Hírmoderátorok topikja
2010. október 16. 10:49
Kedves Cikkírók! Ügyeljetek arra, hogy a cikk rövid vagy hosszú bevezetője ne legyen ugyanaz, mint a cikk címe vagy a szövege, mivel ezek egyszerre látszanak, és elég hülyén néz az ki a főoldalon, hogy a cím alatt ugyanaz van megismételve, vagy pedig a cikk ugyanúgy kezdődik, mint a bevezetője. A két bevezető szövege lehet azonos, mivel azok nem látszanak sehol egyszerre, a lényeg, hogy ezek ne egyezzenek se a címmel, se a cikk szövegtörzsével. Köszönöm!
2010. október 16. 11:11
El Mexicano, legyél szíves jelezzed azt itt, ami nekem volt a gondom, a képek beágyazásával, köszönöm!
2010. október 16. 16:03
Idézet (inspiredboy @ 2010.10.16. 11:11)
El Mexicano, legyél szíves jelezzed azt itt, ami nekem volt a gondom, a képek beágyazásával, köszönöm! 
Ja igen. Szóval sokaknak problémájuk van a külső képek és YouTube-videók beágyazásával a cikkbe. Amit erről tudni kell...
Mindenekelőtt, a rendszer csak és kizárólag YouTube-videót tud beépítve megjeleníteni a cikkben, más videomegosztó oldalakra csak linkelni lehet a szövegből.
Értelemszerűen külső képet a kép ikonra kattintva lehet belinkelni a megjelenő panel segítségével; míg a videóhoz a mozgófilmet ábrázoló ikonra kell kattintani.
Fontos, hogy a képeknél a linknek konkrétan egy .jpg végződésű képfáljra kell mutatnia, aktív linkekből a rendszer nem tudja a képet kiszedni. Tehát figyeljetek arra, hogy a kép beillesztésénél a link olyasmi legyen, hogy "www.akarmi.com/valami/image.jpg" és ne valami olyan, hogy "www.akarmi.com/valami/q2w435erty", mert az utóbbi egy aktív parancs, és csak az adott weboldal tudja, hogy ott egy képet kell megjeleníteni, itt nem fog képként megjelenni.
A YouTube-videónál a videó YouTube-lapján a "Beágyazás" gombra kell kattintani, és a kis ablakban megjelenő többsoros kódot kell bemásolni, és beilleszteni a mozgóképikonra kattintva a megjelenő ablakba, nem pedig a YouTube-lap likjét.
2010. október 17. 12:41
|
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline
|
http://starity.hu/magazin/6772-mar-keszul-a-jovo-evi-eurovizios-dalverseny/
Miért csatoltátok Alexander Rybakot és Tom Dice-ot?
2010. október 17. 13:10
Idézet (wannascream @ 2010.10.17. 12:41)
http://starity.hu/magazin/6772-mar-keszul-a-jovo-evi-eurovizios-dalverseny/
Ezt a szerkesztőjétől kérdezd. Attól, mert a nevük nem szerepel a cikkben, még lehetnek érintettek valamilyen módon a témában.
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2010. október 17. 13:21
|
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline
|
Idézet (El Mexicano @ 2010.10.17. 13:10)
Ezt a szerkesztőjétől kérdezd. Attól, mert a nevük nem szerepel a cikkben, még lehetnek érintettek valamilyen módon a témában.
Ha valóban csak véletlenül lettek csatolva, akkor kiveszem őket.
Akkor viszont rendben, mert mindketten voltak a versenyen, csak nem értettem, hogy ha meg sem említik őket, akkor mégis mit csinálnak ott.
2010. október 17. 16:41
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
Ebben a cikkben van egy nagyon apró hiba ennél a mondatnál:
azt hiszem, az egyik lesz.
Idézet
Egyébként Jude Law exfelesége, Sadie Frost mutatta be Kate-et a The Kills gitárosának 2007-ben az eyik koncertjén, három hónappal, miután Kate szakított Pete Dohertyvel.
2010. október 17. 16:45
Idézet (Lindsay019 @ 2010.10.17. 16:41)
Ebben a cikkben van egy nagyon apró hiba ennél a mondatnál:
Linket kérnék, ebből nem tudom, melyik cikk az.
2010. október 17. 17:03
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
Idézet (El Mexicano @ 2010.10.17. 16:45)
Linket kérnék, ebből nem tudom, melyik cikk az. 
jah, bocsi az ebben szót be akartam linkelni csak elmaradt
http://starity.hu/magazin/6787-kate-moss-titokban-ferjhez-ment/
de azóta látom már sikerült korrigálni
amúgy még azt szeretném kérdezni, hogy ebben a cikkben ennek a mondatnak mi értelme?
