Megan Fox beismerte, hogy egy kicsit furcsa számára, hogy már nem ő fog a robotok elől menekülni a nagysikerű Transformers filmek folytatásában.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megan féltékeny az utódjára?
2010. szeptember 23. 10:12
|
|
Erzsike15(L)Robsten (L) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.04. Hozzászólás: 1793 Csatolások: 3823 Azonosító: 97814 offline
|
Hát igaz nem nagyon szeretem Megant de bánom hogy nem Ő játszik a 3. részben!!!
Jó párost alakítottak Shia LaBeouf-al!!
Jó párost alakítottak Shia LaBeouf-al!!
1 felhasználónak tetszik:
Brittany20
2010. szeptember 23. 10:47
Én nagyon sajnálom,hogy nem ő fog szerepelni a Transformers 3. részében,nagyjából csak miatta néztem...biztos megnézem a legújabb részt is,de Megan nélkül nem lesz az igazi.Egyébként szerintem nincs mit féltékenykedni erre az új lányra,Megan sokkal szebb és tehetségesebb
2010. szeptember 23. 10:51
én annak örülnék ha végre a képregényhez méltó Transformers filmet készítene Michael "ki ha énnem" Bay.A 1 még elment a második rész pocsék a 3-ik rész szempontjából pedig TÖK lényegtelen hogy Megan Fox vagy eza modell spiné játsza e a női film szerepet. Nem ezen fog múlni hogy egy igazán jó befejezést kap e a triológia.......sajnos
2010. szeptember 23. 11:25
Megan-nak kicsit nagy volt az arca és lekicsinylő módon beszélt az előző 2 részről valamint a rendezőről. Utólag már könnyű neki is okosnak lenni , de mielőtt nyilatkozik gondolkoznia kellett volna, hogy megéri-e megint felkerülni a címlapra ezzel az interjúval vagy bukja a filmet.
Én is kirugtam volna a folytatásokból.
Én is kirugtam volna a folytatásokból.
2010. szeptember 23. 13:12
|
|
Lucy-chanяuleя oƒ αѕgαrd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.06. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 159 Azonosító: 104204 offline
|
Én nagyon sajnálom, hogy nem játszik már benne, csak miatta néztem. Az új csajra, szerintem nem kell féltékenynek lennie, mert ő sokkal szebb. Azért megnézem a hármat is, hogy hogyan alakít az új lány.
2010. szeptember 23. 14:27
|
|
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline
|
ezvan..^^
am Megan Fox sokkal de sokkal szebb mint az utódja...; )
am Megan Fox sokkal de sokkal szebb mint az utódja...; )
2010. szeptember 23. 14:45
|
|
CascadaaThe Wanted Fan♥™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.10. Hozzászólás: 1291 Csatolások: 21 Azonosító: 132962 offline
|
Megant sokkal szivesebben látnám a Transformersben mintezt a r*bancot. És Megannal teljesen egyetértek mer ő neki mindene megvan amire szüksége lenne és ennek annyira örülök <3
2010. szeptember 23. 14:52
Nekem Megan sokkal jobban tetszik, és nem valószínű hogy érdekel majd nélküle a Transformers
2010. szeptember 23. 15:08
|
|
xxangi20xx☆StarDust☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 1890 Csatolások: 247 Azonosító: 124044 offline
|
Kíváncsi vagyok erre a csajra, mit fog alakítani
2010. szeptember 23. 15:53
|
|
cseh.reni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.11. Hozzászólás: 1083 Csatolások: 84 Azonosító: 134658 offline
|
Én szerintem Megan lett volna a legjobb a szerepre, hiszen már bebizonyította, hogy remekül játsza a szerepet nagyon fura lesz másat látni.Én nagyon nem szeretem ha egy filmnek folytatása van és szereplőket cserélnek.
2010. szeptember 23. 15:56
jesszus 180 cm az már szerintem sok
én szerintem Megannek kellene játszania mert ö 165 és az jobb
xd nem kell nyujtozkodni
én szerintem Megannek kellene játszania mert ö 165 és az jobb
xd nem kell nyujtozkodni
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.