Miközben David Beckham a milliomosok gondatlan életét éli, nővére csaknem éhezik.
A teljes cikkhez kattints ide!
David Beckhman nem segít nővérének
2010. szeptember 22. 17:14
|
|
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline
|
Büszke lehet magára..
2010. szeptember 22. 17:16
Na és, az oké, hogy segíthetne, de attól, hogy a testvére, nem csak neki kell megélnie munkanélküliből. Szerintem amúgy sem lehet olyan vészes az eset, biztos van valami túlzás benne, főleg a melegkajás részben. Még arra vagyok kiváncsi, hogy igaz e a hír egyáltalán..
2010. szeptember 22. 17:19
Még egy ok, hogy ne szeressem ezt a labdarúgóból lett médiacelebet... undorító! Meg se kottyanna neki kihúznia a bajból a testvérét, mindegy, akármilyen a múltja, akkor is a testvére!
2010. szeptember 22. 17:20
több millio dollárja van
és nem képes adni pár ezret?
amiböl helyre jönne a nö élete
és nem képes adni pár ezret?
amiböl helyre jönne a nö élete
2010. szeptember 22. 17:25
|
|
dave095 |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 7183 Csatolások: 83636 Azonosító: 114760 offline
|
Idézet (BBGH @ 2010.09.22. 17:21)
Így járt. Menjen el dolgozni. (egyébként meg nem úgy néz ki, mint aki éhezik...)
Mert szerinted a mai világban úgy működik, hogy mindenki el tud menni dolgozni? Az, hogy kövér annak több oka is lehet, mint pl. az ital.
2010. szeptember 22. 17:31
|
|
xxangi20xx☆StarDust☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 1890 Csatolások: 247 Azonosító: 124044 offline
|
Hát mondhatom nagyon szép tőle...csak gratulálni tudok!
2010. szeptember 22. 17:36
Ha az én testvéremről lenne szó mégha utálnám is,akkor is segítenék neki. A múlt az múlt,ez pedig itt a jelen. És aki ilyenre képes,az nem igazi testvér...szánalmas alak,én eddig sem szerettem david-et,most sem fogom.
2010. szeptember 22. 17:37
erre nem tok mit mondani. egyszerűen undorító. -.- nagyon utálom. ennyire nem képes, úgy hogy közbe milliárdos kocsikkal jár. pff.
2010. szeptember 22. 17:50
|
|
AŁmikaGreen98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 430 Csatolások: 0 Azonosító: 134115 offline
|
a testvérnek az a dolga , h támogassa a másikat és kitartson jóban rosszban. Mert ha a szülők meghalnak csak a testvérek maradnak egymsának. Úgy h akárhogyan elizélhette a házat ,attól még támogatni kéne. Én szívesen támogatnám a bátyjámat. Ennyi
2010. szeptember 22. 18:14
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Ha tényleg olyan komoly lenne a helyzet, biztos segítene neki, nem hagyná éhezni... Szerintem csak a szokásos bulváros túlzásról van itt szó...
Gondolom, a nő is lódított, szerintem meg lehet érteni, hogy hiába próbált korábban segíteni David, soha nem tanult a hibákból a testvére és csak elúszott a pénz. Van mikor csak keményebb módszerekkel lehet valakit észhez téríteni.
Egy ilyen cikk után pedig, ahol csak az egyik, kevésbé megbízható fél mondta el a sztoriját, szerintem korai Davidet elítélni... De hát ugye könnyű egy lehúzó cikket összedobni a bulvár firkászoknak, ami után a nép majd jól nekiugrik a hírességnek, akár igaz, amit a cikk állít, akár nem...
Egy ilyen cikk után pedig, ahol csak az egyik, kevésbé megbízható fél mondta el a sztoriját, szerintem korai Davidet elítélni... De hát ugye könnyű egy lehúzó cikket összedobni a bulvár firkászoknak, ami után a nép majd jól nekiugrik a hírességnek, akár igaz, amit a cikk állít, akár nem...
2010. szeptember 22. 18:15
|
|
sziszuska29 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.07. Hozzászólás: 518 Csatolások: 0 Azonosító: 130811 offline
|
egyetértek Zsüdi-vel!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: