Belehúz a Megasztár
2010. szeptember 21. 18:02
|
|
Zsanett.ZsüliettBritney Spears addict* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.03. Hozzászólás: 5274 Csatolások: 263 Azonosító: 130471 offline
|
Sztem is.!
2010. szeptember 21. 18:45
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
én régebben szerettem a Megasztárt, de annyira összevisszaság volt, hogy a válogatás után már jött az elődöntő meg minden, hogy már követni sem tudom. Meg az is rossz, hogy egy időben van az X-factorral és én inkább X-factor rajongó vagyok
Szóval hiába húznak bele, az X-factornak sztem. nagyobb a nézettsége, csak akkor kapcsolnak oda ha vége van... szal. majd meglátjuk
2010. szeptember 21. 19:16
|
|
drizzlevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.27. Hozzászólás: 246 Csatolások: 1 Azonosító: 130103 offline
|
sztem is el vannak maradva az x-faktorhoz képest , de én mindkettőt nézem. a megasztárt felveszem aztán később vissza nézem 
majd meglátjuk milyen lesz a megasztár
majd meglátjuk milyen lesz a megasztár
2010. szeptember 21. 19:18
|
|
Cheryl Cole fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 522 Azonosító: 129312 offline
|
Akár hogy próbálkoznak úgysem lesz olyan jó ,mint az x-factor.
2010. szeptember 21. 19:31
Egyetértek Cheryl Cole fan!
Az X-faktor milliószor jobb!
2010. szeptember 21. 19:34
|
|
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline
|
Tuti nem fogom nézni!
2010. szeptember 21. 19:48
|
|
xxangi20xx☆StarDust☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 1890 Csatolások: 247 Azonosító: 124044 offline
|
Szegény Megasztárosok
Az X-faktor így is úgy is porig alázza majd a műsort, bármennyire is próbálkoznak új nézőket szerezni...
2010. szeptember 21. 23:18
|
|
TommyScans |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.29. Hozzászólás: 853 Csatolások: 10809 Azonosító: 28189 offline
|
Az első 3 mega még jó volt. A 4. egy nagy tévedés. Szégyenfolt a megasztár történetében: Tóth Lüszi , mint az év női hangja és Király Viktor , mint az év hangja. Ne már!
Az első három megánál legalább normális középdöntők voltak , ahol a zsűri 2 embert kiválasztott + egyet vígaszágra küldött. A 4. és 5. megánál viszont alig lehetett hallani az énekeseket , mert több volt a dráma , mint a dal. S ha valakit mutattak azt is kb két másodpercre. Ráadásul most kiejtették Arustei Andreát , akinek nagyon jó hangja van és jól is néz ki. És akkor ilyen tök átlagos gyerekhangon éneklő 11 éves kislányokat benyomnak. Röhej!
Az első három megánál legalább normális középdöntők voltak , ahol a zsűri 2 embert kiválasztott + egyet vígaszágra küldött. A 4. és 5. megánál viszont alig lehetett hallani az énekeseket , mert több volt a dráma , mint a dal. S ha valakit mutattak azt is kb két másodpercre. Ráadásul most kiejtették Arustei Andreát , akinek nagyon jó hangja van és jól is néz ki. És akkor ilyen tök átlagos gyerekhangon éneklő 11 éves kislányokat benyomnak. Röhej!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.

0 felhasználónak tetszik: