Demi Lovato elismeri, hogy a hírnév számára nagyon nehéz, és ennek a legfőbb oka bizony a média. A Camp Rock sztárja azt is elárulta, hogy már volt olyan eset, amikor hamisat feltételeztek róla, és nagyon nehéz volt tisztáznia magát.
A teljes cikkhez kattints ide!
Demi Lovato: „Hírességnek lenni nehéz”
2010. szeptember 23. 11:14
|
|
Selena sztárúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.27. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 134033 offline
|
hát először Miley SeLena most meg ez...
Máskor néz utánna, hagyja abba a munkáját, de unom már, hogy minden sztár erre panaszkodik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
Máskor néz utánna, hagyja abba a munkáját, de unom már, hogy minden sztár erre panaszkodik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
2010. szeptember 23. 11:22
Selena sztár te, én se senki nem tudhatja a civil emberek közül, hogy ez milyen neéz lehet. bírni a médiával. én nem lennék a helyükbe. 100%-ig biztos vagyok benne, hogy te sem bírnád.
2010. szeptember 23. 11:25
|
|
Barbygirl95'M'aime pour qui je suis..." :) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.08. Hozzászólás: 2041 Csatolások: 2421 Azonosító: 130850 offline
|
jajah hajrá Demi!!! nagyon kíváncsi vagyok már a kövi albumra!!!
Demi nagyon klassz csaj!!!
2010. szeptember 23. 11:28
|
|
Barbygirl95'M'aime pour qui je suis..." :) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.08. Hozzászólás: 2041 Csatolások: 2421 Azonosító: 130850 offline
|
Idézet (Selena sztár @ 2010.09.23. 11:14)
Máskor néz utánna, hagyja abba a munkáját, de unom már, hogy minden sztár erre panaszkodik!!4
Máskor néz utánna, hagyja abba a munkáját, de unom már, hogy minden sztár erre panaszkodik!!4
Figyelj bláámi_-nak igaza van!! te tudod milyen amikor sosincs egy nyugodt perced mert mindig mindenhova követnek?? persze azt is meg lehet érteni, de biztosan nagyon nehéz! vajon mért szokták a sztárok néha álcázni magukat?!! előbb gondolkozz aztán nyilatkozz légyszi!!
2010. szeptember 23. 11:37
|
|
Selena sztárúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.27. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 134033 offline
|
OK, nehéz elismerem! De én csak azt nem birom, hogy erről van a legtöbb hír! Nem Demit akartam sértegetni, nem Mileyt és nem Selenát, mert mindenkit szeretek ezek közül, csak már unom, hogyha köpik egy sztár azt is megjelenítik itt! Ha tudtátok volna ez az oldal nem tinimagazinnak indult!
2010. szeptember 23. 11:51
minden sztártról csak botrányokat mondanak oszt mások meg elhiszik oszt mindenki elhiszi
2010. szeptember 23. 11:56
|
|
Stella babavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.20. Hozzászólás: 305 Csatolások: 0 Azonosító: 133582 offline
|
Elhiszem hogy nehéz híresnek lenni, de azért még sem olyan isten csapása dolog, bár a media akár a halálba is kergetheti az embert.
2010. szeptember 23. 12:33
szeretem demit...de most nem azért vagy amazért de tudta jól,hogy a sztárságnak mi az ára nem??? belement... ne keseregjen,hogy milyen nehéz.. elhiszem hogy az és hogy a sok paparazzi is milyen idegesítő lehet.. de ha sztár vagy akkor ezt el kell viselned..
2010. szeptember 23. 12:36
Ez azért rossz lehet de kíváncsi vagyok az új albumára meg erre az R&B stílusra.
2010. szeptember 23. 13:17
|
|
Amber97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.06. Hozzászólás: 78 Csatolások: 128 Azonosító: 134409 offline
|
Idézet (Selena sztár @ 2010.09.23. 11:14)
Előre is bocsánatot kérek a fogalmazásomért,de ezt szerintem minden Demi Lovato fan nevében mondhatom.Te,Selena sztár! Most arról nem tehetek,hogy neked csak Selena Gomez létezik a világon!Ha nem tetszik már a cikk címe,inkább messziről kerüld el ezt a hírt,ne is olvasd el,minthogy ilyeneket firkálj hozzászólásként!Most te nem tudsz belegondolni,hogy ez milyen Deminek,mert te nem vagy híres.Ha híres lennél,akkor biztos te is úgy éreznél,mint Demi.Érezz már bele mások helyzetébe is!De ha Selenaról lenne ilyen cikk,ahhoz már biztos azt írnád,hogy:jajj,szegény stb...Ezt nem azért írtam,mert utálom Selenát,mert bírom őt,meg minden,de könyörgöm!Ha nem szereted a cikkben szereplő sztárt,vagy már a címe sem tetszik,inkább ne is írj semmit,mert ezzel a rajongókat bántod meg!
1 felhasználónak tetszik:
Barbygirl95
2010. szeptember 23. 13:45
|
|
VanessaWolfe13Goddess |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.18. Hozzászólás: 1189 Csatolások: 58 Azonosító: 134978 offline
|
SZEGÉNY DEMI!!!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.