Starity

Hírmoderátorok topikja

18 oldal 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2010. október 26. 20:44 #261
Eszty Morgan
Eszty Morgan
♥Team Nikolas♥

Státusz™ :)
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1133
Csatolások: 47
Azonosító: 133717
Idézet (El Mexicano @ 2010.10.23. 20:17)
Ebben sajnos igazad van, de azért még bízom benne, hogy vannak olyanok, akik olvassák és érdekli őket. Elvégre nincs más választásuk: végül is, nekem teljesen mindegy, hogy elolvassa-e, vagy sem, ami itt le van írva, de ettől függetlenül nem kerül az a cikk, ami nem felel meg a minimálisan elvárt követelményeknek.
Azt is megtehetném, hogy nem írok itt le semmit, és azt a cikket teszem ki, amelyik nekem tetszik... de azért még próbálok segíteni annak, akinek lehet, mert sajnos vannak olyanok, akiknek hiába mondom, hogy kellene egy cikket megírni, akkor sem lesz képes rá. Tehát vagy megtanulja, vagy nem lesz kirakva a cikke, ennyi. Én ennél többet nem tudok tenni. beer.gif
Szerk.: Egyébként ebben a formában meg is fog szűnni a cikkírogatás, csak idő kérdése. Be lesz vezetve az, hogy próbacikket kell beküldeni, és akiét elfogadjuk, az továbbra is írhat cikkeket, akiét nem, annak többé nem fog az a link megjelenni, hogy "Cikket írok". Ez még csak terv, tehát nem biztos, hogy így lesz. Én inkább azt támogatnám, hogy csak néhány kiválasztott tag írhasson cikkeket, akiket arra alkalmasnak találtunk. Lenne pl. 10 tag, mindegyik más és más sztárokban jártas, aki írhatna cikkeket. Ez lenne a legjobb megoldás. Akkor sem lenne hiány Disney-sztáros cikkekből, mert azért van néhány olyan tag, aki róluk is képes színvonalas cikkeket írni.

Na, ezt nagyon jó ötletnek tartom! Mondjuk esetleg 10-nél több tag esetében, mert azért hír az van mindig, sztárok meg szintén. De maga az ötlet zseniális! meghajolo.gif meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: Dancsy
2010. október 26. 20:44 #262
- törölt felhasználó -    
Idézet (El Mexicano @ 2010.10.26. 19:58)
Meg amikor minden mondat azzal kezdődik, hogy "A klip... A klip... A klip..." és hasonlók. De hogy is tudna cikket írni egy 12 éves, aki még beszélni sem tud rendesen, mert szókincse sincs? Olyan alapvető dolgokat nem tudnak, hogy a vessző és a pont után szóköz kell, és a "hogy" előtt vessző. A legelkeserítőbb pedig az, hogy a magyar szavak jelentését nem értik... próbálnak ugyan szépen fogalmazni, de nem értik a szavak jelentését. Tudnék pár gyöngyszemet felsorolni: "A klip a ... című nevet kapta"; aztán a "folytán" helyett azt írja, hogy "kapcsán"; tegnap meg valaki beküldött egy olyat, hogy "az ötvenedik pályafutását ünnepli" (jó sok pályába kezdhetett)... borzalom, egyszerűen.

Na de már a témákban is van ilyen pl. Láttad a(z) .. filmet?
Én mondjuk odatenném még azt, hogy ... című filmet.

Idézet (El Mexicano @ 2010.10.23. 20:17)

Lenne pl. 10 tag, mindegyik más és más sztárokban jártas, aki írhatna cikkeket. Ez lenne a legjobb megoldás. Akkor sem lenne hiány Disney-sztáros cikkekből, mert azért van néhány olyan tag, aki róluk is képes színvonalas cikkeket írni.

Jó ötletnek tartom. Én szívesen felelnék a sport témájú hírekért. laugh.gif smileeee.gif
2010. október 26. 20:46 #263
- törölt felhasználó -    
Idézet (pipe @ 2010.10.26. 20:31)
Akkor kérem szépen kérést írni az adminisztrátornak.
Régóta figyelem az oldalt, de nem voltam regisztrálva. Azonban ez felháborított.
Nem dicsekedni akarok, de volt dolgom már az említett hírességgel és biztosan állíthatom, hogy ilyet nem csinálna. Ezt még nyomatékosítja az ismerőseim véleménye is, akik már többször is beszélgettek eme sztárral és követik munkásságát.
Nem szeretnék nagy ügyet csinálni, de talán még az is benne van (ha nem moderálják a kommenteket sem), hogy az említett zenész fele intézek egy felhívást ide hivatkozva. Nem vagyok agresszív ember, nem fenyegetésnek szánom, de viszont szeretem az igazságot.
És ahogy említettem: hadd maradjon meg az oldal jó hírneve!
Köszönöm, 
pipe meghajolo.gif

Nem töröljük a cikket, valószínűleg nem a cikk írója találta ki, az hogy te kiről mit gondolsz, az nem a mi gondunk. Most ennyi erővel minden cikket törölhetnénk, mert minden kis sztárt jönne megvédeni valamelyik rajongója.
Ez a cikk egyáltalán nem negatív Ákossal szemben, legalább értesültünk róla, hogy van új lemeze, én pl. nem tudtam. Ez reklám neki is. Ha pedig továbbítod felé, hogy milyen cikk jelent meg róla az oldalunkon, az meg reklám nekünk.
Ezek a dolgok így működnek. Ez a média. Tele van hazugsággal.
3 felhasználónak tetszik: Eszty Morgan, Beba13, Grace Benning
2010. október 26. 20:49 #264
- törölt felhasználó -    
Idézet (El Mexicano @ 2010.10.26. 20:41)
Olyan nincs, hogy magyarországi helyesírás. wink.gif Magyar helyesírás van, amely mindenhol egyforma. A tájszólás az már teljesen más kérdés, de természetesen akkor sem írhatunk úgy, ahogy beszélünk. wink.gif

Szerintem ő a szlengre gondolt smileeee.gif
2010. október 26. 20:53 #265
pipe
pipe
új tag
Hozzászólás: 11
Csatolások: 0
Azonosító: 137237
Idézet (Regina @ 2010.10.26. 20:46)
Nem töröljük a cikket, valószínűleg nem a cikk írója találta ki, az hogy te kiről mit gondolsz, az nem a mi gondunk. Most ennyi erővel minden cikket törölhetnénk, mert minden kis sztárt jönne megvédeni valamelyik rajongója.
Ez a cikk egyáltalán nem negatív Ákossal szemben, legalább értesültünk róla, hogy van új lemeze, én pl. nem tudtam. Ez reklám neki is. Ha pedig továbbítod felé, hogy milyen cikk jelent meg róla az oldalunkon, az meg reklám nekünk.
Ezek a dolgok így működnek. Ez a média. Tele van hazugsággal.

Nem értek egyett veled!
Ezen az oldalon volt olyan cikk, amelyik direkt az új lemezét hivatkozott reklámozni!
Másfelől meg én nem úgy látom, hogy ez a művész úrnak reklám lenne, hogy az oldalra hivatkozom, hanem inkább az ellentéte!
Rosszat tenne mindenképp. Nem egy oldal szűnt meg feljelentések okán.

És legyünk már okosabbak, amiért a média hazug, az nem azt jelenti, hogy mi is együtt kell ússzunk az árral. Kerekedjünk felül rajta! Legyünk különbnek, mint akár melyik másik szennyoldal!

Különben én az adminnak címezném a kérést. Ha jól tudom Freezenek hívják.

És nem vagyok rajongója. De az emberi méltóság az minden esetben emberi méltóság. Ez morális kérdés. Te sem örülnél ha rólad ilyenek jelennének meg, biztosan megpróbálnád likvidálni.

pipe
2010. október 26. 20:56 #266
wannascream
wannascream
-
Hozzászólás: 1866
Csatolások: 3203
Azonosító: 126443
Idézet (pipe @ 2010.10.26. 20:53)
Nem értek egyett veled!
Ezen az oldalon volt olyan cikk, amelyik direkt az új lemezét hivatkozott reklámozni!
Másfelől meg én nem úgy látom, hogy ez a művész úrnak reklám lenne, hogy az oldalra hivatkozom, hanem inkább az ellentéte!
Rosszat tenne mindenképp. Nem egy oldal szűnt meg feljelentések okán.
És legyünk már okosabbak, amiért a média hazug, az nem azt jelenti, hogy mi is együtt kell ússzunk az árral. Kerekedjünk felül rajta! Legyünk különbnek, mint akár melyik másik szennyoldal!
Különben én az adminnak címezném a kérést. Ha jól tudom Freezenek hívják.
És nem vagyok rajongója. De az emberi méltóság az minden esetben emberi méltóság. Ez morális kérdés. Te sem örülnél ha rólad ilyenek jelennének meg, biztosan megpróbálnád likvidálni.
pipe

Ákosnak is meg kéne tanulnia, hogy a média igazságtalan és tele van hazugságokkal.
4 felhasználónak tetszik: kateblock, Dancsy, Pandus, dave095
2010. október 26. 20:57 #267
- törölt felhasználó -    
Idézet (Cynthia @ 2010.10.26. 20:49)
Szerintem ő a szlengre gondolt smileeee.gif

Az eltérő szóhasználat, az persze, lehetséges. Én csak arra mondtam, hogy pl. nem létezik olyan, hogy ugyanazt a szót Budapesten így kell leírni, de mittomén, Marosvásárhelyen meg úgy. rohog.gif Ilyen nincs.

