földrajz(ezt csak a tanár miatt)
Melyik órát utálod a legjobban?
2015. július 05. 16:49
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
a 2014-2015-ös évfolyamban péntekenként ötödik és hatodik órában kémiám volt és utána még egy hittan. a falat kapartam már kínomban -ha a fal mellett ültem volna, de a szekrények mellett ültem. a fizika sem jobb, a tanár utálatos és az a sok minden. képletek. brr, a fele sem maradt meg. a többi tantárggyal nem állok hadilábon. ^^ angolnál csak a tanárt utálom.
2016. február 25. 09:57
|
|
megeszekvalakithunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 2863 Csatolások: 672 Azonosító: 239298 offline
|
matek és fizika
2017. február 02. 14:52
|
|
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline
|
Kémia. A tanárunk nem a legjobb, mindig amikor veszünk egy új anyagot, el kezd magyarázni, aztán eltér egy teljesen másik témára, majd aztán megint visszaugrik az eredetihez. Sokszor már csak a fejemet kapkodom, hogy te jó ég, hol vagyok? És ez megy minden hétfőn..
2017. február 02. 18:31
|
|
Girl23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.13. Hozzászólás: 754 Csatolások: 0 Azonosító: 240285 offline
|
Idézet (Dorynda @ 2017.02.02. 18:29)
Töri, kémia, irodalom, nyelvtan. (Az utóbbi 2-t csak azért, mert a tanár nagyon szigorú és minden órán leszakad a kezem annyit írunk.)
Technika, erkölcstan, ének, és mondjuk a fizikát se kedvelem túlságosan.
2017. február 04. 09:13
matematikát; borzasztóan utálom ezt a tantárgyad, illetve nem is értem
testnevelést; ezt az órát sem kedvelem, de azért egy picit jobb, mint a matek - mellesleg nem amiatt utálom mert lusta vagyok, hanem mert oltári nagy baromságokat csinálunk
testnevelést; ezt az órát sem kedvelem, de azért egy picit jobb, mint a matek - mellesleg nem amiatt utálom mert lusta vagyok, hanem mert oltári nagy baromságokat csinálunk
2017. február 04. 09:16
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
A matekot utáltam a legjobban.
valahogy sosem értettem, na nem mintha most másképp lenne.
2017. február 04. 10:24
|
|
Rose Rowanliving doll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.05. Hozzászólás: 3045 Csatolások: 2846 Azonosító: 257763 offline
|
Az éneket. Nem azért mert nagyon megerőltető volna énekelni, hanem a tanárnő miatt. Nagy gyomorgörcsöt tud okozni bennünk és még a nemlétezőbe is beleköt. Logikája és emberismerő képessége pedig egyenlő a nullával.
2017. február 08. 18:33
matematika - jónak nevezném, ha a tanár nem nem-kedvelne (szóismétlés pls) ennyire nyilvánosan
kémia - hihetetlen, mennyire nem értek ehhez a tantárgyhoz, pedig anyum régen kémiatanár volt
földrajz - itt sem kedvel a tanár, valamint hihetetlen nagy butaságnak tartom az egész tantárgyat
etika - a tanár elviselhetetlenségéből kifolyólag az óra is pont ugyanilyen
kémia - hihetetlen, mennyire nem értek ehhez a tantárgyhoz, pedig anyum régen kémiatanár volt
földrajz - itt sem kedvel a tanár, valamint hihetetlen nagy butaságnak tartom az egész tantárgyat
etika - a tanár elviselhetetlenségéből kifolyólag az óra is pont ugyanilyen
2017. február 09. 07:06
Matematika: Mert alig értem, és ha megértem már túl későn.
Földrajz: Alapból a tantárggyal nincs semmi gond, de a tanár elrontja az egészet.Volt 4 db ötöse az egyik osztálytársamnak és 1 db négyese. Találd ki hányast adott neki. 4-est félévre. Amikor csak 1 db négyese volt a többi ötös..
Földrajz: Alapból a tantárggyal nincs semmi gond, de a tanár elrontja az egészet.Volt 4 db ötöse az egyik osztálytársamnak és 1 db négyese. Találd ki hányast adott neki. 4-est félévre. Amikor csak 1 db négyese volt a többi ötös..
2017. február 11. 17:02
Mindegyiket.
A tanár miatt a törit és az éneket utálom, de a tárggyal nincs bajom.
Maga a tárgy amit úgy igazán gyűlölök az a biosz (ráadásul én hülye emelt biosz,kémia és fizika szakos vagyok, így ezeket a tárgyakat plusz a matekot emelt óraszámban tanuljuk
akkor még tetszett) és a német.
De a földrajz sem a szívem csücske.
A tanár miatt a törit és az éneket utálom, de a tárggyal nincs bajom.
Maga a tárgy amit úgy igazán gyűlölök az a biosz (ráadásul én hülye emelt biosz,kémia és fizika szakos vagyok, így ezeket a tárgyakat plusz a matekot emelt óraszámban tanuljuk
2017. március 09. 10:57
|
Emeloverr. |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 17.03.07. Hozzászólás: 939 Csatolások: 91 Azonosító: 262863 offline
|
Testnevelés
Meg az etnikát, éneket sem szeretem...
Meg az etnikát, éneket sem szeretem...
2019. augusztus 28. 12:57
|
|
Pheebsʕ ᵔᴥᵔ ʔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.16. Hozzászólás: 4630 Csatolások: 300 Azonosító: 233447 offline
|
biosz, kémia, matek utóbbi kettő csakis a tanár miatt.
a kémia tanár mindig arcra osztályozott, de nagyon, továbbá rühellte az osztályt és nagyon bunkó és igazságtalan volt velünk. pár szülő az igazgatóhoz is fordult, és végül elbocsájtották a nénit. az osztályozásához visszatérve: egyszer amikor egy fiú ugyanazokat írta mint én (én tanultam, nála meg nála volt a füzetem) 2 jeggyel kapott ő jobbat, mint én!
matek tanárom, aki nem mellesleg ofőm is, nagyon utál. a kémia nénitől eltekintve sosem utált még tanár, de az ofőm nagyon túltesz rajta is. de elég sok barátomnak/ osztálytársamnak szemet szúrt, hogy engem valami oknál fogva nagyon nem kedvel, sőt utál..
a biosz meg.. magát a tárgyat sem szeretem, de a tanárt se igazán. minden órán felelünk vagy írunk, és sosem tudni hogy osztályoz... legyen az szóban vagy írásban. itt is arcra osztályzás megy, de a lányok járnak jobban vele. meg amikor kérdez olyan kitekerten teszi fel, és szereti megalázni a diákokat. nála továbbá még az egyesért is meg kell szenvedni.. ha valaki közli, hogy elnézést, tanár úr, nem készültem; akkor is kihívja őket a táblához. nem egyszer indult így 20+ perces felelés..
a kémia tanár mindig arcra osztályozott, de nagyon, továbbá rühellte az osztályt és nagyon bunkó és igazságtalan volt velünk. pár szülő az igazgatóhoz is fordult, és végül elbocsájtották a nénit. az osztályozásához visszatérve: egyszer amikor egy fiú ugyanazokat írta mint én (én tanultam, nála meg nála volt a füzetem) 2 jeggyel kapott ő jobbat, mint én!
matek tanárom, aki nem mellesleg ofőm is, nagyon utál. a kémia nénitől eltekintve sosem utált még tanár, de az ofőm nagyon túltesz rajta is. de elég sok barátomnak/ osztálytársamnak szemet szúrt, hogy engem valami oknál fogva nagyon nem kedvel, sőt utál..
a biosz meg.. magát a tárgyat sem szeretem, de a tanárt se igazán. minden órán felelünk vagy írunk, és sosem tudni hogy osztályoz... legyen az szóban vagy írásban. itt is arcra osztályzás megy, de a lányok járnak jobban vele. meg amikor kérdez olyan kitekerten teszi fel, és szereti megalázni a diákokat. nála továbbá még az egyesért is meg kell szenvedni.. ha valaki közli, hogy elnézést, tanár úr, nem készültem; akkor is kihívja őket a táblához. nem egyszer indult így 20+ perces felelés..
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: