http://www.demotivalo.com/demi-lovato/
Demi Lovato: „Hírességnek lenni nehéz”
2010. szeptember 23. 16:27
|
|
Rózsaszín Párducvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.26. Hozzászólás: 320 Csatolások: 7 Azonosító: 133920 offline
|
igaza lehet
2010. szeptember 23. 16:34
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
Annyira bírom őt
Nagyon rendes, hogy így vélekedik a rajongóiról. Elhiszem, hogy nehéz lehet, de Demi kitartást mi (a rajongók
) itt vagyunk neked !
Már nagyon várom a CD-jt biztos nagyon jó lesz
Demi mindenféle stílusban biztos jól megállná a helyét, ha meg nem hát akkor majd változtat rajta
2010. szeptember 23. 16:42
Veszem észre hogy többet dolgoznak a harmadik albumán
Sajnos csak január környékén jelenik meg..nehéz kivárni x)) Amúgy Demzi erős lány,el tudja viselni a negatív kritikákat:) Néha biztos rossz lehet,de sztem több jó oldala van a sztárságnak Amcsiban,mint rossz árnyéka xD Lehet kicsit értelmetlen amit írtam,de sztem mindenki kiveszi a lényegét..
2010. szeptember 23. 16:50
neee, R& B-t neee :'( annyira jó hangja van, maradjon a stílusánál, mert itt érződik... R&B énekléséhez nem kell jó hang...
Ez mondjuk igaz:S Biztos lesz benne azért egy kis rockos beütés:)
Ez mondjuk igaz:S Biztos lesz benne azért egy kis rockos beütés:)
2010. szeptember 23. 16:56
|
|
KataCullenAddicted to Pretty Little Liars ❤♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 1456 Csatolások: 132 Azonosító: 124843 offline
|
Szerintem az R'n'B stílus is jól fog állni neki, bár az első két CD-je is tele volt jobbnál jobb dalokkal.
..Tényleg csak januárban jelenik meg az új albuma?! Paff...
2010. szeptember 23. 17:05
Igen,én is úgy tudom,hogy január környékén jelenik meg és nem biztos de asszem ez lesz a harmadik alnumának a címe: The best days of my life:)
2010. szeptember 23. 17:39
|
|
foxyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.09. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 134524 offline
|
Imádom őt és nagyon várom az albumát .. Téll valaki nem tudja hogy kb. mikor jön ki 
Elhiszem hogy nehéz lehet a média miatt ha én lennék az ő helyébe akkor bizti hogy nem bírnám.
Elhiszem hogy nehéz lehet a média miatt ha én lennék az ő helyébe akkor bizti hogy nem bírnám.
2010. szeptember 23. 18:05
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
Én bevallom, nagyon félek az R&B Demitől. Az ő hangjához a rock áll jól. Mert erőteljes hangja van, kár lenne elszúrni az egészet egy R&B albummal...
2010. szeptember 23. 18:35
|
|
Lucy-chanяuleя oƒ αѕgαrd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.06. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 159 Azonosító: 104204 offline
|
Huhh R&B
Ne rontsa már el azt a gyönyörű hangját ezzel a stílussal. Erős hangja van, amihez inkább a rockosabb vonal illik. De azért kíváncsi leszek az albumra.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: