IWIW, Facebook vagy Myvip? Te melyiket választod?
2010. december 19. 15:33
|
|
krisztin005visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 126 Csatolások: 12 Azonosító: 136058 offline
|
A Facebook a legjobb szerintem
2010. december 27. 15:08
|
|
Timcsokavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.21. Hozzászólás: 228 Csatolások: 24 Azonosító: 141254 offline
|
Amint látom mindenki Facebook-os inkább én jobban mondva hű maradtam a magyar közösségnek, de választani akkor sem tudnék hisz nekem semelyik sem nyerte meg úgy a tetszésem ahogy kellene, ami azt illeti Iwiw-et és Myvipet is csak addig használom míg vagy én akarok valakit bejelölni vagy más és akkor megnézem de ennyi, Facebook-ra meg nem igen járok.
2010. december 27. 15:45
Van iwiw-em de csak egy hónapba egyszer megyek fel a facebook-ra naponta többször úgyhogy facebook
2010. december 27. 17:32
Facebook.
A Myvip unalmas, az Iwiw pedig csak a Facebook koppintása. És persze még unalmas is.. ennyi :'D
A Myvip unalmas, az Iwiw pedig csak a Facebook koppintása. És persze még unalmas is.. ennyi :'D
2010. december 28. 05:24
|
|
Zsife_nightmare_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.20. Hozzászólás: 1757 Csatolások: 495 Azonosító: 131623 offline
|
mivel gyűlölöm a fészbúkot és a mywip és épphogy elmegy , az iwiwet pedig nemrégen nagyon elcseszték (régen szerettem ) mindet utálom de ha muszáj választani Mywip
2010. december 28. 10:40
|
|
Fruzsyka11Princess❤️ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.02. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 530 Azonosító: 126243 offline
|
Mind van nekem mindegyik jó de a myvip nekem jobban bejön!
2010. december 29. 18:16
|
|
mileyselenademivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.24. Hozzászólás: 382 Csatolások: 1134 Azonosító: 135151 offline
|
Facebook
2010. december 30. 00:11
facebook
myvipem már rég nincs, iwiwem meg soha nem is volt, mert az nemtetszik
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: