Idézet (Levente1991 @ 2010.10.23. 19:54)
Értem Mexicano és az összes többi, ebben jártas személy segítő szándékát, de kérdezem én, hogy mi értelme van ennek az egésznek? Úgyse fogja figyelembe venni senki, (akiknek kéne, meg főleg...) mert mindenki megy agyatlanul a saját feje után, nem törődve azzal, hogy nemcsak önmaguk számára, hanem egy több ezer lelket számláló közösségi portál számára ír "cikket", ergo annak normálisan kellene kinéznie minden tekintetben, különben élvezhetetlen az egész, és már a megtekintés előtt elmegy az ember kedve az egésztől...
Irigylem a fentebb említett emberek mérhetetlen türelmét, én már régen feladtam volna, és olyat írtam volna az illetékes "cikkíróknak", hogy az lett volna itt a legutolsó hozzászólásom...
Az ember nyilván ismeri magát annyira, hogy tisztába legyen a saját képességeivel: mit tud felelősséggel és jól megcsinálni, és mit nem. Erre a szerintem igenis helytálló tényre fittyet hányva mégis ezzel szenved kismillió ember, és ne mondja nekem senki, hogy kedvtelésből... csak az a pici csillagocska vezérli őket a profiljukon! Mély tisztelet a kevéske kivételnek!
Én szerintetek miért nem írtam eddigi közel egyéves ittlétem alatt egyetlen cikket sem? Mert NEM TUDOK CIKKET ÍRNI! Ebből kifolyólag meg nem áll szándékomban leégetni magam az egész oldal előtt!
Szerintem az egész cikkírósdit meg kellene szüntetni, mert ennek nem nagyon lesz így jó vége... részben a hozzám hasonló felfogású emberek miatt, akik próbálunk a szépre, jóra törekedni, másrészt az olyan emberek miatt, akik belesz*rnak az egészbe. Megbeszélni ezt nem lehet, mert előbbi réteg csak jót akar, segíteni, hogy az illető és az oldal is jobb lehessen, míg utóbbi csoport sértésnek veszi. Nyilván senki nem fog a saját verziójából engedni...
Elnézést kérek a kisregényért, de ez már nagyon régóta gyülemlett bennem...
Ebben sajnos igazad van, de azért még bízom benne, hogy vannak olyanok, akik olvassák és érdekli őket. Elvégre nincs más választásuk: végül is, nekem teljesen mindegy, hogy elolvassa-e, vagy sem, ami itt le van írva, de ettől függetlenül nem kerül az a cikk, ami nem felel meg a minimálisan elvárt követelményeknek.
Azt is megtehetném, hogy nem írok itt le semmit, és azt a cikket teszem ki, amelyik nekem tetszik... de azért még próbálok segíteni annak, akinek lehet, mert sajnos vannak olyanok, akiknek hiába mondom, hogy kellene egy cikket megírni, akkor sem lesz képes rá. Tehát vagy megtanulja, vagy nem lesz kirakva a cikke, ennyi. Én ennél többet nem tudok tenni.
Szerk.: Egyébként ebben a formában meg is fog szűnni a cikkírogatás, csak idő kérdése. Be lesz vezetve az, hogy próbacikket kell beküldeni, és akiét elfogadjuk, az továbbra is írhat cikkeket, akiét nem, annak többé nem fog az a link megjelenni, hogy "Cikket írok". Ez még csak terv, tehát nem biztos, hogy így lesz. Én inkább azt támogatnám, hogy csak néhány kiválasztott tag írhasson cikkeket, akiket arra alkalmasnak találtunk. Lenne pl. 10 tag, mindegyik más és más sztárokban jártas, aki írhatna cikkeket. Ez lenne a legjobb megoldás. Akkor sem lenne hiány Disney-sztáros cikkekből, mert azért van néhány olyan tag, aki róluk is képes színvonalas cikkeket írni.