Itt van a We Are the Fallen első klipje
2010. szeptember 21. 19:02
|
|
dreamscometruevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.16. Hozzászólás: 498 Csatolások: 226 Azonosító: 122968 offline
|
Amy Lee-t jobban szeretem. Tényleg nagyon hasonló a hangjuk, meg majdnem ugyan úgy néznek ki, de Amy jobb. Viszont amit nem értek: feloszlott az Evanescence? Nem idén akarták kiadni az új albumukat?
2010. szeptember 24. 18:16
sztem nagyon állat a banda,legalábbis a bury me alive című számuk eddig nagyon ütös és tetszik,am van hasonloság Amy és Carly hangjában.tisztázunk vmit az EVANESCENCE NEM OSZLIK FEL ŐSSZ VÉGÉN JÖN AZ ÚJ ALBUMUK.am nem tom hogy a paramore-t hogy keverték bele ebbe,mikor két teljesen már stílus képviselnek,és mindkettöt szeretem xD
1 felhasználónak tetszik:
RockAngel
2010. szeptember 26. 11:15
|
|
T!miúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.09.26. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 40084 offline
|
Hát ez tiszta Evanescence! Egyértelmű, hogy mi volt az ex bandatagok célja: konkurenciát állítani Amy-éknek. De sosem fogják "legyőzni" őket! Ez csak egy gyenge utánzat! Kreativitás nulla. Nem lesz a kedvencem... Maradok az Evanescence-nél!
2010. szeptember 26. 11:23
Amy 2.0 verzió...de tök jó,habár egy kicsit különböznek! az Evanescence-t naon bírom és ez mivel hasonlít rá már megvan az egyik következő kedevncem XD
egyébként hogy lehet a Paramoret hozzájuk hasonlítani???totál más a kettő...
egyébként hogy lehet a Paramoret hozzájuk hasonlítani???totál más a kettő...
2010. október 06. 16:08
nagyon tetszik ez a dal...Carly nagyon tehetséges...
2010. október 28. 20:06
|
|
RockAngelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 108 Csatolások: 36 Azonosító: 134171 offline
|
Nagyon szeretem a WATF-et. Az Evanescence-t is ugyanennyire szeretem. Azt nem értem, hogy miért hasonlította vki a Paramore-hoz?
2 teljesen más műfaj. Na de mindegy. WATF foREVer!
1 felhasználónak tetszik:
R!OT
2010. november 03. 22:31
|
|
PinkPrincessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.27. Hozzászólás: 314 Csatolások: 0 Azonosító: 123580 offline
|
Nem tudom ez mért yoobb mint a Pmore-.-
De ha neki ez tetszikxD
De ha neki ez tetszikxD
2010. november 12. 15:02
|
|
RockAngelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 108 Csatolások: 36 Azonosító: 134171 offline
|
Idézet (PinkPrincess @ 2010.11.03. 22:31)
Nem tudom ez mért yoobb mint a Pmore-.-
De ha neki ez tetszikxD
De ha neki ez tetszikxD
ízlések és pofonok sztem xD
2010. november 23. 18:56
|
|
MissDisneyLadyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.04. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 135652 offline
|
Nem rossz!! De most hogy jön ide a Paramore! Ja és sztem jobb a Paramore!!!
2011. július 23. 11:45
hát én a Paramore-t jobban szeretem, az a kedvenc bandám, de azért a WATF se semmi! xD nagyon jó. kár h Rocky ott hagyta az Evanescence-t, az új dobos fura figura
bár megértem.
2011. augusztus 21. 22:12
|
|
amylee4everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.25. Hozzászólás: 91 Csatolások: 0 Azonosító: 153847 offline
|
ez ezerszer jobb mint a Paramore <3 de minek összehasonlítani őket, nem értem... egészen más stílus, egyik melodic metal, a másik alternatív rock
Carly hangja valóban csodás, a We are the fallen fantasztikus, a Bury me alive szám is, klip is egyszerűen hihetetlen hogy mennyire jól meg van csinálva
a We are the fallen tökéletes
2013. január 12. 03:59
Simon Cowell, akiről tudjuk, hogy nem nagyon dícsér senkit, de amikor meghallotta Carly hangját, egyből azt mondta: „Ez a banda jobb, mint a Paramore, van tehetségük, és Carly hangja egyszerűen csodás.”
????????????? hagy ne mondjam, hogy Simon mit csinálhat a micsodámmal.... -.-"
????????????? hagy ne mondjam, hogy Simon mit csinálhat a micsodámmal.... -.-"
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.