A következő Rihanna?
2010. szeptember 22. 08:15
Nekem tetszik,tényleg hasonlít Riri-re(kicsit).De 9 évesen kicsit tényleg korai az ilyeneket elkezdeni.
2010. szeptember 22. 14:35
|
|
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline
|
egész jó hangja van a csajnak!!
2010. szeptember 22. 14:53
Én már rég mondtam,hogy tiszta RiRi a kiscsaj.
Nagyon ügyes
2010. szeptember 22. 17:33
|
|
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline
|
Hát nem is tudom...ebből a lányból nem tudom mi lesz 18 évesen..ha már most ilyen...A szám sem annyira győzött meg...hahaha, az biztos, hogy mélyebb a hangja, mint a fiú tesójának:Đ
2010. szeptember 22. 20:34
|
|
szmötyikevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 264 Csatolások: 16 Azonosító: 123360 offline
|
hm.. ebben a majmolásban lehet vmi.. h ha pont Jay-z-t kérték meg aki történetesen Rihanna karrierjének egyik meghatározó alakjahh... : D
de am egész jóóh : D am sztem ish várnih kéne egy pöpit : D
de am egész jóóh : D am sztem ish várnih kéne egy pöpit : D
2010. szeptember 23. 17:56
sztem még túl fiatal, és még várjanak már kb. 4 évet, hagy élvezze ki a gyerekkorát! amúgy a szám se tetszik annyira!
2010. szeptember 24. 14:01
|
bety14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 174 Csatolások: 0 Azonosító: 124869 offline
|
te uristen mit csinál már magábol ez a nö te barom
a szép haját ijen re levágatja szerintem meg van zakanva már minta hoszu haját hát azt ami van s.o.s
a szép haját ijen re levágatja szerintem meg van zakanva már minta hoszu haját hát azt ami van s.o.s
2010. szeptember 24. 17:39
|
|
nenezitavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.13. Hozzászólás: 457 Csatolások: 925 Azonosító: 112145 offline
|
Tiszta Rihannás a szám...szerintem!De jo..fogjuk rá...
A kislány tiszta apja, ezek a kiálló fülek és az arca, tök cuki - ari!!!
Azt meg hogy csinája e ezt,azt ő és a szülei tudják,sokan mások is korán kezdték ...
A kislány tiszta apja, ezek a kiálló fülek és az arca, tök cuki - ari!!!
Azt meg hogy csinája e ezt,azt ő és a szülei tudják,sokan mások is korán kezdték ...
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: