Legjobb: suli, fizika TZ. 5-ös
Legrosszabb: fogorvos, későn fekvés! xD
Mi volt mai napon legjobb/és legrosszabb ?
2011. február 17. 11:46
Legrosszabb: beteg vagyok, két dolgozat egy óra alatt.
Legjobb: most lett vége az uccsó órámnak, irány a koli és fekvés!
Legjobb: most lett vége az uccsó órámnak, irány a koli és fekvés!
2011. február 17. 15:17
|
|
szabinaa98c |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 636 Csatolások: 34 Azonosító: 143007 offline
|
Legjobb:Úszás
Legrosszabb:H még ma sem robbantotta fel senki a sulit
Legrosszabb:H még ma sem robbantotta fel senki a sulit
2016. február 25. 21:45
|
|
megeszekvalakithunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 2863 Csatolások: 672 Azonosító: 239298 offline
|
legjobb: kaptam sok vega kaját, amik mostanra már megevődtek
legrosszabb: semmi
legrosszabb: semmi
2016. november 11. 20:25
|
|
kaliforhnia= |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 1624 Csatolások: 65 Azonosító: 255526 offline
|
legjobb: osztályommal egy előadásra próbáltunk és nagyon jól elvoltunk, a darab mondjuk annyira nem haladt jól.
legrosszabb: tömve volt reggel a busz és újból előjött a klausztrofóbiám.
legrosszabb: tömve volt reggel a busz és újból előjött a klausztrofóbiám.
2016. november 12. 15:25
|
|
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline
|
Legjobb: Sikeresen kitakarítottam a szobám, végre a fehér szőnyegem is fehér színű, nem szürke..
Legrosszabb: Ez az idő totál elb*szta a kedvem, pedig nagyon szerettem volna sétálni egyet, de így esélyem sincs elmenni.
Legrosszabb: Ez az idő totál elb*szta a kedvem, pedig nagyon szerettem volna sétálni egyet, de így esélyem sincs elmenni.
2016. december 03. 17:30
|
Callieh♡ mrs.bieber ♡ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 16.09.29. Hozzászólás: 5205 Csatolások: 3522 Azonosító: 260016 offline
|
Legjobb: pihentem. nagyon sokat.
Legrosszabb: hát mondjuk ez nem olyan rossz. megígértem magamnak, hogy max. 2-3 napig nem megyek face-re
de egy kicsit rossz, mert hiányzik a telóm mivel akkor nem vehetem a kezembe, mert kimutatja a messenger, hogy írtak és akkor már újra függő leszek mivel visszaírok és aztán nemtudok lemenni róla
Legrosszabb: hát mondjuk ez nem olyan rossz. megígértem magamnak, hogy max. 2-3 napig nem megyek face-re
2016. december 03. 19:16
Legjobb
Végre valahára sikerült tovább haladnom a TWD újranézésében anélkül, hogy ne cs*szné fel másodpercenként az agyamat valamelyik intelligens osztálytársam, és mondaná azt, hogy a te kedvenc karaktered nem erős ember, mindenkije meghalt blabla, mert őszintén, ötödjére már kissé unalmas a tudatlanság.
Legrosszabb
Sikeresen összevesztem a testvéremmel és édesanyámmal, teljesen felesleges dolgokon, bár kissé hogy is mondjam, féreg dolognak tartom, hogy amíg őt szinte megdicsérik, amikor káromkodik, addig engem elhordanak mindenfélének, csak azért, mert bár nem éppen szépen, de a testvérem tudtára adtam, hogy az én szobámban én mondom meg, mikor ideje kimenni.
de mindegy is, már megszokható, hogy bármiről is legyen szó, az az ő esetében jó, az enyémben meg pokoli tett.
Végre valahára sikerült tovább haladnom a TWD újranézésében anélkül, hogy ne cs*szné fel másodpercenként az agyamat valamelyik intelligens osztálytársam, és mondaná azt, hogy a te kedvenc karaktered nem erős ember, mindenkije meghalt blabla, mert őszintén, ötödjére már kissé unalmas a tudatlanság.
Legrosszabb
Sikeresen összevesztem a testvéremmel és édesanyámmal, teljesen felesleges dolgokon, bár kissé hogy is mondjam, féreg dolognak tartom, hogy amíg őt szinte megdicsérik, amikor káromkodik, addig engem elhordanak mindenfélének, csak azért, mert bár nem éppen szépen, de a testvérem tudtára adtam, hogy az én szobámban én mondom meg, mikor ideje kimenni.
2016. december 04. 14:13
|
Callieh♡ mrs.bieber ♡ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 16.09.29. Hozzászólás: 5205 Csatolások: 3522 Azonosító: 260016 offline
|
Legjobb: Kaptam egy csomó csokoládét, hála annak, hogy beteg vagyok
mivel tudjátok, sajnálnak engem meg minden
Legrosszabb: hát egyenlőre csak annyi, hogy próbálkoztam Christina Grimmie adatlap pályázatában és megelőzött valaki, de az a személyecske csak minden egyes szójat copyval jutalmazta, én meg sajátot írtam. Ma meg megint kellett írni mivel hasonló volt
Legrosszabb: hát egyenlőre csak annyi, hogy próbálkoztam Christina Grimmie adatlap pályázatában és megelőzött valaki, de az a személyecske csak minden egyes szójat copyval jutalmazta, én meg sajátot írtam. Ma meg megint kellett írni mivel hasonló volt
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: