Szecsődi Karcsi levetkőzne a Playboynak
2010. szeptember 21. 21:38
Szörnyű ez az ember, és ahogy itt elmondogatott ezt az, jó eséllyel mondhatjuk hogy ratyi, de az egy dolog, idióta, és gáz, úgy ahogy van az egész pasi
2010. szeptember 21. 21:38
|
|
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline
|
Idézet (prézli @ 2010.09.21. 20:43)
Karcsi nem meleg, csak elmebeteg 
2010. szeptember 22. 06:56
Idézet (kateblock @ 2010.09.21. 16:12)
Inspiredboy vállalja hogy más borzasztó zenékre is felhívja Viva Ben szíves figyelmét?
Mert ha igen, küldenék egy listát

Ha az összes sz@r zene betiltásáért lobbiznék a VIVÁnak, akkor simán becsukhatna, hidd el.
2010. szeptember 22. 07:25
|
|
mano2Totya™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.03.26. Hozzászólás: 2606 Csatolások: 20 Azonosító: 26245 offline
|
Idézet (katiegirl15 @ 2010.09.21. 14:29)
ez a srác borzalmas.. Inkább tartsa meg magának az ilyen kijelentéseit.. :S Ha a "tehetségével" nem lett híres a testével sem lesz az 
Ott a pont!
2010. szeptember 22. 12:28
|
|
TommyScans |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.29. Hozzászólás: 853 Csatolások: 10809 Azonosító: 28189 offline
|
Ezek alapján azt hiszem, hogy én például simán levetkőznék egy férfimagazinnak
Ez a leggázabb rész a nyilatkozatában. Nem azt mondta , hogy levetkőzne egy női magazinban vagy , hogy megmutatná magát a női rajongóknak meztelenül , hanem , hogy egy FÉRFIMAGAZINban vetkőzne!! Szerintem ezzel minden elmondott.
Ez a leggázabb rész a nyilatkozatában. Nem azt mondta , hogy levetkőzne egy női magazinban vagy , hogy megmutatná magát a női rajongóknak meztelenül , hanem , hogy egy FÉRFIMAGAZINban vetkőzne!! Szerintem ezzel minden elmondott.
2010. szeptember 22. 15:40
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Gyerekek, nem védem a fiatalembert, mert azt se tudom ki ő, de a cikket elolvasván arra jutottam, hogy esze ágában sincs Playboyban vetkőzni. Ezzel a kijelentéssel azt óhajtotta példázni, hogy annyi tehetségtelen csinál olyat, amihez nem ért, hogy ennyi erővel ő is vetkőzhetne a Playboyban. Na, ennyi. Legalábbis így vettem ki a szavaiból, mert ha nem így van, akkor: GÁZ!
1 felhasználónak tetszik:
Eszty Morgan
2010. szeptember 22. 17:03
|
|
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline
|
Idézet (Grace Benning @ 2010.09.22. 15:40)
Gyerekek, nem védem a fiatalembert, mert azt se tudom ki ő, de a cikket elolvasván arra jutottam, hogy esze ágában sincs Playboyban vetkőzni. Ezzel a kijelentéssel azt óhajtotta példázni, hogy annyi tehetségtelen csinál olyat, amihez nem ért, hogy ennyi erővel ő is vetkőzhetne a Playboyban. Na, ennyi. Legalábbis így vettem ki a szavaiból, mert ha nem így van, akkor: GÁZ!
Ez a gyerek így is úgy is GÁZ! Már alapból, hogy ilyen sületlenség az eszébe jutott!
2010. szeptember 23. 13:42
|
|
Zsanett.ZsüliettBritney Spears addict* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.03. Hozzászólás: 5274 Csatolások: 263 Azonosító: 130471 offline
|
Fúj.....
Ez elég undorító.!
Ez elég undorító.!
2010. szeptember 24. 15:52
Remélem nem kérik fel, mert kirohadna tőle az újság XD
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.