Starity

Hírmoderátorok topikja

18 oldal 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2010. október 22. 17:17 #241
- törölt felhasználó -    
Idézet (El Mexicano @ 2010.10.21. 18:39)
Szia! Sajnos ez nem így működik. Azt engedélyezzük, ami hírértékű, és jól meg van írva.

Értem. Azért köszönöm szépen!
2 felhasználónak tetszik: El Mexicano, Maisy
2010. október 22. 21:30 #242
- törölt felhasználó -    
Őt kéretik csatolni ide, és javítani a nevet benne.
2010. október 23. 00:06 #243
duracell
duracell
mockingjay™

StátuszA lapjaimért NEM lehet csomagot vállalni, köszönöm az érdeklődést!
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 2089
Csatolások: 34566
Azonosító: 133509
Ehhez szerintem feleslegesen van csatolva Kristen Stewart és Taylor Lautner adatlapjva, mert a könyvről van csak szó. meghajolo.gif
2010. október 23. 12:29 #244
- törölt felhasználó -    
http://starity.hu/forum/topik/193351-japan-30-legszebb-szemu-idolja-az-mnetnel/o/

Nem Japán, hanem Korea!!! És csak koreai sztárok vannak a listán, Japánnak ehhez semmi köze... ohmy.gif mellow.gif
2010. október 23. 12:35 #245
- törölt felhasználó -    
http://starity.hu/magazin/7014-muhajat-kapott-az-x-factor-sztarja/
Ördög Nóra hogy jön Chezza-hoz? think.gif Ha esetleg mégis jónak érzitek akkor csatolni kellene a lapját. unsure.gif
2010. október 23. 13:22 #246
- törölt felhasználó -    
Ismét egy kis okítás, és ne vegyétek tolakodásnak, de megint hangsúlyozom, hogy hírekről és cikkekről beszélünk, nem pedig fórumos véleménynyilvánításról.

– A cikkben nincs "kéne", hanem "kellene". Szintén nincs "c.", hanem kiírjuk, hogy "című". Nem használunk szlenget és nem rövidítjük a "hogy"-ot úgy, hogy "h".

– Nem tudom, honnan szedtétek azt, hogy "nemcsak ..., de ..." (szerintem anglicizmus, és az én fülemnek rohadtul magyartalanul hangzik), ezért azt javaslom, hogy kerüljük; szebb úgy, hogy "nemcsak ..., hanem ...".

– Ügyeljetek a mondatok megfelelő tagolására és érthetőségére, szórendre. Úgy látom, ma már azt sem tanítják az általános iskolában, hogy a "hogy" előtt vesszőt kell rakni, és mi az, hogy tagmondat. Néhányan olyan "körmondatokból" álló cikkeket küldtök be, hogy az egész értelmezhetetlen, egyetlen vessző nélkül folytonosan leírva az egész, nem tudni, hol ér véget egy közlendő és hol kezdődik a másik.

– Szintén kértem, hogy mellőzzük az "Itt van X.Y. új klipje", "X.Y. új filmje", "Íme X.Y. klippremierje" stb. címeket. Legyetek egy kicsit kreatívabbak. Azt is kértem mindenkitől, hogy a cikk bevezetői közül egyik se egyezzen meg a cikk címével, mivel ezek egyszerre látszanak. (A két bevezető egymással megegyezhet.)

– Nem mondjuk el a cikkben a saját véleményünket, hanem legfeljebb hozzászólásként leírjuk. Szintén nem teszünk cikk végére "Neked mi a véleményed?", "Mit gondoltok róla?" stb. mondatokat. Nem oda való! Azért van a hozzászólási lehetőség, hogy mindenki elmondja, amit gondol.

– Legyetek szívesek a bekezdéseknél ENTER-t nyomni, és nem kétszeres soremelést használni. Ez azért fontos, hogy a bekezdéseket lehessen külön is formázni, pl. ha éppen egy képből áll a bekezdés, azt csak így lehet középre rendezni, máskülönben, ha sortöréseket használtok, akkor az egész mindenséget egyetlen bekezdésként értelmezi a rendszer, és nem lehet szépre formázni.

– S végül a legfontosabb, amit nem győzök elégszer elmondani: NEM MÁSOLUNK MÁSHONNAN, sem címet, sem bevezetőt, sem a cikk szövegét, még részben sem, az idézetek kivételével. Aki ezt nem képes többszöri figyelmeztetés után sem megérteni, annak több cikke nem lesz elfogadva.

Szeretnék megkérni mindenkit, hogy tartsa be a cikk írására vonatkozó elveket, mert kevesen vagyunk, ritkán vagyunk itt, nincs időnk, ehhez képest egyre több cikket küldtök be, és nem fogok az összecsapott, igénytelenül megírt cikkek kijavításával foglalkozni, hanem mennek a kukába. Ne az legyen a célotok, hogy esztelenül külditek be a cikkeket halomszámra, csak hogy minél több legyen, hanem próbáljatok meg kevés, de igényesen megfogalmazott, hírértékkel rendelkező cikkeket írni. Köszönöm!
9 felhasználónak tetszik: inspiredboy, Maisy, Beba13, duracell, Vikici, Karina197, Eszty Morgan, xxangi20xx, Encsy19
2010. október 23. 19:54 #247
- törölt felhasználó -    
Értem Mexicano és az összes többi, ebben jártas személy segítő szándékát, de kérdezem én, hogy mi értelme van ennek az egésznek? Úgyse fogja figyelembe venni senki, (akiknek kéne, meg főleg...) mert mindenki megy agyatlanul a saját feje után, nem törődve azzal, hogy nemcsak önmaguk számára, hanem egy több ezer lelket számláló közösségi portál számára ír "cikket", ergo annak normálisan kellene kinéznie minden tekintetben, különben élvezhetetlen az egész, és már a megtekintés előtt elmegy az ember kedve az egésztől...

Irigylem a fentebb említett emberek mérhetetlen türelmét, én már régen feladtam volna, és olyat írtam volna az illetékes "cikkíróknak", hogy az lett volna itt a legutolsó hozzászólásom...

Az ember nyilván ismeri magát annyira, hogy tisztába legyen a saját képességeivel: mit tud felelősséggel és jól megcsinálni, és mit nem. Erre a szerintem igenis helytálló tényre fittyet hányva mégis ezzel szenved kismillió ember, és ne mondja nekem senki, hogy kedvtelésből... csak az a pici csillagocska vezérli őket a profiljukon! Mély tisztelet a kevéske kivételnek! meghajolo.gif

Én szerintetek miért nem írtam eddigi közel egyéves ittlétem alatt egyetlen cikket sem? Mert NEM TUDOK CIKKET ÍRNI! Ebből kifolyólag meg nem áll szándékomban leégetni magam az egész oldal előtt!

Szerintem az egész cikkírósdit meg kellene szüntetni, mert ennek nem nagyon lesz így jó vége... részben a hozzám hasonló felfogású emberek miatt, akik próbálunk a szépre, jóra törekedni, másrészt az olyan emberek miatt, akik belesz*rnak az egészbe. Megbeszélni ezt nem lehet, mert előbbi réteg csak jót akar, segíteni, hogy az illető és az oldal is jobb lehessen, míg utóbbi csoport sértésnek veszi. Nyilván senki nem fog a saját verziójából engedni...

