukámnak rosszat kíván, stb... azt úgyis kivágom. smileeee.gif
3 felhasználónak tetszik: Bessie, Fan-ily6889, Ditty
2010. szeptember 27. 20:54 #96
- törölt felhasználó -    
Idézet (El Mexicano @ 2010.09.27. 20:48)

Pontosan. Nem vagyok sem moderátor, sem olyan régi tag, de ez akkoris fura. Vagyis inkább butaság. Mert azért sokkal könnyebb a "tapasztaltabbakkal". Megmondom őszintén, én is szeretek néha vitatkozni, de azért túlzásokba nem kell esni, főleg nem az oldal szerkesztőivel. mellow.gif
2010. szeptember 27. 20:56 #97
- törölt felhasználó -    
+ 1 kérdés:

Egy Demi Lovato cikket már elutasítottatok? laugh.gif
2010. szeptember 27. 20:58 #98
- törölt felhasználó -    
Idézet (Karina197 @ 2010.09.27. 20:56)
+ 1 kérdés:
Egy Demi Lovato cikket már elutasítottatok? laugh.gif

Erről sajna nem tudok, mert csak 6-kor jöttem fel a netre. unsure.gif
2010. szeptember 27. 20:59 #99
- törölt felhasználó -    
Idézet (El Mexicano @ 2010.09.27. 20:58)
Erről sajna nem tudok, mert csak 6-kor jöttem fel a netre. unsure.gif

Dejó. rohog.gif
Na mindegy. Nem értem mi nem volt vele rendben, de hát mit tudok csinálni. laugh.gif
2010. szeptember 27. 21:02 #100
- törölt felhasználó -    
Idézet (El Mexicano @ 2010.09.27. 19:17)
Az a probléma, hogy ez nem hír, és már volt róla szó. Ez fórumra való.

Boldog szülinapot, Avril! - mert ez hír értékű? Teszem hozzá nem akarok kötekedni, csak nem értem a helyzetet...
8 felhasználónak tetszik: Beba13, .KT., bibicsibi, Karina197, szavy, Lindsay019, zsofeeh, vvivienne8
18 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!