Meglepő az X-faktor zsűrije
2010. szeptember 23. 19:15
A zsűrit illetően teljesen egyetértek a riportalany véleményévével.
2010. szeptember 23. 19:53
|
|
evelin0127visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.30. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 132270 offline
|
persze h X faktor
2010. szeptember 23. 19:58
|
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2010.09.23. 17:13)
Látszólag? 50 éve is volt Ki mit tud - azt műholdas és kereskedelmi szarok még sehol nem voltak. Koncz Zsuzsa, Koós János, Gálvölgyi János vagy Aradszky László, mind mind ott lettek ismertek - nem csak látszólag. Méghogy a a TV2 hozta be, ugyan már.
Én akkor még nem igazán éltem, szóval ha magamból indulok ki, akkor igenis úgy tűnik, mintha a TV2 hozta volna be.
2010. szeptember 23. 20:19
|
|
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline
|
szerintem a megasztár már rohadtul unalmas...
na, nem mintha az xfactor olyan érdekes lenne, de valamivel még mindig jobb.
2010. szeptember 24. 14:05
Nem értem miért akarnak Megasztár 6-t, mikor a az ötösnek is alig van már nézettsége!!! Az X-Faktor a NYERŐŐŐŐ!!!!!!!!!!
(L)
2010. szeptember 24. 16:41
|
|
AŁmikaGreen98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 430 Csatolások: 0 Azonosító: 134115 offline
|
x-faktor a csúcs. Sokkal jobb a zsűri , mint a Megasztárban. X-faktorba nem engedtek olyan senkit , mint Friderikusz...
2010. szeptember 28. 17:56
|
|
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline
|
Eeeennyi...
"...a mentorok közt van olyan valódi szakmai nagyság, aki fenntartás nélkül játssza a külföldi verziókból ismert, forgatókönyvekben előre megírt szerepét. Kár, hogy eddig még alig hallottam érdemi véleménynyilvánítást a szájukból.”
Uuugyanezzel érvelgetek mindenkinek a ratyi műsor ellen (xf), de ez egy prímább megfogalmazás volt:D
Go Megasztár!!(L)
"...a mentorok közt van olyan valódi szakmai nagyság, aki fenntartás nélkül játssza a külföldi verziókból ismert, forgatókönyvekben előre megírt szerepét. Kár, hogy eddig még alig hallottam érdemi véleménynyilvánítást a szájukból.”
Uuugyanezzel érvelgetek mindenkinek a ratyi műsor ellen (xf), de ez egy prímább megfogalmazás volt:D
Go Megasztár!!(L)
2010. szeptember 29. 17:23
|
|
Lillacsacsavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 288 Csatolások: 61 Azonosító: 133333 offline
|
nekem az X faktor jobban tetszik . a Megasztár már kicsit furcsa .
2010. október 05. 15:37
|
tomcsi1996visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.08. Hozzászólás: 108 Csatolások: 0 Azonosító: 128975 offline
|
Az igazán megdöbbentő viszont az, hogy a mentorok közt van olyan valódi szakmai nagyság, aki fenntartás nélkül játssza a külföldi verziókból ismert, forgatókönyvekben előre megírt szerepét. Kár, hogy eddig még alig hallottam érdemi véleménynyilvánítást a szájukból.”<------------------------- mintha a megasztáros zsűrik mondtak volna vmi szakmait! Egyébként is az x-faktorban legalább olyan emberek vannak a zsűriben akik számítanak nagyon sokat a zenei világban! A megasztrában csak a zsűri fele számít vmit.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: