David Beckhman nem segít nővérének
2010. szeptember 22. 18:15
|
|
ayette10 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 598 Csatolások: 0 Azonosító: 131035 offline
|
szerintem is segítenie kéne... végül is a testvére... ha az én testvéreim lennének ilyen helyzetben, tuti, hogy segítenék, ahol tudnék... végülis ezért vannak a testvérek...
2010. szeptember 22. 18:18
Egyszerűen besértődött a nővérére...azért ...durva...
2010. szeptember 22. 18:34
remélem hamarosan azért megjön az esze,és majd segíteni fog.
2010. szeptember 22. 18:53
|
|
Nessi♥Blingers♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.19. Hozzászólás: 1533 Csatolások: 335 Azonosító: 129537 offline
|
Oké elveszett a ház amit vett neki.De akkor is.Mégis csak a testvére a saját vére!!!Éhezik és annyira se képes h adjon neki egy kevéske pénzt amiből enni vegyen magának ő meg fűrdik a lóvéban? Vicces -.-
2010. szeptember 22. 18:54
|
|
horipapavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 202 Csatolások: 162 Azonosító: 129292 offline
|
Ez a bulvár lényege, emiatt olvassák el az emberek a híreket! Nehogy elhiggyétek, hogy David hagyja éhezni a nővérét! Mondjuk, ha mégis így van, akkor komoly oka kell, hogy legyen, de mondom: szerintem ez nem igaz, vagy csak alaposan ferdítve...
1 felhasználónak tetszik:
Necros
2010. szeptember 22. 19:15
hát azért ez bunkóság, ha én sem segítenék a tesómon akkor bizti, hogy már elne, de egy testvér sem lenne képes ezt megtenni, nem tudom David miért ilyen a testvérével?...
2010. szeptember 22. 19:34
|
|
Cheryl Cole fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 522 Azonosító: 129312 offline
|
Hát nem úgy néz ki mint aki éhezik.
Más rész meg szeritem meg egyáltalán nem bunkó, David, mert aki egy ajándék házat eljátszik-meg még ki tudja mit-annak én se semítenék.
Harmatszor pedig, szerintem egy nagy kacsa az egész, a média megorrolt Davidra valamiért és ezt találták ki. Szánalom. -.-"
Más rész meg szeritem meg egyáltalán nem bunkó, David, mert aki egy ajándék házat eljátszik-meg még ki tudja mit-annak én se semítenék.
Harmatszor pedig, szerintem egy nagy kacsa az egész, a média megorrolt Davidra valamiért és ezt találták ki. Szánalom. -.-"
2010. szeptember 22. 19:57
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Idézet (horipapa @ 2010.09.22. 18:54)
Ez a bulvár lényege, emiatt olvassák el az emberek a híreket! Nehogy elhiggyétek, hogy David hagyja éhezni a nővérét! Mondjuk, ha mégis így van, akkor komoly oka kell, hogy legyen, de mondom: szerintem ez nem igaz, vagy csak alaposan ferdítve...
Hölgyek-urak, van a koponyában egy olyan érdekes dolog, amit úgy hívnak: agy. Néha nem ártana használni.
1 felhasználónak tetszik:
Gabor28
2010. szeptember 22. 20:42
baromi divat lett a széttetovált alkar a focistáknál és a kéziseknél egyaránt.....régebben szinte csak az NBA-ben volt jellemző de ott is ritka volt, Beckham is feszít a szétvart karokkal..nahhmind1... csak feltünt....
2010. szeptember 27. 16:09
|
|
Barak Stefániaörök álmodozó |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.20. Hozzászólás: 6372 Csatolások: 608 Azonosító: 112664 offline
|
Beckham ekkora sóher lenne?
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.