Miley Cyrus balesetet okozott
2010. szeptember 22. 19:41
Idézet (Carla7 @ 2010.09.22. 11:33)
Szánalmas, szinte nevetni támad kedvem, ahogy az elvakult rajongók próbálják feljavítani Mileyka semmijen szempontból se jó tettét. Bizony, bizony olyan erősen próbál kitörni, az önmaga által felépített kis világból, hogy már szinte észre sem veszi, hogy mennyire elmélyült abban...
Senki nem akarja feljavítani, hiszem nincs rá szükség. Csak tudod aki azt mondja, direkt volt az eléggé nagy butaságot mond. Miley biztos arra gondolt: "Belemegyek abba az autóba, mert az tök vicces." Sajnos sokan azt hiszik, így volt.
Semmi baj sincs Mileyval, csak az emberek a pletykákkal teszik olyanná amilyen, és a sok naív 10-12 éves el is hiszi, amiket állítanak róla, és szídják, ahelyett, hogy rendesen utánanéznének és felfognák azt, hogy miért ilyen.
2010. szeptember 22. 19:42
Idézet (Lucy-chan @ 2010.09.22. 17:32)
Jaj ugyan már, mi ez a "azt hittem megjavul és befejezi a botrányait" duma? Mi abban a botrány, hogy belehajtott egy autóba? Más is csinál ilyet, az emberek nem tökéletesek, és ha már egy pillanatra is nem figyelünk oda megtörténhet a baj. Arról bezzeg nem írnak cikket, hogy a 70 éves Pista bácsi belement egy parkoló autóba. De az ugye nem baj, mert ugye véletlenül tette biztosan, de ha ne adj Isten Miley követi el ugyanazt, akkor az már szántszándékú volt, és egészen biztos azért teszi, hogy ráfigyeljenek. Mert ugye mi másért?
Egyébként én olvastam az eredeti cikket, és nem, nem hagyta el a helyszínt, hanem várta az autó tulajdonosát, de mivel nem jelent meg otthagyta a számát. És igen,ki fogja fizetni a kárt.
Az elvadult antik-hoz meg csak annyit, hogy szánalmas amit néhányotok csinál, olyan szavakkal illetitek, mint pl. ribi vagy picsa(!) Tisztában vagytok egyáltalán a szavak jelentésével? Mert a hsz-eitekből nem ez derül ki. És ha már utáljátok, akkor azt ki lehetne KICSIT kulturáltabban is fejezni, higgyétek el nem haltok bele
Egyébként én olvastam az eredeti cikket, és nem, nem hagyta el a helyszínt, hanem várta az autó tulajdonosát, de mivel nem jelent meg otthagyta a számát. És igen,ki fogja fizetni a kárt.
Az elvadult antik-hoz meg csak annyit, hogy szánalmas amit néhányotok csinál, olyan szavakkal illetitek, mint pl. ribi vagy picsa(!) Tisztában vagytok egyáltalán a szavak jelentésével? Mert a hsz-eitekből nem ez derül ki. És ha már utáljátok, akkor azt ki lehetne KICSIT kulturáltabban is fejezni, higgyétek el nem haltok bele
Lucy-chan, teljesen egyetértek veled.
Sokan tényleg elég szánalmasak.
És aki írta, hogy "dutyiba vele" meg hasonlók, azoktól megkérdezném: Miért? Azért mert megtörtént vele olyan, ami talán holnap veletek vagy valamelyik családtagotokkal is megtörténhet? Nem kívánok senkinek semmi rosszat, nehogy félreértsetek, de ez egy ilyen "átlagos" dolog.
2010. szeptember 22. 23:27
|
|
Glambert†ℓɩττℓɛ ςℓɑɱƿɩяɛ† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 1477 Csatolások: 0 Azonosító: 132784 offline
|
Áú. >.< Hát... Ez apró-cseprő ügy, ezzel nincs is semmi bajom. Mileyról persze megvan a véleményem, de nem keverem össze a dolgokat. Szerintem ez nem valami nagy botrány...
2010. szeptember 23. 16:48
|
|
clauhh33 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.22. Hozzászólás: 564 Csatolások: 0 Azonosító: 125625 offline
|
és ez hol botrány? és különben is. bárkivel megeshet h balesetezik. és emiatt mor miért kerülne botrányba. oké, simn tehet a tulaj feljentést, de miley valakie ugyis ki fogja húzni
2010. szeptember 23. 18:10
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
na jóó ez azért elég durvaa...
2010. szeptember 23. 22:15
|
|
szmötyikevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 264 Csatolások: 16 Azonosító: 123360 offline
|
jahj már.. biztos h nem szándékosan csinálta.. most nem azért, de ki az a hülyeh aki direkt csak azért h már ne legyen Hannah Montana belehajt egy autóba.. ráadásul úgyhogy h meg ish sérülhetett volnah..
emberek.. gondolkozzatok....
emberek.. gondolkozzatok....
2010. szeptember 24. 21:03
Na erre ne mondjatok olyanokat, hogy "Miley egyre szánalmasabb, meg ilyeneket.
Egy ember, csak hogy felnőttebbnek látsszon, nem fog direkt belehajtani egy parkoló autóba! Meg is sérülhetett volna! Ugyan már, emberek...
2010. szeptember 25. 10:41
MrsCyrus! Én megértem, hogy véded Mileyt, de nem érzed,hogy ez már túlzás???
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: