Melyik órát utálod a legjobban?
2014. július 14. 12:11
Kémia, undorító, hányadék. Ostobaság, felesleges. Ahelyett, hogy normális tantárgyakra jutna több idő, pl. magyar, matek, német, illetve angol... Ilyen baromságokra ment el két évig heti 2 órám. Szerencsére több nem lesz, viszont Mutyi tanárnéni hiányozni fog
1 felhasználónak tetszik:
Nina 10
2014. augusztus 06. 10:01
Idézet (holembo @ 2014.07.14. 12:11)
Kémia, undorító, hányadék. Ostobaság, felesleges. Ahelyett, hogy normális tantárgyakra jutna több idő, pl. magyar, matek, német, illetve angol... Ilyen baromságokra ment el két évig heti 2 órám. Szerencsére több nem lesz, viszont Mutyi tanárnéni hiányozni fog 
XDD..Szépen megfogalmaztad..xd
Amúgy én is azt...
Nina 10
2014. augusztus 06. 13:45
|
|
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1652 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline
|
Ének és tesi.
2014. augusztus 21. 09:11
|
|
pillango117F*ckedUpWorld |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.23. Hozzászólás: 1150 Csatolások: 14 Azonosító: 156257 offline
|
matek. Fúj, utálom
2014. augusztus 21. 10:54
|
|
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline
|
Testnevelés. Miért??
Nina 10
2014. augusztus 21. 14:28
|
|
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline
|
Az egyik a kémia. Szívbõl utálom ezt a tantárgyat, de errõl a volt tanárunk is tehetett. Semmit sem tudot rendesen elmagyarázni, a könyvet elõ sem vettük egész évben, amikor meg a vázlatot diktálta nem állt többõl mint két mondat következõ órán meg feleltetett. Ha valaki meg idegesítette (kb. mindenki az osztályban) leordította a fejét. Aztán év végén a több mint a fele osztályt kettesre zárta le, az osztályomból egy embert megbuktatott, plusz még két évfolyamtársamat is. Szerencsére nekem sikerült átmennem, de így is rettenetesen lerontotta az év végi eredményeimet. Csak annak tudok örülni, hogy jövõre más fogja tanítani.
A másik pedig a testnevelés. Az egésznek semmi értelme. Oké, hogy kell egy kis testmozgás, de olyan komolyan veszi a tanár, hogy az nevetséges. Ki nem állhatom az egészet, utána meg egész nap ülhetek izzadtan a teremben ahol mostmár az ablakokat sem lehet kinyitni mert leszedték a kilincseket. Mondhatom, hogy nagyon élvezetes volt a május, meg június eleje amikor több órán át kellett ülni friss levegõ nélkül.
A másik pedig a testnevelés. Az egésznek semmi értelme. Oké, hogy kell egy kis testmozgás, de olyan komolyan veszi a tanár, hogy az nevetséges. Ki nem állhatom az egészet, utána meg egész nap ülhetek izzadtan a teremben ahol mostmár az ablakokat sem lehet kinyitni mert leszedték a kilincseket. Mondhatom, hogy nagyon élvezetes volt a május, meg június eleje amikor több órán át kellett ülni friss levegõ nélkül.
2014. szeptember 13. 13:55
Német,Matek és még sok...vagy nem annyira sok...
2014. szeptember 13. 14:57
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
Idézet (,2014.07.14. 12:11~5020446)
Egyetértek, jaj de nem hiányzik. A kémia tényleg szar, hála istennek csak 9-10. osztályban volt, most már csak fakton lehet tanulni, szerintem így kellett volna lennie az elejétől is, mert nekem, meg az osztály 95%-ának a kémia csak egy átlaglerontó szar volt, amiből mindkét évben majdnem megbuktam év végén. Biológiát még megértem, illik valamit tudni a saját testünkről például (meg az viszonylag érdekes is), de soha sem értettem hogy nekem miért fontos tudnom a Toluol (?) szerkezeti képletét előbb, mint például Ady Endrét vagy ilyesmit.
Az irodalmat mostanában nem tudom elviselni, egyszerűen elalszok rajta, pedig régebben bírtam. A történelemben a világháborúkat imádom (most tanuljuk, szóval most jó a töri), a többi szintén szar, főleg a magyar történelem, rohadtul utálom.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.