Megérkezett Cheryl Cole Promise This klipje
2010. szeptember 20. 19:40
Nekem tetszik... nagyon
Ha rangsorolni kell: Parachute
, Promise This, Fight For This Love
2010. szeptember 20. 19:46
|
|
Zsanett.ZsüliettBritney Spears addict* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.03. Hozzászólás: 5274 Csatolások: 263 Azonosító: 130471 offline
|
Sztem is nagyon jó.!
2010. szeptember 20. 20:01
Nem rossz de a Parachute nálam a kedvenc. A klipp tetszik igazán itt.
2010. szeptember 20. 20:39
|
|
. S ü T í í ._.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.03. Hozzászólás: 114 Csatolások: 0 Azonosító: 116476 offline
|
áá végre itt van egy cikk róla.
én már vagy 3napja folyamatosan nézem és hallgatom.
annyira jó és best.
<3
én már vagy 3napja folyamatosan nézem és hallgatom.
annyira jó és best.
2010. szeptember 20. 21:25
|
|
Aliasannaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.11.28. Hozzászólás: 75 Csatolások: 1 Azonosító: 78198 offline
|
♥ imádom. a klip terén másra számítottam, de a koreográfia, és a videóban alkalmazott háromféle helyszín, a ruhák mind nagyon passzolnak. Véleményem szerint botorság összehasonlítani a Fight for this Love, vagy akár a Parachute klipjét a Promis This klipjével. Maguk a számok is teljesen más stílusúak, arról nem is beszélve, hogy a számok témája, a klipek alapkoncepciója sem ugyanaz. Nekem mind a három nagyon bejön, mind másért. Ami "egyformává" teszi őket az a bennük levő, szerintem nagyszerűen összerakott koreográfia. Szerintem kijelenthetjük, hogy Cheryl felnőtt, és ez a szám, szöveggel és klippel együtt ezt bizonyítja. Az elmúlt egy év sok változást hozott az életében, nyilván ezeknek a nyoma is érezhető a klipen, de szerintem ez nem probléma. Röviden: nagyszerű! Csak így tovább, Go Chez! ♥
2010. szeptember 21. 08:06
|
|
Glambert†ℓɩττℓɛ ςℓɑɱƿɩяɛ† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 1477 Csatolások: 0 Azonosító: 132784 offline
|
Idézet (Cheryl Cole fan @ 2010.09.20. 19:26)
Hát, a Fight for this love klip és a Promise this klip között azért látszik a malária és Ash káros hatása. Az első klipben csak úgy ragyog, ebben viszont jó jó itt van de nincs az a tündöklés. Nem is tudom, Ash mellett mindig olyan kiegyensúlyozott és gyönyörű volt, nem mintha most nem lenne az csak valahogy más.
Pedig láttunk szülinapi tortán olyat,hogy "az én kicsi sztáromnak, boldog szülinapot Ash" De most minden más.
Ettől függetlenül tetszik ez a klip is. Go Chezza, we love you <3
Pedig láttunk szülinapi tortán olyat,hogy "az én kicsi sztáromnak, boldog szülinapot Ash" De most minden más.
Ettől függetlenül tetszik ez a klip is. Go Chezza, we love you <3
Igen, egyetértek...
Amúgy gyönyörű lett!
2010. szeptember 21. 12:40
|
|
Fan-ily6889Fanily of Anastacia ® |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.22. Hozzászólás: 1333 Csatolások: 1279 Azonosító: 96609 offline
|
Szerintem class lett! Gratulálok Cherylnek!!
Örülök, hogy visszatért és meggyógyult!!
2010. szeptember 21. 13:24
|
|
sweetie_95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.09. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 130905 offline
|
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: