Nem twitterezhetnek a magyarok?
2010. szeptember 22. 19:01
Azon az amerikai spanyol oldalon, ahol én is 4 évig adminisztrátor voltam, egyszer megcsinálták, hogy letiltották a magyar IP-ket, és nem tudtak az ismerőseim sem regisztrálni; aztán kicsit befenyítettem őket, hogy ha ezt nem fejezik be azonnal, akkor rövid időn belül az összes fontos magazinban meg fog jelenni, hogy önkényeskednek és diszkriminálnak a moderátorok egy világsztár oldalán. A cikket meg is írtam akkor erről spanyolul, csak szerencsére értettek a szép szóból, és rögtön tudott mindenki regisztrálni.
2010. szeptember 22. 19:02
|
|
forever JBiebs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 990 Csatolások: 4 Azonosító: 134186 offline
|
ne mán!! gyökerek! mér kell ezt csinálnii??
2010. szeptember 22. 19:02
Idézet (Eszty Morgan @ 2010.09.22. 18:56)
Jog? De a szerzői jogok mindenkire vonatkoznak, nem? Vagy már én vagyok olyan sötét, mint az éjszaka? A YT-n a Sony klipjeinek 90%-át nem tudom megnézni copyright miatt. De ez diszkrimináció! A jog mindenkire vonatkozik, akkor vagy senki se használja/nézze, vagy mindenki.
De tényleg nem értem, hogy miért Mo.-t találják meg mindig.
És csak ennyit írtak, hogy jog???
De tényleg nem értem, hogy miért Mo.-t találják meg mindig.
És csak ennyit írtak, hogy jog???
Nem, minden ország le van tiltva az USA kivételével ilyenkor, az csak a szabványszöveg, hogy "a te országodban nem lehet". Ugyanezt írja ki a latin-amerikaiaknak is.
2010. szeptember 22. 19:03
|
|
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline
|
Idézet (El Mexicano @ 2010.09.22. 19:01)
Azon az amerikai spanyol oldalon, ahol én is 4 évig adminisztrátor voltam, egyszer megcsinálták, hogy letiltották a magyar IP-ket, és nem tudtak az ismermőseim sem regisztrálni, kicsit befenyítettem őket, hogy ha ezt nem fejezik be azonnal, akkor rövid időn belül az összes fontos magazinban meg fog jelenni, hogy önkényeskednek és diszkriminálnak a moderátorok egy világsztár oldalán. A cikket meg is írtam akkor erről spanyolul, csak szerencsére értettek a szép szóból, és rögtön tudott mindenki regisztrálni.
Azt a mindenit!! Nem semmi!!
Ez már tényleg diszkrimináció, most már én is azt mondom! Nem értem, hogy mit ártottunk.. vagy ennyire replás nép vagyunk??
2010. szeptember 22. 19:07
Idézet (Eszty Morgan @ 2010.09.22. 19:03)
Azt a mindenit!! Nem semmi!!
Ez már tényleg diszkrimináció, most már én is azt mondom! Nem értem, hogy mit ártottunk.. vagy ennyire replás nép vagyunk??
Nem, csak ők azt csinálták, hogy ha valamelyik országból rendetlenkedett egy-két felhasználó, akkor letiltották az egész országot. Megcsinálták az oroszokkal is.
2010. szeptember 22. 19:11
|
|
Mómiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 134362 offline
|
Akár kamu, akár nem, szerintem elég röhejes dolog egy egész országot letiltani egy közösségi portálról. Ez olyan, mint amikor csak egy gyerek beszél óra közben, de az egész osztálynak bevág egy intőt a tanár.
2010. szeptember 22. 19:23
|
|
VanessaWolfe13Goddess |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.18. Hozzászólás: 1189 Csatolások: 58 Azonosító: 134978 offline
|
baromság!én nem vagyok fenn,de akkor is!nem hiszem h a magyarok lennének akik ezt okozták!
2010. szeptember 22. 19:37
|
|
Dantavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 461 Csatolások: 8 Azonosító: 126346 offline
|
ez szemétség!
én néhányszor írtam a Justinnak Twiteren, kb 4szer és 1szer Katy Perrynek, nem válaszoltak, ennyi el kell fogadni, azóta se írtam egy hírességnek se!
2010. szeptember 22. 19:42
|
|
MM Csajsziúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.26. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 132012 offline
|
ez annyira nem ér!!!!!!!!!!!!
2010. szeptember 22. 19:55
|
|
nyuszipamacsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.20. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 127654 offline
|
nekem is van twitterem de a külföldieknek álltaalában angolul írok és szerintem a magyarok többsége szintén angolul használja mivel nem magyar és ha a magyarokat és/vagy a kisebb euópai országokat letiltják az az én szememben rasszizmus...mire fel?? ha ez őket annyira zavarja f@sznak kell regisztrálni ennyi erővel facebookról myspaceről és egyéb külföldi oldalakról is letilthatnák ugyan ezen okokra hivatkozva ez sztem sérti az emberek jogait ha úgy vesszük...ez RASSZISTA.... nekem ez a véleményem...
2010. szeptember 22. 19:56
|
|
Rose_Nikkiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.25. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 128057 offline
|
imádom a twittert.De ha justin bieber miatt nem twitterezhetek többet akkor nem tudom mit csinálok a kis ficsurral...
2010. szeptember 22. 19:57
|
|
nyuszipamacsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.20. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 127654 offline
|
kamu nem kamu akkor is rasszista XD
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: