Idézet (El Mexicano @ 2010.11.01. 10:56)
Akkor ne írjanak cikket...
Véleményem szerint továbbra sem élet-halál kérdése, hogy egy cím 100%-ban megfeleljen az elvárásaidnak.
Idézet (Eszty Morgan @ 2010.11.01. 11:00)
Elég szomorú, hogy nem érdekli őket. És még az se legyen mentség, hogy 13-14 évesek. Az iskolában már jó hamar elkezdik a helyesírást, és ennyit minimum el lehet várni egy 14 éves gyerektől. Nem az a baj, ha esetleg nem tud mindent helyesen, de legalább törekedjen már rá!!
Valóban elég szomorú, de ez meg megint egy olyan téma, amiről tanuilmányt lehetne írni, miszerit a tanárok legalább annyira felelősek azért, hogy a mai fiatalok miért nem tudnak helyesen írni, pláne fogalmazni, mint maguk a fiatalok. Ha nincs fegyelmező eszköz, akkor ez lesz a végeredmény. Nekem sem tetszik, de szélmalomharcot egyedül nem kifizetődő vívni.
Idézet (El Mexicano @ 2010.11.01. 11:01)
Na, akkor most be lehet fejezni.
Na ezt még egyelőre én döntöm el, hogy mikor lehet befejezni valamit. Nem sértésnek szánom, és remélem, hogy meg is érted, mit akarok mondai, de előbb, vagy utóbb szembe fogsz kerülni a többséggel, miszerint kicsit túllőttél a célon, mikor egy-egy topikban leállsz személyeskedni is.
Jelen pillanatban legjobb tudomásom szerint a Te feladatod az, hogy a cikkeket ellenőrizd, és mivel beszéltünk már egy párszor, és mondtam is korábban, pont annyira tisztában vagy vele, hogy nem sok minden fog változni azzal, ha valakit megsértesz, mert hiányos tudsáa miatt kevésbé ismeri a helyesírási szabályokat.