Idézet
A sok mexikói rajongó is köszönheti Lindsay Lohannek, hogy életben tartja a drogkereskedőket.
nem értem, hogy ilyen hitelrontó kijelentésekkel minek kell megspékelni egy cikket? és még ezért hozzácsatolni lindsay adatlapját is? tudom, hogy elfogult vagyok, de szerintem ez egyáltalán nem illik oda, függetlenül attól, hogy drogozik-e vagy sem.
2010. október 17. 17:07
Köszönöm, (akárki is volt a hírmoderátor) hogy a Paris Hiltonos cikkemhez képeket keresett!
1 felhasználónak tetszik:
Lindsay019
2010. október 17. 17:12
Idézet (Lindsay019 @ 2010.10.17. 17:03)
nem értem, hogy ilyen hitelrontó kijelentésekkel minek kell megspékelni egy cikket? és még ezért hozzácsatolni lindsay adatlapját is? tudom, hogy elfogult vagyok, de szerintem ez egyáltalán nem illik oda, függetlenül attól, hogy drogozik-e vagy sem.
Ha így írta meg a szerkesztő a cikket, akkor nem szívesen változtatunk rajta. Kivétel, ha nem felel meg a cikkírás kritériumainak valami. Ha viszont kiveszem, akkor túl rövid marad a cikk, és nem engedi elmenteni a változtatást.
Egyúttal megragadom az alkalmat és felhívom mindenki figyelmét arra, hogy ha észreveszem, hogy valaki a figyelmeztetés ellenére továbbra is máshonnan másolja vagy kamucikkeket ír kamuforrásból, annak többé nem fogom a cikkét közölni. Tanuljátok meg végre, hogy mit nevezünk cikknek/hírnek.
2010. október 17. 17:27
|
|
xBlondiefashionista |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.11.14. Hozzászólás: 2713 Csatolások: 14045 Azonosító: 112254 offline
|
Idézet (Sourire @ 2010.10.17. 17:07)
Köszönöm, (akárki is volt a hírmoderátor) hogy a Paris Hiltonos cikkemhez képeket keresett! 
Paris a Twitter-oldalára belinkelt egy amcsi hírportált, ami a cikkedről írt, onnan vannak
2010. október 17. 20:03
|
wannascream- |
|
http://starity.hu/magazin/6795-vanessa-hudgens-a-journey-2-ben/
A 2. bekezdésben a kép alatt az szerintem Dwayne 'The Rock' Johnson akart lenni. Ha így van, akkor át kéne írni és csatolni az adatlapját.
Van benne egy mondat, ami így szól: "Vanessa egy szigeten élő lányt alakítana, aki elmegy utazgatni a főszereplővel, és a vége egy szerelmi szál lenne." Szerintem ez nem teljesen értelmes, de lehet, hogy csak velem van a baj.
"Vanessa két napja már Hawaiin tölti az idejét" Megint csak velem van a baj, hogy én átírnám erre: Vanessa már két napja Hawaiin tölti az idejét?
Bocsánat, ha csak az én "magyarommal" van gond.
A 2. bekezdésben a kép alatt az szerintem Dwayne 'The Rock' Johnson akart lenni. Ha így van, akkor át kéne írni és csatolni az adatlapját.
Van benne egy mondat, ami így szól: "Vanessa egy szigeten élő lányt alakítana, aki elmegy utazgatni a főszereplővel, és a vége egy szerelmi szál lenne." Szerintem ez nem teljesen értelmes, de lehet, hogy csak velem van a baj.
"Vanessa két napja már Hawaiin tölti az idejét" Megint csak velem van a baj, hogy én átírnám erre: Vanessa már két napja Hawaiin tölti az idejét?
2010. október 17. 20:29
Idézet (wannascream @ 2010.10.17. 20:03)
http://starity.hu/magazin/6795-vanessa-hudgens-a-journey-2-ben/
A nevet javítottam és csatoltam az adatlapot.
A mondatokat illetően, szoktam javítani a nyakatekert magyartalan szórendeket, de ezt nem érzem annak. Szerintem értelmes.
Apropó, holnap és szerdán csak délután-estefelé leszek, úgy írjatok cikkeket.
2010. október 18. 19:37
|
|
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline
|
http://starity.hu/magazin/6834-2-uj-epizoddal-bovul-az-igy-jartam-anyatokkal/
Ide kéne egy kis korrekció. Nem 20, hanem 24 részes lesz így az évad.
Ide kéne egy kis korrekció. Nem 20, hanem 24 részes lesz így az évad.
2010. október 18. 20:24
|
wannascream- |
|
http://starity.hu/magazin/6838-ma-este-indul-a-showder-klub-6-evada/
Át kéne írni, hogy 22.20-kor kezdődik.
2010. október 18. 20:28
Idézet (wannascream @ 2010.10.18. 20:24)
http://starity.hu/magazin/6838-ma-este-indul-a-showder-klub-6-evada/
Akkor már címet is javítottam ("évada" helyett "évadja").
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.