Miley Cyrus balesetet okozott
2010. szeptember 25. 12:09
Csajszi 0.0
MrsCyrus! Én megértem, hogy véded Mileyt, de nem érzed,hogy ez már túlzás???
Igazad van!!!!!
MrsCyrus! Én megértem, hogy véded Mileyt, de nem érzed,hogy ez már túlzás???
Igazad van!!!!!
2010. szeptember 25. 13:05
|
barbie0913új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.30. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 132245 offline
|
oké én szeretem miley-t de amit MsrCyrus írt az egy kicsit túlzás!!ha ő volt fizesse meg a kocsi kárát!!
2010. szeptember 25. 13:05
|
barbie0913új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.30. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 132245 offline
|
mármint ha miley volt a hibás..♥
2010. szeptember 25. 13:59
|
|
Glambert95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.27. Hozzászólás: 217 Csatolások: 2 Azonosító: 134035 offline
|
de ügyes volt vki... elösször tanuljon meg vezetni utána szálljon kocsiba...
2010. szeptember 25. 16:17
nem fognátok már be miley tud vezetni ti meg hülyék vagytok
2010. szeptember 25. 22:16
Nekem meg sem fordult a fejemben, hogy ezt direkt csinálta volna... Elvégre ki az a "hülye" aki direkt belehajt egy autóba, mert az olyan tök jó dolog?! Nekem is megvan a véleményem Cyrusról, de álmomban nem gondolnám, hogy erre ő, vagy bárki más direkt képes lenne.
2010. szeptember 26. 18:28
|
MrsCyrusvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 138 Csatolások: 0 Azonosító: 131795 offline
|
nem túlzás az imádatom, ugyanis én vallásos vagyok, májlista!!!!!Az istennőmet pedig feltétel nélkül imádom, és van neki szentelt oltárom is, ahol mindennap áldozom!!!!!
2010. szeptember 26. 21:37
MrsCyrus mi bajod van az antimiley névvel van aki nem szereti.
2010. szeptember 26. 21:58
"nem túlzás az imádatom, ugyanis én vallásos vagyok, májlista!!!!!Az istennőmet pedig feltétel nélkül imádom, és van neki szentelt oltárom is, ahol mindennap áldozom!!!!!" - Na, ne, ez most komoly? Hány éves vagy? 11-12, max 13? Májlista? Jó magam nagy Jenn Garner rajongó vagyok, aki ráadásul még példakép is lehetne. Ha már példaképet akarunk, akkor válasszunk olyat, akire tényleg fel lehet nézni. Miley-ban mi a különleges? Az értelmi szintje a béka segge alatt van, hisz akkor nem ült volna autóba, ha nem tud vezetni (és, ha jól tudom, Amerikában a legtöbb kocsi automata váltós, azt még egy hülye is elvezeti), másrészt meg, hogy őt ne nézzék Hannah Montanának. Emiatt villant, idegen férfiakkal fogdostatja magát meg ehhez hasonlók. Ilyen akarsz lenni? Akkor őszinte elismerésem. Apropó, hogy lehet valakit ennyire imádni? Nem is ismered. Ha megismernéd Miley-t, lehet azt mondanád mekkora gyökér...
2010. szeptember 30. 19:00
|
MrsCyrusvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 138 Csatolások: 0 Azonosító: 131795 offline
|
nem hiszem...ő egy okos, érett, imádnivaló személy...igazi egyéniség!!!!!Csak imádni lehet, ő egy igazi jó példakép!!!!!És csak h tudd, 17 vagyok!!!!!idi
2010. október 05. 12:43
most azt hiszi hogy ettől lett felnőtt? Pedig baromira nem az. PFFF Szánalmas kislány
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: