A Vámpírnaplók újabb győzelmet aratott
2010. október 18. 12:29
Az unokatesóm most fontolgatja hogy elkezdi majd nézni a vámpírnaplók című sorozatot, mert rengeteg pozitív dolgot olvas róla az interneten. Úgyhogy újabb embert fog lebilincselni a TVD!
2010. december 02. 12:51
|
|
Vampiregirl15 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 647 Csatolások: 0 Azonosító: 133668 offline
|
nem tök mindegy hogy kinek melyik tetszik jobban .. ugyis mindenki más és ha valakinek netán nem tetszik a TVD akk ugysem lehet meggyőzni hogy szeresse ... mert mindenkinek más az izlése ... van olyan is ak egyáltalán nem szereti a vámpiros filmeket ... van ilyen nehogy már azon veszekedjünk hogy melyik jobb ... az ugysem derül ki soha ....
2011. január 07. 21:46
|
|
TennantLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.31. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 142192 offline
|
imádom a TVD-t
2011. január 15. 19:02
|
|
ichbinkrisztaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.24. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 129899 offline
|
mindkettőt imádom <3
2011. május 24. 16:58
én is 1év után a húgom unsolására megnéztem az alkonyatot. nem lenne nagy baj a filmekkel, ha a bellát nem ez a nő alakítaná, meg ha nem lenne ed és bella beszívva. ez miatt egy kicsit unalmas. én maradok TVD-s
2012. január 27. 19:10
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Imádom a Vámpírnaplókat!!♥ De a Twilightot is szeretem.
2012. november 24. 18:17
|
renilivelovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.24. Hozzászólás: 192 Csatolások: 0 Azonosító: 190306 offline
|
Hát engem soha enki sem fog meggőzni, hogy szeressem a vámpír naplókat, és soha nem is fogom megnézni! Én Twilight fan vagyok, és kész, és szerintem a legszexisebb pasi Rob (Edward), és a legszebb páros Bella és Edward (Kristen és Rob), és a legszeb nő Kristen (Bella)! <3 <3
És a legjobb fil a Twilight, meg az öszes része! <3
2013. április 06. 21:34
|
|
zozii1031új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.11. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 197658 offline
|
Ez csak természetes.! És utálom hogy a sok idióta twilight rajongó folyton azt mondogatja hogy a vámpírnaplók csak egy alkonyat koppintás.Hazugság!Az alkonyatnál és a vámpírnaplóknál is a könyv készült el hamarabb és Lisa.J.Smith hamarabb megírta a vámpírnaplókat mint Stephenie Meyer az alkonyatot.
Na akkor most melyik a koppintás?Tény és való hogy látszatra tök ugyanaz a kettő egy szerelmi háromszög meg minden de a vámpírnaplók sokkal több az alkonyat pedig csak arról szól hogy edward és jacob hogy utálják egymást és bella mennyire imádja edwardot.-.- Na mindegy én egyetlen alkonyat részt láttam de úgy ahogy van egy kalap szar.
a véleményem ennyi.És TVD forever! <3
2013. augusztus 30. 15:08
|
|
zsofy12345visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.09. Hozzászólás: 354 Csatolások: 0 Azonosító: 154958 offline
|
Az alkonyat nagyon nyomi és egyáltalán nem hasonlítanak mivel Vámpírnaplók a legjobb <3
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: