Starity

Hírmoderátorok topikja

18 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2010. szeptember 24. 14:01 #21
- törölt felhasználó -    
Idézet (Levente1991 @ 2010.09.24. 13:59)
Jó, de angolul a "lányok" szót akkor is Girls-nek kell írni. "Gurls" szóról én még nem hallottam.

az a baj, hogy Katy-nek furcsa a szótárra biggrin.gif
2010. szeptember 24. 15:24 #22
- törölt felhasználó -    
beküldtem egy Chelsea Handleres cikket biggrin.gif
2010. szeptember 24. 15:28 #23
- törölt felhasználó -    
Kérem, hogy ezt a topikot ne használjuk másra, csak a cikkekkel kapcsolatos javítási kérésekhez. Nem kell külön felhívni arra a figyelmet, hogy beküldtél egy cikket, amúgy is látjuk a rendszerben, és elbíráljuk. Köszönöm.
3 felhasználónak tetszik: xBlondie, Adrianna, Dancsy
2010. szeptember 24. 16:34 #24
- törölt felhasználó -    
Utoljára hívom fel minden cikkbeküldő figyelmét, hogy NE MÁSOLJON más oldalakról. Még a bevezetőt sem. Ez volt az utolsó figyelmeztetés mindazoknak, akik megpróbálják hülyének nézni a hírmoderátorokat, és innentől kezdve az összes olyan cikk, amelynek akár a bevezetője, akár a szövegének nagy része másolat, vagy nincs forrás megadva, megy egyenesen a kukába. Nem érdekel, hogy ki írta, honnan másolta és miért. Ha nem tudsz magadtól cikket írni, akkor ne írj.
11 felhasználónak tetszik: Levente1991, RachelWillows, xBlondie, Beba13, Adrianna, Karina197, Eszty Morgan, Bessie, cintia0023, Dancsy, Twilight6
2010. szeptember 24. 21:27 #25
- törölt felhasználó -    
http://starity.hu/magazin/5883-chelsea-handler-es-russell-brand-egy-filmben/
kérem csatolni Katy Perry adatlapját smileeee.gif
2010. szeptember 25. 09:54 #26
- törölt felhasználó -    
http://starity.hu/magazin/5891-ben-foster-json-stathammel-jatszik-egyutt/
kérlek javitsátok ki:
Json Statham helyet Jason Statham legyen
2010. szeptember 25. 13:21 #27
zsofeeh
zsofeeh
shadowhunter

Státuszmister Bower is mine. sorry, i'm not sorry !
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 4835
Csatolások: 33773
Azonosító: 125792
http://starity.hu/magazin/5932-florence-and-the-machine-az-eclipse-ben/
"Legújabb kislemeze, a hamarosan megjelenő Heavy in Your Arms hallható lesz a sikeres Twilight Saga Eclipse című részében."
"A szám a Twilight Saga egyik részének filmesített változatában is hallható lesz majd, az Eclipse-ben."

Ezt a két mondatot ki kellene javítani, mert nem lesz majd hallható, hanem már hallható volt, hiszen az Eclipse már nyár közepén volt a mozikban és a dal a filmzenealbumon is megtalálható. Előre is köszi! meghajolo.gif
2010. szeptember 25. 17:00 #28
- törölt felhasználó -    
Kedves hírmoderátorok!
Szeretném megkérdezni,hogy mi lehetett a baj a két cikkemmel,amit írtam. Tudtommal egyik sem volt fent a starityn. És rendesen megírtam amit kellet,nem nagyon volt benne hiba. Esetleg megtudnák nekem mondani,mi lehetett velük a baj?
Ha esetleges kérdésük lenne: az egyiknek a címe azt hiszem az volt,hogy Aly Michalka és Ashley Tisdale a Seventeenben,a másiké pedig: HIMYM - "Gag Reel".
Ha lett volna velük valami baj,kérem írják meg!
(Bocsánat a hírmoderátoroknak,ha túlságosan régiesen közöltem thumbsup.gif )
2010. szeptember 25. 17:06 #29
- törölt felhasználó -    
Idézet (cukimálna @ 2010.09.25. 17:00)
Kedves hírmoderátorok!
Szeretném megkérdezni,hogy mi lehetett a baj a két cikkemmel,amit írtam. Tudtommal egyik sem volt fent a starityn. És rendesen megírtam amit kellet,nem nagyon volt benne hiba. Esetleg megtudnák nekem mondani,mi lehetett velük a baj?
Ha esetleges kérdésük lenne: az egyiknek a címe azt hiszem az volt,hogy Aly Michalka és Ashley Tisdale a Seventeenben,a másiké pedig: HIMYM - "Gag Reel".
Ha lett volna velük valami baj,kérem írják meg!
(Bocsánat a hírmoderátoroknak,ha túlságosan régiesen közöltem  thumbsup.gif )

Az, hogy nem érte el azt a színvonalat, amit cikknek lehet nevezni. Sokan összekeverik a cikket a fórumos hozzászólással.
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2010. szeptember 25. 17:07 #30
- törölt felhasználó -    
Idézet (El Mexicano @ 2010.09.25. 17:06)
Az, hogy nem érte el azt a színvonalat, amit cikknek lehet nevezni. Sokan összekeverik a cikket a fórumos hozzászólással.

Értem! Nagyon szépen köszönöm a hamari választ.
2010. szeptember 25. 17:09 #31
xBlondie
xBlondie
fashionista
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 2713
Csatolások: 14045
Azonosító: 112254
Idézet (cukimálna @ 2010.09.25. 17:00)
Kedves hírmoderátorok!
Szeretném megkérdezni,hogy mi lehetett a baj a két cikkemmel,amit írtam. [...] az egyiknek a címe azt hiszem az volt,hogy Aly Michalka és Ashley Tisdale a Seventeenben [...]

Bár egyik cikkedet sem láttam, de ha jól értem, akkor az Aly Michalka és Ashley Tisdale a Seventeenben című arról szólt, hogy Aly és Ashley a Seventeen c. magazinban (/filmben?) jelentek meg. Ez nem hírértékű. Olyan híreket nem adunk le, hogy milyen premieren jelent meg, milyen újságban láthatjuk, vagy mit vásárolt... ezekre valók a fórumtémák. Ezekből nem érdemes külön cikket írni.
beer.gif
2010. szeptember 25. 18:44 #32
- törölt felhasználó -    
http://starity.hu/magazin/5963-hutch-dano-es-kelsey-chow-uj-disney-filmben/
kérem csatolni David Lambert adatlapját meghajolo.gif
2010. szeptember 27. 18:43 #33
szavy
szavy
Hozzászólás: 36075
Csatolások: 1849422
Azonosító: 6038
Aki az SP-s cikkembe a Twitter üzenetet átírta erre:
Idézet
Tényleg csak a szerencsétlen kanászbajszos unintelligens arcok dobálnak, őket leszámítva Nagyon zsír volt a kőszegi közönség. Pacsipuszi”

annak köszönöm, ugyanis amikor megírtam a cikket, én szószerint kimásoltam a Twitteréről, ami így néz ki:
Idézet
: D tenyleg csak a szerencsetlen kanaszbajszos unintelligens arcok dobalnak,oket leszamitva Nagyon zsir volt a koszegi kozonseg.pacsipuszi

Aki nem képes utánanézni, hogy mit miért írnak a cikkekbe, az miért vállalja, hogy hírmoderátor lesz? dry.gif
7 felhasználónak tetszik: Regina, Coco Selly, Pandus, vvivienne8, Dancsy, dave095, Twilight6
2010. szeptember 27. 18:54 #34
- törölt felhasználó -    
Idézet (szavy @ 2010.09.27. 18:43)
Aki az SP-s cikkembe a Twitter üzenetet átírta erre: 
annak köszönöm, ugyanis amikor megírtam a cikket, én szószerint kimásoltam a Twitteréről, ami így néz ki:
Aki nem képes utánanézni, hogy mit miért írnak a cikkekbe, az miért vállalja, hogy hírmoderátor lesz?  dry.gif

Pontosan ez a baj, hogy szó szerint kimásoltad. tongue.gif A cikk ugyanis cikk, nem pedig fórumhozzászólás. Éppen ezért az idézetek sem tartalmazhatnak helyesírási hibákat. Az, hogy kiteszem az ékezeteket, semmiféle érdemi változtatást nem jelent. Aki pedig nagyon kíváncsi, az megkeresi a Twitteren az eredeti hozzászólást. Egyébként én ilyen esetben linkelni szoktam a szövegből az eredeti bejegyzést, de a cikkben az idézetet már korrigálva írom be. beer.gif
1 felhasználónak tetszik: Eszty Morgan
2010. szeptember 27. 18:58 #35
szavy
szavy
Hozzászólás: 36075
Csatolások: 1849422
Azonosító: 6038
Idézet (El Mexicano @ 2010.09.27. 18:54)
Pontosan ez a baj, hogy szó szerint kimásoltad. tongue.gif  A cikk ugyanis cikk, nem pedig fórumhozzászólás. Éppen ezért az idézetek sem tartalmazhatnak helyesírási hibákat. Az, hogy kiteszem az ékezeteket, semmiféle érdemi változtatást nem jelent. Aki pedig nagyon kíváncsi, az megkeresi a Twitteren az eredeti hozzászólást. Egyébként én ilyen esetben linkelem az eredeti bejegyzést, de a cikkben már korrigálva írom. beer.gif

Agyam eldobom, ha már az idézeteket is át kell írni. blink.gif
Na mindegy, így írjon az ember cikket...
6 felhasználónak tetszik: bibicsibi, .KT., Pandus, vvivienne8, Lexy, Twilight6
2010. szeptember 27. 19:06 #36
- törölt felhasználó -    
Idézet (szavy @ 2010.09.27. 18:58)
Agyam eldobom, ha már az idézeteket is át kell írni.  blink.gif 
Na mindegy, így írjon az ember cikket...

Szerinted egy nyomtatott magazinban nem javítják, ha egy analfabéta leír egy mondatot tele hibákkal? Nem a hírmoderátorokat kellene kritizálni, hanem elgondolkozni azon, hogy egy valódi hírt hogy kellene megírni. Úgy látszik, egyesek fordítva ülnek a lovon...
2010. szeptember 27. 19:09 #37
anita90
anita90
új tag
Hozzászólás: 76
Csatolások: 90
Azonosító: 51518
Kedves Hírmoderátorok!

Kb. már vagy két hete megírtam egy cikket Juhász Roland és a magyar válogatott szereplésével kapcsolatban, sajnos a pontos címre már nem is emlékszem...más még nem írta, úgy tudom, nem is másoltam sehonnan, és feltűntettem forrást is, szóval szeretném megkérdezni, hogy mi volt a baj vele.
Köszönöm szépen!
2010. szeptember 27. 19:11 #38
- törölt felhasználó -    
Idézet (anita90 @ 2010.09.27. 19:09)
Kedves Hírmoderátorok!
Kb. már vagy két hete megírtam egy cikket Juhász Roland és a magyar válogatott szereplésével kapcsolatban, sajnos a pontos címre már nem is emlékszem...más még nem írta, úgy tudom, nem is másoltam sehonnan, és feltűntettem forrást is, szóval szeretném megkérdezni, hogy mi volt a baj vele.
Köszönöm szépen!

Valószínűleg az, hogy sporteseményekről szóló híreket nem fogadunk (mivel ez egy sztárhonlap), csak abban az esetben, ha konkrétan egy-egy sportolóról mint személyről szól.
2010. szeptember 27. 19:13 #39
Hannahmiley
Hannahmiley
Britney Spears Mania!!!

StátuszMost kevesebbet vagyok a gépnél, szóval avatarokat nem tudok készíteni, SORRY!
Hozzászólás: 1414
Csatolások: 233
Azonosító: 128944
Én is beküldtem egy cikket:
Britney és dala a Glee műsorban
Nem tette fel senki Britneyről ma, szóval nem értem... dry.gif
2010. szeptember 27. 19:16 #40
Gabor28
Gabor28
Mr. Sunshine
Hozzászólás: 2116
Csatolások: 18119
Azonosító: 33038
Idézet (El Mexicano @ 2010.09.27. 19:06)
Szerinted egy nyomtatott magazinban nem javítják, ha egy analfabéta leír egy mondatot tele hibákkal? Nem a hírmoderátorokat kellene kritizálni, hanem elgondolkozni azon, hogy egy valódi hírt hogy kellene megírni. Úgy látszik, egyesek fordítva ülnek a lovon...

És ha esetleg írnék egy cikket, és idéznék a Halotti beszéd és könyörgésből azt is javítsam ki? Vagy ezt most hogy?
Én úgy tudtam, hogy az idézet azért idézet, mert szó szerint idézel valamit nem?
13 felhasználónak tetszik: szavy, bibicsibi, .KT., Gajcsi, zsofeeh, Pandus, vvivienne8, _ToTo_, Lexy, RachelWillows, Dancsy, dave095, Twilight6
18 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!