Starity

Hírmoderátorok topikja

18 oldal 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2010. november 01. 12:04 #341
- törölt felhasználó -    
Idézet (joe_r @ 2010.11.01. 11:10)
Na ezt még egyelőre én döntöm el, hogy mikor lehet befejezni valamit. Jelen pillanatban legjobb tudomásom szerint a Te feladatod az, hogy a cikkeket ellenőrizd, és mivel beszéltünk már egy párszor, és mondtam is korábban, pont annyira tisztában vagy vele, hogy nem sok minden fog változni azzal, ha valakit megsértesz, mert hiányos tudsáa miatt kevésbé ismeri a helyesírási szabályokat.

Azt a beszólást természetesen nem neked szántam. Nem szokásom személyeskedni, láthatod, hogy mindig mások kötnek belém, amikor csak jót akarok, és néha ettől már elfogy a türelmem.

Én pontosan azért vállaltam el a cikkek lektorálását, mert érdekel a helyesírás és adok az igényességre (azt nem állítom, hogy tökéletes vagyok belőle, csak én utánanézek, ha valamit nem tudok); ha engem ugyanúgy nem érdekelne, ahogy a tagok többségét, akkor nem vállaltam volna el ilyesmit, főleg ingyen. Sajnálom, hogy ezt sokan nem tudják értékelni (és itt természetesen megintcsak nem rád gondolok).
2010. november 01. 15:45 #342
- törölt felhasználó -    
Idézet (Eszty Morgan @ 2010.11.01. 11:27)
Ha most nem tanul meg a kisgyerek alapvető hibákat kiküszöbölni, akkor mi lesz később?

Nem egy felnőtt (20-30 éves korosztály) küld be olyan cikkeket, hogy a hatszorosan összetett mondatban nemhogy egyetlen vessző, de semmilyen írásjel nincs. Aztán igazodj ki rajta, hol ér véget a mondat egyik része, és hol kezdődik a másik. Hát ez lesz belőle...
2010. november 01. 15:53 #343
- törölt felhasználó -    
Idézet (El Mexicano @ 2010.11.01. 15:45)
Nem egy felnőtt (20-30 éves korosztály) küld be olyan cikkeket, hogy a hatszorosan összetett mondatban nemhogy egyetlen vessző, de semmilyen írásjel nincs. Aztán igazodj ki rajta, hol ér véget a mondat egyik része, és hol kezdődik a másik. Hát ez lesz belőle...

Ezt elmondtad már vagy kismilliószor, aki fel tudja fogni felfogta, aki meg nem az nyilván nem fogja. És mivel olvastam az előző hozzászólásokat is, és Roland is elmondta, hogy ezzel, hogy leírod mindenhova nem fognak változni a dolgok, így nem volna rossz, ha nem szítanád fölöslegesen a vitákat, mert arra nincs szükség.
2 felhasználónak tetszik: Mia, Zsanett.Zsüliett
18 oldal 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!