Egyre nő a feszültség a két nagy kereskedelmi csatorna közt, hála az X-faktornak és a Megasztárnak. Vízvárdy Bence, a Megasztár producere nem rejtette véka alá véleményét. Szerinte a Megasztár 6 már most bőven meg van alapozva, az X-faktor zsűrijétől pedig még nem hallott érdemi véleményt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Meglepő az X-faktor zsűrije
2010. szeptember 23. 13:22
|
|
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline
|
2010. szeptember 23. 13:27
csak irigykedik.azért nézik többen az x-faktort mert ez egy új műsor és már senkit nem érdekel a megasztár mára már sokadik szériája
2010. szeptember 23. 13:28
|
|
rheuska-- anti-paparazzi --- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.18. Hozzászólás: 1748 Csatolások: 7732 Azonosító: 24717 offline
|
én a magam részéről mindkettőt nézem xD a Megasztárt felveszem, az X-Faktort nézem.
az pedig nevetséges, hogy meg vannak írva a szerepek, ne mondja már nekem senki, hogy egy Nagy Feróra, vagy egy Gesztire bármilyen szerepet rá lehet adni. nem hinném, hogy hajlandóak ilyesmire.
az pedig nevetséges, hogy meg vannak írva a szerepek, ne mondja már nekem senki, hogy egy Nagy Feróra, vagy egy Gesztire bármilyen szerepet rá lehet adni. nem hinném, hogy hajlandóak ilyesmire.
1 felhasználónak tetszik:
Eszty Morgan
2010. szeptember 23. 13:31
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline
|
Idézet (rheuska @ 2010.09.23. 13:28)
én a magam részéről mindkettőt nézem xD a Megasztárt felveszem, az X-Faktort nézem.
Egyetértek! A TV2-nek csak savanyú szőlő.
Ennyi erővel ezt a forgatókönyv mániát a TV2-nek is lehetne mondani, mert mondjuk szerintem nem véletlen, hogy a "magyar Susan Boyle" bejutott.
2010. szeptember 23. 13:39
|
|
rheuska-- anti-paparazzi --- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.18. Hozzászólás: 1748 Csatolások: 7732 Azonosító: 24717 offline
|
Eszty: egyébként, pláne azután, hogy az előző Mega-szériában apuci megvette Király Viktorkának a győzelmet xD
Eszty Morgan
2010. szeptember 23. 13:41
|
|
Zsanett.ZsüliettBritney Spears addict* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.03. Hozzászólás: 5274 Csatolások: 263 Azonosító: 130471 offline
|
Sztem mind2 nagyon jó.!
2010. szeptember 23. 13:41
Nem nézem a TV2-t inkább az RTL klub...sőt RTL a legjobb
2010. szeptember 23. 13:44
|
|
|
Idézet (rheuska @ 2010.09.23. 13:39)
Eszty: egyébként, pláne azután, hogy az előző Mega-szériában apuci megvette Király Viktorkának a győzelmet xD
Ugye??
2010. szeptember 23. 13:51
|
|
Nikaaateam free will |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.09. Hozzászólás: 1941 Csatolások: 2268 Azonosító: 124647 offline
|
Az X-faktort már a zsűri miatt is érdemes nézni,mert haláli jók
De alapból azt nézném,mert ha nem lenne,X-faktor,akkor nem lenne Leona Lewis
De a magyar X-faktor nincs olyan profi mint az eredeti,de azért megér egy misét
rheuska
2010. szeptember 23. 14:05
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
"Sőt, Vízvárdy szerint idővel biztos lesz Megasztár 6 is, mivel szerinte folyamatosan nőnek fel az újabb generációk."
Meg Megasztár 100, meg Megasztár 1397, meg Megasztár 145799...
Amúgy mindkét műsorhoz van forgatókönyv, már amennyire a viselkedést be lehet határolni ilyen keretek közé.
Az X-Faktor meg azért népszerűbb, mert új, mert tehetségesebbeket válogatnak be, mert nincsenek benne pici gyerekek, akiknek otthon és a suliban lenne még a helyük...
(Különösen, ha úgyis lesz még Megasztár egymillió is. Miért olyan fontos pont most jelentkezni, amikor még alig múlt el valaki 10 éves?
)
Meg Megasztár 100, meg Megasztár 1397, meg Megasztár 145799...
Amúgy mindkét műsorhoz van forgatókönyv, már amennyire a viselkedést be lehet határolni ilyen keretek közé.
Az X-Faktor meg azért népszerűbb, mert új, mert tehetségesebbeket válogatnak be, mert nincsenek benne pici gyerekek, akiknek otthon és a suliban lenne még a helyük...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.