Melyik órát utálod a legjobban?
2014. október 16. 22:43
|
|
ApusztákBoszorkánya♥Alexandra♥xD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.22. Hozzászólás: 5000 Csatolások: 0 Azonosító: 228068 offline
|
A karórát.
Viccet félretéve most mindegyiket egy kivételével.
Viccet félretéve most mindegyiket egy kivételével.
2014. október 23. 08:44
Idézet (NutellaHoney @ 2014.10.23. 08:43)
A nyelvtant 
a törit
2014. október 31. 22:35
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
a matekot, mert a tanár egy merő borzalom és ezt nem csak úgy mondom, a nagyhangú embereket lelkileg kicsinálja és szabálytalanul rossz jegyeket ad nekik. én inkább kussolok és meghúzom magam az órákon típus vagyok, de a matek sosem megy, egyszerűen hihetetlen, hogy szinte mindenből ötös vagyok matekból meg kettes és a tanár eléri, hogy rosszul érezzem magam miatta meg hogy az én hibám, hogy ennyire hülye vagyok, de persze nem segítene semmiben, ha mondom, hogy nem igazán értem, csak annyit mond mindenkinek, hogy ciki, ez van stb..és az oktatás nálunk persze németül folyik, így még nehezebb...
2014. november 02. 20:12
Matek. A tanárnak nem erőssége a normális tanítás, amit felír, azt négy másodperc múlva törli is le, akkor magyaráz, amikor még javában írunk, gyorsan és össze-vissza diktál (mindig mást mond), szeret igazságtalanul rossz jegyeket adni/feleltetni/dogát íratni stb. Meg a tesi se a szívem csücske, iszonyat béna vagyok
2014. november 02. 22:06
Osztályfőnöki, csak mert az oszinkkal természetesen mindig matekozunk.
Földrajz. Had ne mondjam milyen a tanár. Meg az a sok ipar és mzg..
Matek. A tanár.
Földrajz. Had ne mondjam milyen a tanár. Meg az a sok ipar és mzg..
Matek. A tanár.
2014. november 02. 22:11
Tesi.Olyan béna vagyok belőle szerencse h abból nem lehet megbukni.Remélem
2014. november 03. 10:39
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
rajz
utálok rajzolni és nem is tudok szépen.
2014. december 16. 15:06
Tesi,(nem azért mert nem szeretek sportolni, hanem a tanár miatt) az éneket, (szintén a tanár miatt meg mert rossz a hangom és mindig engem énekeltetnek és mert feleslegesnek tartom) a nyelvtant,(szintén a tanár az oka xD meg az hogy nem látom értelmét annak hogy megtanuljam hogy miért kell valamit így meg úgy leírni ha közben helyesen letudom írni, de azért muszáj megtanulni) Oké ez értelmes lett.
2014. december 23. 21:10
Nyelvtan.nem a tanár hibája, mert nagyon rendes meg minden,csak én semmi értelmét nem látom annak, hogy az összes mássalhangzó szabályt megtanuljam, mert már most tudom,hogy én soha nem akarok ezzel foglalkozni, a humán tárgyak általában jól mennek,de ezzel vért izzadok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: