Demi Lovato: „Hírességnek lenni nehéz”
2010. szeptember 23. 13:55
|
|
Nikaaateam free will |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.09. Hozzászólás: 1941 Csatolások: 2268 Azonosító: 124647 offline
|
Most azt nem várhatja el,hogy mindenki imádja,mert ez úgyse fog bekövetkezni,ez van,ezzel minden celebnek meg kell birkóznia!
De az az R&B stílus....Vagy mindenki visítva fog ledőlni a székről a röhögéstől,vagy mindenki meg fog döbbenni,hogy mi bánatot csinál ez a lány?!Valamiért nem tudom elképzelni,hogy egy "csini,cuki disney-sztárból" menő R&B énekes(nő) lesz...
De az az R&B stílus....Vagy mindenki visítva fog ledőlni a székről a röhögéstől,vagy mindenki meg fog döbbenni,hogy mi bánatot csinál ez a lány?!Valamiért nem tudom elképzelni,hogy egy "csini,cuki disney-sztárból" menő R&B énekes(nő) lesz...
2010. szeptember 23. 13:59
Akik kiakadtak, azoknak mondok valamit:
A sok kis Selena b*zi a másik cikkben védte őt, itt pedig Demit lehurrogjátok?
ebből látszik milyen elfogultak vagytok.
Én valahogy nem éreztem ebben az idézetben a nyávogást, inkább azt,hogy próbálni mindenkinek megfelelni, pedig az lehetetlen. Szerintem a stílusváltás nem lehet rossz, ha mégis, akkor látni fogja a rajongóin.
Én valahogy nem éreztem ebben az idézetben a nyávogást, inkább azt,hogy próbálni mindenkinek megfelelni, pedig az lehetetlen. Szerintem a stílusváltás nem lehet rossz, ha mégis, akkor látni fogja a rajongóin.
2010. szeptember 23. 14:01
|
|
coledylanbarbi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.11. Hozzászólás: 1008 Csatolások: 442 Azonosító: 112059 offline
|
szegény:(...hát igen nagyon elveteműltek a pénzhajhászok..-.-
de jóó h jön majd az új album =DD
bár szeretem h ő inkább rockosabbakat énekelt..megy a hangjához..de biztos nem csalódok majd ebben sem
de jóó h jön majd az új album =DD
bár szeretem h ő inkább rockosabbakat énekelt..megy a hangjához..de biztos nem csalódok majd ebben sem
2010. szeptember 23. 14:04
Karina197
-Isten vagy! Egyetértek!
-Isten vagy! Egyetértek!
2010. szeptember 23. 14:27
|
|
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline
|
ez ezzel jár..:/
2010. szeptember 23. 14:32
|
|
Fanni cicavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 225 Csatolások: 0 Azonosító: 130546 offline
|
Demi jó hogy nem adtad fel akkor amikor azt írták rólad!!!
2010. szeptember 23. 14:47
A legeslegnormálisabb sztár kerek e világon!!!
2010. szeptember 23. 15:09
Nem lehet jó így élni. Én se szeretném. Pedig Demi nem is olyan, aki hazudna, meg őrültségeket csinálna. AZ albumát meg várom! (L)
2010. szeptember 23. 15:37
|
|
Selena1992új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 133355 offline
|
Demi tök kedves, hogy a rajongói miatt nem hagyja abba amit csinál! Éppen ezért imádom Demi-t mert imádja a rajongóit!
2010. szeptember 23. 15:58
Biztos nehéz híresnek lenni, de kedves, hogy a rajongói ennyit számítanak neki
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: