Ide nekem muszáj írnom mer nagyon imádom a SHINee-t és nincs nap hogy ne4 hallgattam meg volna tőlük valamit..xD
A kedvencem:Jonghyun és Key Mind a ketten olyan cukik,bár én az összes tagot egyszerűen imádom,de kettőjüket a legjobban.xD
2011 bakik Az elején mikor Taemin lerúgja a cipőjét xD nem tudtam abba hagyni a nevetést Kis drágák
Imádom azt a mosolyt amikor észreveszik h hibáztak
Nagyon szeretem hogy eltudják mosolyogni ha hibáznak. Hát igen az is nagyon jó rész de én kifejezetten azt szeretem amikor nem tudja a kicsi Minnie hogy hogyan fejezze ki magát és teljesen zavarba jön Olyan cuki Onew is olyan cuki amikor be recseg vagy elváltozik a hangja Jonghyun amikor a fenekére esik Az egyetlen ami nem tetszik az az amikor elcsúsznak vagy megütik magukat azt nem szeretem mert túlságosan féltem őket
Áhh..
Ide úgy éreztem h muszáj írnom mert leírhatatlanul imádom a SHINee-t..xD Nem telt el napom úgy,hogy ne hallgattam volna tűlük valamit.D
Őszintén szólva nem tudom eldönteni h mejik tag a kedvencem,mert én mind az 5 tagot nagyon-nagyon,de nagyon imádom
De ha mégis választanom kellene akkor:Key és JongHyun
Kedvenc tagom : Onew
Áhhh...De mind olyan jók, de nekem akkor is Onew a kedvencem.
Kedvenc számom a SHINee - tól : Hmm... Nehéz választani, mert több is van: Hello, Ring Ding Dong, A.MI.GO. ,Lucifer, Juliette, Replay.
Sikeresen megint elsírtam magam Gyönyörű hangja van Taemin-nek És nagyon helyes is Asszem nem tudok ebben a pillanatban normális beszédre... nagyon nagy sokk ért
A SHINee visszatééééér!! Március 21-én jelenik meg a kislemezük, aminek Sherlock a címe És ez már biztos Istenem én már annyira várom Már annyira hiányoztak +hoztam előzetes fotókat Minhórol Nekem nagyon nagyon tetszenek a képek Őszintén, nem bánnám ha mindenkiről ilyen félmeztelen fotók készülnének ááá nagyon várom már x]
Kár lett volna ha Minho nem mutatja meg a kidolgozott testét A visszatérésről csak annyit hogy nagyon nagy meglepire számíthatunk... és hogy eszméletlenül jóók lesznek továbbá már alig várom
Atyaéég hát Taeminről nem is lehetett volna jobb képeket csinálni.. Eddig teljesítették a kéréseinket hisz Minho és Taemin is félmeztelen.. Kiváncsi vagyok a többiekre is... + hoztam az egyik kedvenc képemet