Elnézést kérek a kisregényért, de ez már nagyon régóta gyülemlett bennem...
3 felhasználónak tetszik: duracell, bibicsibi, Mia
2010. október 23. 20:17 #248
- törölt felhasználó -    
Idézet (Levente1991 @ 2010.10.23. 19:54)
Értem Mexicano és az összes többi, ebben jártas személy segítő szándékát, de kérdezem én, hogy mi értelme van ennek az egésznek? Úgyse fogja figyelembe venni senki, (akiknek kéne, meg főleg...) mert mindenki megy agyatlanul a saját feje után, nem törődve azzal, hogy nemcsak önmaguk számára, hanem egy több ezer lelket számláló közösségi portál számára ír "cikket", ergo annak normálisan kellene kinéznie minden tekintetben, különben élvezhetetlen az egész, és már a megtekintés előtt elmegy az ember kedve az egésztől...
Irigylem a fentebb említett emberek mérhetetlen türelmét, én már régen feladtam volna, és olyat írtam volna az illetékes "cikkíróknak", hogy az lett volna itt a legutolsó hozzászólásom...
Az ember nyilván ismeri magát annyira, hogy tisztába legyen a saját képességeivel: mit tud felelősséggel és jól megcsinálni, és mit nem. Erre a szerintem igenis helytálló tényre fittyet hányva mégis ezzel szenved kismillió ember, és ne mondja nekem senki, hogy kedvtelésből... csak az a pici csillagocska vezérli őket a profiljukon! Mély tisztelet a kevéske kivételnek! meghajolo.gif 
Én szerintetek miért nem írtam eddigi közel egyéves ittlétem alatt egyetlen cikket sem? Mert NEM TUDOK CIKKET ÍRNI! Ebből kifolyólag meg nem áll szándékomban leégetni magam az egész oldal előtt! 
Szerintem az egész cikkírósdit meg kellene szüntetni, mert ennek nem nagyon lesz így jó vége... részben a hozzám hasonló felfogású emberek miatt, akik próbálunk a szépre, jóra törekedni, másrészt az olyan emberek miatt, akik belesz*rnak az egészbe. Megbeszélni ezt nem lehet, mert előbbi réteg csak jót akar, segíteni, hogy az illető és az oldal is jobb lehessen, míg utóbbi csoport sértésnek veszi. Nyilván senki nem fog a saját verziójából engedni... 
Elnézést kérek a kisregényért, de ez már nagyon régóta gyülemlett bennem...

Ebben sajnos igazad van, de azért még bízom benne, hogy vannak olyanok, akik olvassák és érdekli őket. Elvégre nincs más választásuk: végül is, nekem teljesen mindegy, hogy elolvassa-e, vagy sem, ami itt le van írva, de ettől függetlenül nem kerül az a cikk, ami nem felel meg a minimálisan elvárt követelményeknek.

Azt is megtehetném, hogy nem írok itt le semmit, és azt a cikket teszem ki, amelyik nekem tetszik... de azért még próbálok segíteni annak, akinek lehet, mert sajnos vannak olyanok, akiknek hiába mondom, hogy kellene egy cikket megírni, akkor sem lesz képes rá. Tehát vagy megtanulja, vagy nem lesz kirakva a cikke, ennyi. Én ennél többet nem tudok tenni. beer.gif

Szerk.: Egyébként ebben a formában meg is fog szűnni a cikkírogatás, csak idő kérdése. Be lesz vezetve az, hogy próbacikket kell beküldeni, és akiét elfogadjuk, az továbbra is írhat cikkeket, akiét nem, annak többé nem fog az a link megjelenni, hogy "Cikket írok". Ez még csak terv, tehát nem biztos, hogy így lesz. Én inkább azt támogatnám, hogy csak néhány kiválasztott tag írhasson cikkeket, akiket arra alkalmasnak találtunk. Lenne pl. 10 tag, mindegyik más és más sztárokban jártas, aki írhatna cikkeket. Ez lenne a legjobb megoldás. Akkor sem lenne hiány Disney-sztáros cikkekből, mert azért van néhány olyan tag, aki róluk is képes színvonalas cikkeket írni.
2010. október 25. 20:56 #249
- törölt felhasználó -    
Őt és őt kéne csattolni ide

Köszönöm szépen meghajolo.gif meghajolo.gif
2010. október 26. 19:19 #250
- törölt felhasználó -    
A továbbiakban nem fogadunk el olyan cikkeket, hogy "X és Y együtt járnak??", "Itt van X.Y. háza" és hasonlók. Jóból is megárt a sok. Ismételten felhívom a figyelmeteket, hogy híreket kérünk, nem pedig jelentéktelen marhaságokat, hogy most X.Y.-nak új tetoválása van, meg hogy milyen színűre festette a haját. Ezek nem hírek...
2010. október 26. 19:48 #251
- törölt felhasználó -    
Idézet (El Mexicano @ 2010.10.23. 13:22)
Ismét egy kis okítás, és ne vegyétek tolakodásnak, de megint hangsúlyozom, hogy hírekről és cikkekről beszélünk, nem pedig fórumos véleménynyilvánításról.
– A cikkben nincs "kéne", hanem "kellene". Szintén nincs "c.", hanem kiírjuk, hogy "című". Nem használunk szlenget és nem rövidítjük a "hogy"-ot úgy, hogy "h".
– Nem tudom, honnan szedtétek azt, hogy "nemcsak ..., de ..." (szerintem anglicizmus, és az én fülemnek rohadtul magyartalanul hangzik), ezért azt javaslom, hogy kerüljük; szebb úgy, hogy "nemcsak ..., hanem ...".

Az én kedvencem a "de viszont, mivel, hogy" _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif
2010. október 26. 19:58 #252
- törölt felhasználó -    
Idézet (Miah008 @ 2010.10.26. 19:48)
Az én kedvencem a "de viszont, mivel, hogy"  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif

Meg amikor minden mondat azzal kezdődik, hogy "A klip... A klip... A klip..." és hasonlók. De hogy is tudna cikket írni egy 12 éves, aki még beszélni sem tud rendesen, mert szókincse sincs? Olyan alapvető dolgokat nem tudnak, hogy a vessző és a pont után szóköz kell, és a "hogy" előtt vessző. A legelkeserítőbb pedig az, hogy a magyar szavak jelentését nem értik... próbálnak ugyan szépen fogalmazni, de nem értik a szavak jelentését. Tudnék pár gyöngyszemet felsorolni: "A klip a ... című nevet kapta"; aztán a "folytán" helyett azt írja, hogy "kapcsán"; tegnap meg valaki beküldött egy olyat, hogy "az ötvenedik pályafutását ünnepli" (jó sok pályába kezdhetett)... borzalom, egyszerűen.
2010. október 26. 20:12 #253
pipe
pipe
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 11
Csatolások: 0
Azonosító: 137237
Szeretném megkérni az erre hatalomra kész moderátort, hogy töröljön egy cikket, mert ami benne áll hazugság! Megsérti a bizonyos híres ember jogait, mivel valótlan híreket állít a szerzője!
Az állításaid hitelesebbek, ha linkek segítségével hivatkozol a forrásra!

ez áll a cikk írása előtti mezőben! És akkor mi van, ha a hivatkozott forrás is hazudik?!

Ezt nem érdemli meg egy sztár, celeb v akármi.

Úgy hallottam hírét ennek az oldalnak, hogy hiteles és igényes! Akkor meg ne vegye át a más oldalakról a kamu híreket!

Köszönöm! Remélem hű ez az oldal a nevéhez és jóhíréhez!

erről lenne szó: ITT

pipe meghajolo.gif
2010. október 26. 20:25 #254
- törölt felhasználó -    
Idézet (pipe @ 2010.10.26. 20:12)
Szeretném megkérni az erre hatalomra kész moderátort, hogy töröljön egy cikket, mert ami benne áll hazugság! Megsérti a bizonyos híres ember jogait, mivel valótlan híreket állít a szerzője!
Az állításaid hitelesebbek, ha linkek segítségével hivatkozol a forrásra!
ez áll a cikk írása előtti mezőben! És akkor mi van, ha a hivatkozott forrás is hazudik?!
Ezt nem érdemli meg egy sztár, celeb v akármi.
Úgy hallottam hírét ennek az oldalnak, hogy hiteles és igényes! Akkor meg ne vegye át a más oldalakról a kamu híreket!
Köszönöm! Remélem hű ez az oldal a nevéhez és jóhíréhez!
erről lenne szó: ITT
pipe meghajolo.gif

Megjelenés után már nem tudunk sajnos cikkeket törölni, csak jelezni az admin felé a kérést, és ő is csak akkor törli, ha nagyon nyomós indok van rá, és még nem elég elterjedt a hír. Sajnos ez esetben sem tudunk mit tenni. A forrást pontosan azért kell megadni, hogy mindenki lássa, honnan származik az információ. Ha az eredeti forrásban lévő hír hazugság, akkor ezzel az eredeti hírforrás szerkesztői járatják le magukat, nem pedig az, aki a hírt átveszi. Sajnos nincs kapacitásunk a hírek valódiságának ellenőrzésére, mivel a hírmoderátorok sem ismerik minden egyes sztár munkásságát. A cikkek írására vonatkozó szabályok között ott van, hogy a szerkesztőnek meg kell győződnie a hír valódiságáról. Csak sajnos nem sokan tartják be.
2010. október 26. 20:31 #255
pipe
pipe
új tag
Idézet (El Mexicano @ 2010.10.26. 20:25)
Megjelenés után már nem tudunk sajnos cikkeket törölni, csak jelezni az admin felé a kérést, és ő is csak akkor törli, ha nagyon nyomós indok van rá, és még nem elég elterjedt a hír. Sajnos ez esetben sem tudunk mit tenni. A forrást pontosan azért kell megadni, hogy mindenki lássa, honnan származik az információ. Ha az eredeti forrásban lévő hír hazugság, akkor ezzel az eredeti hírforrás szerkesztői járatják le magukat, nem pedig az, aki a hírt átveszi. Sajnos nincs kapacitásunk a hírek valódiságának ellenőrzésére, mivel a hírmoderátorok sem ismerik minden egyes sztár munkásságát. A cikkek írására vonatkozó szabályok között ott van, hogy a szerkesztőnek meg kell győződnie a hír valódiságáról. Csak sajnos nem sokan tartják be.

