Selena Gomez a The Ellen DeGeneres Show-ban
2010. szeptember 23. 13:34
|
|
rheuska-- anti-paparazzi --- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.18. Hozzászólás: 1748 Csatolások: 7732 Azonosító: 24717 offline
|
szerintem elismerendő, hogy nem playbackel... sok sztárról ez nem mondható el. oké, persze, még van hova fejlődnie élőben éneklésben, de hé, legalább próbálkozik, és korábbi előadásokhoz képest igenis fejlődött. hajrá Sel <3
1 felhasználónak tetszik:
Hailey^^
2010. szeptember 23. 13:36
|
|
rheuska-- anti-paparazzi --- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.18. Hozzászólás: 1748 Csatolások: 7732 Azonosító: 24717 offline
|
egyébként, egy kérdés, valaki elmagyarázná nekem, hogy attól, hogy Sel nem jár Justinnal, miért igaz. hogy valaki mással igen? xD nem mintha túlságosan érdekelne, de a következetlenség az őrületbe tud kergetni xD
2010. szeptember 23. 14:32
|
|
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline
|
..:/...
2010. szeptember 23. 18:14
ancsa13:
Mellesleg nem volt olyan jó élőben sad.gif : http://www.youtube.com/watch?v=1yxVZDPOhKo&feature=player_embedded#!
Szerintem se volt olyan jó :S
Meg olyan szar a fülébe az a zöld bigyusz...
Mellesleg nem volt olyan jó élőben sad.gif : http://www.youtube.com/watch?v=1yxVZDPOhKo&feature=player_embedded#!
Szerintem se volt olyan jó :S
Meg olyan szar a fülébe az a zöld bigyusz...
2010. szeptember 23. 20:41
|
|
Klaucvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 348 Csatolások: 44 Azonosító: 133161 offline
|
Egyetértek rheuskával!
Miből gondolja a cikk írója, hogy akkor biztosan Jasmine-nal jár?
Jézus meg a vélemények is.. jó nem volt tökéletes, de igenis próbálkozik, nem playbackel, és tavaly óta igen sokat fejlődött a hangja!
Az meg a másik dolog, hogy nem született tehetség hanem taníttatott hangja van és nagy elismerés jár neki, hogy el jár énektanárhoz, és szerintem tök jó hangja "lett" és az album is szuper
Miből gondolja a cikk írója, hogy akkor biztosan Jasmine-nal jár?
Jézus meg a vélemények is.. jó nem volt tökéletes, de igenis próbálkozik, nem playbackel, és tavaly óta igen sokat fejlődött a hangja!
Az meg a másik dolog, hogy nem született tehetség hanem taníttatott hangja van és nagy elismerés jár neki, hogy el jár énektanárhoz, és szerintem tök jó hangja "lett" és az album is szuper
2010. szeptember 24. 13:12
|
|
Miley Cyrus 17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.26. Hozzászólás: 937 Csatolások: 0 Azonosító: 123558 offline
|
Alig várom az albumot!!!!!!!!
2010. szeptember 24. 16:32
|
|
Csilla19*Crazy Girl* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.01. Hozzászólás: 1094 Csatolások: 53 Azonosító: 123941 offline
|
Hát mingyárt gondotlam, h nem járnak! -.- Pedig , ha Justin idősebb lenne tök jó lennének együtt!
Am má előző cikkekben is riták, h oylan mitnha az öccse lenne azt modnta!
2010. szeptember 24. 18:22
|
bieberfeverbenúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 133689 offline
|
de utálom selenát...
justin bieber sokkal jobb nála <3
pff..méghogy járnak-.-
justin bieber sokkal jobb nála <3
pff..méghogy járnak-.-
2010. szeptember 25. 14:11
|
|
Cynthi JB forever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 504 Csatolások: 67 Azonosító: 129684 offline
|
„Tessék? Ó, tesó, ő kicsi, Justin... ő az én kis öcsém'' Lol,öccse,de nagyon édes,hogy ennyire szereti
2010. november 03. 13:40
fúúúj...olajat iszik????
amúgy már 3 hónapja le lehet tölteni az új albumáról a zenéket a netről...csak úgy mondom...
amúgy már 3 hónapja le lehet tölteni az új albumáról a zenéket a netről...csak úgy mondom...
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.