Miley Cyrus balesetet okozott
2010. szeptember 22. 15:51
|
|
Picúr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.12. Hozzászólás: 979 Csatolások: 0 Azonosító: 131086 offline
|
szegény Miley???? Inkább szegény autó tulajdonos akibe belementek...Miley-t minek kell sajnálni megsérült vagy mi???
Meg is érdemelné hogy valamit kapjon mert nagyon el van szállva magától
Meg is érdemelné hogy valamit kapjon mert nagyon el van szállva magától
2010. szeptember 22. 16:09
|
|
HannahmileyBritney Spears Mania!!! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 1414 Csatolások: 233 Azonosító: 128944 offline
|
Idézet (sztárcsaj @ 2010.09.22. 16:08)
eggyetértek picúrral!
Szegény autós!Főleg ha utálja Mileyt(Tuti utálja)Én sem örülnék neki ha Miss Cyrius hanlalba elgázolná a kutyám!
Szegény autós!Főleg ha utálja Mileyt(Tuti utálja)Én sem örülnék neki ha Miss Cyrius hanlalba elgázolná a kutyám!
egyáltalán nem ugyanaz
2010. szeptember 22. 16:19
|
|
Stella babavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.20. Hozzászólás: 305 Csatolások: 0 Azonosító: 133582 offline
|
Hát nem tom most minek higgyek mert már írták azt is hogy kezd megjavulni, de ezzel a húzással nem ép azt mutatja.
2010. szeptember 22. 17:02
|
|
Lillacsacsavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 288 Csatolások: 61 Azonosító: 133333 offline
|
reméljük hogy megjavul és nem csinál butaságokat
2010. szeptember 22. 17:32
|
|
Lucy-chanяuleя oƒ αѕgαrd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.06. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 159 Azonosító: 104204 offline
|
Jaj ugyan már, mi ez a "azt hittem megjavul és befejezi a botrányait" duma? Mi abban a botrány, hogy belehajtott egy autóba? Más is csinál ilyet, az emberek nem tökéletesek, és ha már egy pillanatra is nem figyelünk oda megtörténhet a baj. Arról bezzeg nem írnak cikket, hogy a 70 éves Pista bácsi belement egy parkoló autóba. De az ugye nem baj, mert ugye véletlenül tette biztosan, de ha ne adj Isten Miley követi el ugyanazt, akkor az már szántszándékú volt, és egészen biztos azért teszi, hogy ráfigyeljenek. Mert ugye mi másért?
Egyébként én olvastam az eredeti cikket, és nem, nem hagyta el a helyszínt, hanem várta az autó tulajdonosát, de mivel nem jelent meg otthagyta a számát. És igen,ki fogja fizetni a kárt.
Az elvadult antik-hoz meg csak annyit, hogy szánalmas amit néhányotok csinál, olyan szavakkal illetitek, mint pl. ribi vagy picsa(!) Tisztában vagytok egyáltalán a szavak jelentésével? Mert a hsz-eitekből nem ez derül ki. És ha már utáljátok, akkor azt ki lehetne KICSIT kulturáltabban is fejezni, higgyétek el nem haltok bele
Egyébként én olvastam az eredeti cikket, és nem, nem hagyta el a helyszínt, hanem várta az autó tulajdonosát, de mivel nem jelent meg otthagyta a számát. És igen,ki fogja fizetni a kárt.
Az elvadult antik-hoz meg csak annyit, hogy szánalmas amit néhányotok csinál, olyan szavakkal illetitek, mint pl. ribi vagy picsa(!) Tisztában vagytok egyáltalán a szavak jelentésével? Mert a hsz-eitekből nem ez derül ki. És ha már utáljátok, akkor azt ki lehetne KICSIT kulturáltabban is fejezni, higgyétek el nem haltok bele
1 felhasználónak tetszik:
Encsy19
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.