Akkor kérem szépen kérést írni az adminisztrátornak.
Régóta figyelem az oldalt, de nem voltam regisztrálva. Azonban ez felháborított.
Nem dicsekedni akarok, de volt dolgom már az említett hírességgel és biztosan állíthatom, hogy ilyet nem csinálna. Ezt még nyomatékosítja az ismerőseim véleménye is, akik már többször is beszélgettek eme sztárral és követik munkásságát.

Nem szeretnék nagy ügyet csinálni, de talán még az is benne van (ha nem moderálják a kommenteket sem), hogy az említett zenész fele intézek egy felhívást ide hivatkozva. Nem vagyok agresszív ember, nem fenyegetésnek szánom, de viszont szeretem az igazságot.
És ahogy említettem: hadd maradjon meg az oldal jó hírneve!

Köszönöm,

pipe meghajolo.gif
2010. október 26. 20:34 #256
- törölt felhasználó -    
Én azért imádom ezt a cikk írást, mert jobban tanulom a magyarországi magyar helyesírást. Ugyanis én Ukrajnában lakok, és jópár kifejezést nem úgy írunk/mondunk, mint Magyarországon.
2010. október 26. 20:37 #257
- törölt felhasználó -    
Idézet (pipe @ 2010.10.26. 20:31)
Akkor kérem szépen kérést írni az adminisztrátornak.
Régóta figyelem az oldalt, de nem voltam regisztrálva. Azonban ez felháborított.
Nem dicsekedni akarok, de volt dolgom már az említett hírességgel és biztosan állíthatom, hogy ilyet nem csinálna. Ezt még nyomatékosítja az ismerőseim véleménye is, akik már többször is beszélgettek eme sztárral és követik munkásságát.
Nem szeretnék nagy ügyet csinálni, de talán még az is benne van (ha nem moderálják a kommenteket sem), hogy az említett zenész fele intézek egy felhívást ide hivatkozva. Nem vagyok agresszív ember, nem fenyegetésnek szánom, de viszont szeretem az igazságot.
És ahogy említettem: hadd maradjon meg az oldal jó hírneve!
Köszönöm, 
pipe meghajolo.gif

Természetesen, minden kérést továbbítunk neki.
2010. október 26. 20:41 #258
- törölt felhasználó -    
Idézet (Karina197 @ 2010.10.26. 20:34)
Én azért imádom ezt a cikk írást, mert jobban tanulom a magyarországi magyar helyesírást. Ugyanis én Ukrajnában lakok, és jópár kifejezést nem úgy írunk/mondunk, mint Magyarországon.

Olyan nincs, hogy magyarországi helyesírás. wink.gif Magyar helyesírás van, amely mindenhol egyforma. A tájszólás az már teljesen más kérdés, de természetesen akkor sem írhatunk úgy, ahogy beszélünk. wink.gif
2010. október 26. 20:42 #259
pipe
pipe
új tag
Idézet (El Mexicano @ 2010.10.26. 20:37)
Természetesen, minden kérést továbbítunk neki.

És kaphatnék valami féle értesítést erről?
2010. október 26. 20:44 #260
- törölt felhasználó -    
Idézet (pipe @ 2010.10.26. 20:42)
És kaphatnék valami féle értesítést erről?

Amint én is kapok választ tőle, privátban értesítelek.
18 oldal 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!