(Ez olyan, mint amikor nekem a Puerto Ricó-i hülye admin meg akarta magyarázni, hogy a díselo ['mondd meg neki'] az náluk úgy írandó, hogy "dícelo". Neki is ugyanezt mondtam, hogy nincs Puerto Ricó-i és spanyolországi helyesírás, hanem spanyol helyesírás van, ami az egész világon egyforma. Persze nekem nem hitte el, de megmondtam neki, hogy akkor kérdezzen meg egy Puerto Ricó-i nyelvtanárt, aki ugyanezt el fogja neki mondani, mint én. Olyan hülye volt az nő, mint a seggem szüretkor. laugh.gif)
2010. október 26. 21:01 #268
pipe
pipe
új tag
Idézet (wannascream @ 2010.10.26. 20:56)
Ákosnak is meg kéne tanulnia, hogy a média igazságtalan és tele van hazugságokkal.

most ne legyen ez is olyan hely, mind amilyen ama cikk alatti kommentek. Kérlek.

Itt nem arról van szó, h ki szereti őt vagy ki nem, hanem az igazágról van itt szó.

És ne aggódj, szerintem Ákos nagyon is jól tudja, hogy milyen a média. Nem is ő háborodott fel, hanem egy civil. De a jogait nem szabad megsérteni.

Amiért te nem szereted, azért nem kell feltétlenül oltogatni itten. Csakhogy tudjál valamit írni.

pipe
2010. október 26. 21:03 #269
- törölt felhasználó -    
Idézet (El Mexicano @ 2010.10.26. 20:57)
Az eltérő szóhasználat, az persze, lehetséges. Én csak arra mondtam, hogy pl. nem létezik olyan, hogy ugyanazt a szót Budapesten így kell leírni, de mittomén, Marosvásárhelyen meg úgy.  rohog.gif Ilyen nincs.
(Ez olyan, mint amikor nekem a Puerto Ricó-i hülye admin meg akarta magyarázni, hogy a díselo ['mondd meg neki'] az náluk úgy írandó, hogy "dícelo". Neki is ugyanezt mondtam, hogy nincs Puerto Ricó-i és spanyolországi helyesírás, hanem spanyol helyesírás van, ami az egész világon egyforma. Persze nekem nem hitte el, de megmondtam neki, hogy akkor kérdezzen meg egy Puerto Ricó-i nyelvtanárt, aki ugyanezt el fogja neki mondani, mint én. Olyan hülye volt az nő, mint a seggem szüretkor. laugh.gif)

Én ezt megértem, de pl szlengbe vannak olyanok, amit mi itt Szegeden/Makón használunk minden nap, beleépült a nyelvezetünkbe, de ha pl egy pestinek mondjuk, akkor nem tudja, mi az. És van ilyen, kipróbáltam már.
Persze a szleng nem a cikkekbe jön elő, legalábbis nem abban ami publikálva van, hanem a hozzászólásokban. Oké, annak meg a 80%-a újmagyar. Bonyolult dolog, de inkább nem offolok, elég lesz ennyi is smileeee.gif
2010. október 26. 21:06 #270
wannascream
wannascream
-
Hozzászólás: 1866
Csatolások: 3203
Azonosító: 126443
Idézet (pipe @ 2010.10.26. 21:01)
most ne legyen ez is olyan hely, mind amilyen ama cikk alatti kommentek. Kérlek.
Itt nem arról van szó, h ki szereti őt vagy ki nem, hanem az igazágról van itt szó.
És ne aggódj, szerintem Ákos nagyon is jól tudja, hogy milyen a média. Nem is ő háborodott fel, hanem egy civil. De a jogait nem szabad megsérteni.
Amiért te nem szereted, azért nem kell feltétlenül oltogatni itten. Csakhogy tudjál valamit írni.
pipe

Egyrészt nekem az égvilágon semmi bajom nincs Ákossal, másrészt nem célom, hogy felesleges hozzászólásokat írogassak, csak, hogy eggyel több legyen. Harmadrészt, ha Ákos is meg tudja érteni, hogy rengeteg kamu van a sajtóban, akkor mi a probléma?
2 felhasználónak tetszik: Grace Benning, Dancsy
2010. október 26. 21:09 #271
scoobydoo
scoobydoo

StátuszHupszika
Hozzászólás: 538
Csatolások: 355
Azonosító: 7912
Hm, szerintem semmilyen jogsértő nincs benne. Vagy már az is baj ha valaki elolvassa a cikket?
Én elolvastam, kommenteltem is. De hogy egy jogsértő mondatot sőt még szót sem láttam a cikkben az biztos. Média szabadság van vagy mi a fene. rohog.gif
7 felhasználónak tetszik: Regina, Eszty Morgan, Beba13, Grace Benning, inspiredboy, Pandus, Dancsy
2010. október 26. 21:11 #272
- törölt felhasználó -    
Idézet (pipe @ 2010.10.26. 21:01)
pipe

Tudom, ki az admin és nem kíván reagálni. Hiába fenyegetőzöl, mi nem vállalunk felelősséget az oldal tartalmáért, ugyanis a felhasználók szerkesztik, ők töltik fel a képeket, cikkeket, stb, stb.
A cikk forrásánál a hwsw van feltüntetve, vagyis ez a cikk máshol is megjelent, nem inspiredboy találta ki. De ha ő találta volna ki, azért sem mi lennénk a felelősek.
Kérdezd meg a hwsw-t, ők honnan szedték. Ennyit tudok mondani neked.
2 felhasználónak tetszik: Beba13, Grace Benning
2010. október 26. 21:43 #273
szavy
szavy
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 36075
Csatolások: 1849422
Azonosító: 6038
Idézet (El Mexicano @ 2010.10.26. 20:57)
Az eltérő szóhasználat, az persze, lehetséges. Én csak arra mondtam, hogy pl. nem létezik olyan, hogy ugyanazt a szót Budapesten így kell leírni, de mittomén, Marosvásárhelyen meg úgy.  rohog.gif Ilyen nincs.

Mint ahogy "mittomén" sincs szó sincs a magyar nyelvben. Ugye?

Engem az érdekelne, hogy a többi hírmoderátornak mennyi cikk marad jóváhagyásra, mert őket sosem látom ide írni...
2 felhasználónak tetszik: bibicsibi, Dancsy
2010. október 26. 21:52 #274
- törölt felhasználó -    
Idézet (szavy @ 2010.10.26. 21:43)
Mint ahogy "mittomén" sincs szó sincs a magyar nyelvben. Ugye?
Engem az érdekelne, hogy a többi hírmoderátornak mennyi cikk marad jóváhagyásra, mert őket sosem látom ide írni...

Mexi csinálja egyedül szinte. Azért nem látsz mást ideírni. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Eszty Morgan
2010. október 26. 22:00 #275
- törölt felhasználó -    
Paul, a polip elhunyt, gyászol a futballvilág. sad.gif sad.gif
Ez hírnek számít? sad.gif sad.gif
2010. október 26. 22:09 #276
- törölt felhasználó -    
Idézet (Miah008 @ 2010.10.26. 22:00)
Paul, a polip elhunyt, gyászol a futballvilág.  sad.gif  sad.gif 
Ez hírnek számít?  sad.gif  sad.gif

Hírnek hír, csak sajnos nem idevaló, mert akármennyire is szerettük, ő egy állat, nem pedig sztár. wink.gif

Szerk.: Lehet, hogy érdemes lenne letisztázni a Felhasználási feltételekben, hogy az oldal kizárólag az emberi fajba tartozó sztárokról szól? _nevet.gif
2010. október 26. 22:27 #277
- törölt felhasználó -    
Idézet (El Mexicano @ 2010.10.26. 22:09)
Hírnek hír, csak sajnos nem idevaló, mert akármennyire is szerettük, ő egy állat, nem pedig sztár. wink.gif
Szerk.: Lehet, hogy érdemes lenne letisztázni a Felhasználási feltételekben, hogy az oldal kizárólag az emberi fajba tartozó sztárokról szól? _nevet.gif

Ki az a Paul, a polip? Egy polip? biggrin.gif:D
2010. október 27. 08:35 #278
pipe
pipe
új tag
Idézet (Regina @ 2010.10.26. 21:11)
Tudom, ki az admin és nem kíván reagálni. Hiába fenyegetőzöl, mi nem vállalunk felelősséget az oldal tartalmáért, ugyanis a felhasználók szerkesztik, ők töltik fel a képeket, cikkeket, stb, stb.
A cikk forrásánál a hwsw van feltüntetve, vagyis ez a cikk máshol is megjelent, nem inspiredboy találta ki. De ha ő találta volna ki, azért sem mi lennénk a felelősek.
Kérdezd meg a hwsw-t, ők honnan szedték. Ennyit tudok mondani neked.

Én is tudom, hogy te tudod, hogy ki az admin, csak én nem voltam biztos. Ne csavard ki a szavaim.
Az előbb is pont azt mondtam el, hogy bár ez máshol is megjelent, attől még nem igaz. Itt nem inspiredboy a hibás, csak abban, hogy tovább terjeszti a kamu hírt.
És még valami, ha elolvastad volna hsz-emet, tudnád, hogy azt is odaírtam, hogy én nem fenyegetőzőm, csupán csak emberi méltóság kérdése. Na meg elég hülye rendszer így a világ, hogy egy ilyen kamu hír miatt (értem itt a hivatkozott oldalt is ) egy fél ország büszkén elmondja magáról, h nézd, én is utálom az Ákost, mert miatta nem lophatok! Miközben ő nem is tehet az egészről, csupán ráfogták.

Köszönöm, h meghallgattál,
pipe
2010. október 27. 08:45 #279
pipe
pipe
új tag
És miért lett törölve a hsz-em a bizonyos cikk alatt? ez nem sértő, másshol is láttam ilyen Justin Bieber-es cikkek alatt, h a kis tinik ugráltak, h ez nem is ogaz, én nem hiszem el!
A sok Ákos ocsmárló, pl h ő ne szóljon, mert sokat kér a fellépésért, azok bezzeg nincsenek kitörölve, azok pedig tényleg sértőek!

MI lett ebből az oldalból? Azért térjünk észhez na, miért kell a rossznak ennyire utat engedni?!

egy ilyen hsz-t kitörölni, a többi bolondság meg mind ott..

Ha így fojtatja a vezetőség, akkor ne csodálkozzon, h a kezdő tinik miatt elburjánoznak a pocsék topikok meg kommentek. Ők engedik, h ez legyen belőle, nem tesznek sokat, h ez másképp legyen. És ez csak egyre rosszabb lesz. Mindjárt mindenkit lejáratnak, de tudtommal a starity dolga a sztárok dicsőítése! grat.

Úgy látom a Cheryl Cole hír alatt is probléma akadt amiatt, h a kommentek átmentek veszekedésbe. Ákosnál is ua. a helyzet. erre lépett kedves joe-r és lezárta. HOgy hogy ezt lehet? ott is azt mondják nem igaz a hír, de legalább lezárták. MIért van itt diszkrimináció. Kérem akkor legalább lezárni.

Ott is kérték többen, h inkább kéne törölni, itt meg engem lehurrogtok. Tisztelet a kivétel.
2010. október 27. 13:35 #280
- törölt felhasználó -    
Kedves Pipe!

Természetesen nem kell mindenkinek mindenkivel mindenben egyetérteni – én sem feltétlenül értek mindenben egyet az oldal "vezetőivel", ahogy te nevezed – de egy dolgot tudomásul kell venni, amibe általában senki sem gondol bele. Az oldalnak működnie kell, tehát fenn kell valamiből tartani, mert egy ilyen portál üzemeltetése nem olcsó dolog. Mivel a tinédzserek az a korosztály, akik 80%-ban az ilyen oldalakat látogatják, ezért ők jelentik az üzemeltetéshez szükséges potenciális látogatókört, következésképpen, bármennyire is idegesítőek tudnak lenni időnként a viselkedésükkel, meg kell érteni, hogy ők teszik lehetővé, hogy ez az oldal létezhessen és működhessen.

A cikkek kb. 90%-át 10–13 évesek írják, mert ők érnek rá. A színvonalon ez persze meg is látszik, de nem tudunk mást tenni, mint azt, hogy publikálhatóvá tesszük, kijavítjuk a siralmas helyesírásukat (amit ma már ugye nem igazán tanítanak az általános iskolában) stb. és amit lehet, azt kiteszünk, mert különben nem lennének hírek... nem lennének fórumhozzászólások... és megállna az oldal. Ezt próbáld meg megérteni, és mindenki ezt próbálja meg megérteni.
7 felhasználónak tetszik: Grace Benning, Fan-ily6889, Eszty Morgan, Pandus, audrey, Regina, Dancsy
18 oldal 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!