Algofóbia — fájdalomtól való irtózás.
Autofóbia — Magánytól való félelem.
Klausztrofóbia — bezártságtól való rettegés.
Nekrofóbia — haláltól és halottól való félelem.
Tafofóbia — a sírtól és élve eltemetéstől való rettegés.
Tripanofóbia— a tűktől illetve injekciós tűktől és az injekcióktól való félelem.
Kiroptofóbia — denevértől való félelem
Milyen fóbiád van?
2011. augusztus 28. 11:48
2011. augusztus 29. 22:53
|
|
Long Fartvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 279 Csatolások: 0 Azonosító: 152383 offline
|
Én eddig valami hányás fóbiát tapasztaltam... de furcsa mert az idők alatt egyszer csak megváltozott o.O kicsi koromtól kezdve úgy volt, hogy ha valakinek hányingere volt körülöttem, elmentem, mert féltem tőle... majd olyan kb 5évvel ez ezelőtt elkezdett megváltozni, és kb 4 éve már úgy vagyok vele, hogy ha valakinek hányingere van a környezetemben, és vagy látom rajta, vagy a tudtomra adják, rögtön hozzá sietek, hogy segítségére legyek. Viszont belül hatalmas ideg jön rám és vagyok olyan szerencsétlen, hogy az összes mindig a gyomromra megy, ami miatt gyomor ideget kapok és ettől nekem is hányingerem lesz :S Mivel hipochonder vagyok, ami azt jelenti, hogy a legkisebb okból is beképzelek magamnak betegséget ilyesmi, így nemrég volt, hogy hányinger csillapítón éltem csak mert annyira féltem attól, hogy hányni fogok. Jah és legjobban a hányingerrel vagyok hipochondriás és nagyon tudom sajnálni azokat az embereket akiknek hányingere van, vagy hányt :/ Am nagyon megköszönném valakinek ha valaki megmondaná az ennek megfelelő jelenlegi állásom nevét, :S hogy még ha nem is fóbia, de valami biztos mert ez nem normális :/
2011. augusztus 29. 22:59
|
|
tuccka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.29. Hozzászólás: 862 Csatolások: 0 Azonosító: 126048 offline
|
Tripanofóbia— a tűktől illetve injekciós tűktől és az injekcióktól való félelem.
Hemofóbia, Haemofóbia — a vértől való félelem, és látására való elrettenés.
Hemofóbia, Haemofóbia — a vértől való félelem, és látására való elrettenés.
2011. augusztus 31. 19:45
|
|
NikiBlackD a r e T o D r e a m |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.06. Hozzászólás: 1021 Csatolások: 415 Azonosító: 157599 offline
|
Ofidiofóbia — kígyóktól való félelem
Entomofóbia — rovaroktól való félelem
(de nem mindegyiktől)
Hemofóbia, Haemofóbia - a vértől való félelem, és látására való elrettenés.
Niktofóbia, Achluofóbia, Ligofóbia, Skotofóbia — félelem a sötéttől.
(de nem mindegyiktől)
Hemofóbia, Haemofóbia - a vértől való félelem, és látására való elrettenés.
Niktofóbia, Achluofóbia, Ligofóbia, Skotofóbia — félelem a sötéttől.
2011. november 01. 21:01
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
-Akrofóbia, Altofóbia — magaslatfélelem.
-Algofóbia — fájdalomtól való irtózás.
-Asztrafóbia, Asztrapofóbia, Brontofóbia, Keraunofóbia — mennydörgés, villámlás és vihartól való félelem (kis gyerekekre jellemző.. HAHAHAHA :DDD)
-Emetofóbia - hányástól való félelem
-Nekrofóbia — haláltól és halottól való félelem.
-Niktofóbia, Achluofóbia, Ligofóbia, Skotofóbia — félelem a sötéttől.
-Tokofóbia — szüléstől való félelem
-Tripanofóbia, Aichmofóbia, Belonefóbia, Enetofóbia — a tűktől illetve injekciós tűktől és az injekcióktól való félelem
-Algofóbia — fájdalomtól való irtózás.
-Asztrafóbia, Asztrapofóbia, Brontofóbia, Keraunofóbia — mennydörgés, villámlás és vihartól való félelem (kis gyerekekre jellemző.. HAHAHAHA :DDD)
-Emetofóbia - hányástól való félelem
-Nekrofóbia — haláltól és halottól való félelem.
-Niktofóbia, Achluofóbia, Ligofóbia, Skotofóbia — félelem a sötéttől.
-Tokofóbia — szüléstől való félelem
-Tripanofóbia, Aichmofóbia, Belonefóbia, Enetofóbia — a tűktől illetve injekciós tűktől és az injekcióktól való félelem
2011. november 01. 21:02
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
kihagytam:
2011. november 01. 22:55
Én az egyszerüség híve vagyok, úgyhogy szakszavak nélkűl írom le.
Szóval a bezártságtól való félelem, de nálam ez max olyan kis helyen jön rám mint például a lift /így ha tehetem lépcsőzöm amíg csak tudok/ illetve az ilyen nyílvános wc-knél szokot rám jönni ez az érzés.
Erre a fóbiámra pedig szerintem még szak szó sincs.
Minden olyan állattól félek és undorodok aminek kettőnél kevesebb vagy négynél több lába van. de ez főleg csak a hüllőkre terjed, meg azért van olyan ízelt lábú amitől nagyon undorodom.
Meg félek a mély víztől.
/kis koromban egyszer majdnem megfulladtam, úgyhogy valószínű hogy ez a "fóbiám" akkor alakult ki./
Szóval a bezártságtól való félelem, de nálam ez max olyan kis helyen jön rám mint például a lift /így ha tehetem lépcsőzöm amíg csak tudok/ illetve az ilyen nyílvános wc-knél szokot rám jönni ez az érzés.
Erre a fóbiámra pedig szerintem még szak szó sincs.
Minden olyan állattól félek és undorodok aminek kettőnél kevesebb vagy négynél több lába van. de ez főleg csak a hüllőkre terjed, meg azért van olyan ízelt lábú amitől nagyon undorodom.
Meg félek a mély víztől.
2011. november 01. 22:59
A pókoktól félek.De annyira,hogy ha pl. 20 centire vannak tőlem azt se tudom elviselni.Nem igazán van több fóbiám.
2011. november 01. 22:59
|
|
Piros0817gonosz taemint törpe™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.06. Hozzászólás: 1926 Csatolások: 6457 Azonosító: 70950 offline
|
Mivel nem ismerem ezeket a szakszavakat inkább csak simán leírom.
Szóval, félek a magasban, de nagyon. Nem nagyon bírom elviselni a bogarakat sem, de ha pókok vannak a közelemben, akkor sikítva futok el a másik irányba. Asszem ennyi.
Szóval, félek a magasban, de nagyon. Nem nagyon bírom elviselni a bogarakat sem, de ha pókok vannak a közelemben, akkor sikítva futok el a másik irányba. Asszem ennyi.
2012. február 21. 20:15
|
|
Shawool LillaMrs.Shin Soohyun™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.22. Hozzászólás: 5613 Csatolások: 851 Azonosító: 165682 offline
|
pók (tarantula)
féreg
magasság..
féreg
magasság..
2012. február 21. 20:46
araknofóbia (a legkisebb póktól is képes vagyok sikítani)
2012. február 21. 21:05
|
|
lilla0007'A' |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.06. Hozzászólás: 1416 Csatolások: 0 Azonosító: 130643 offline
|
Hemofóbia,— a vértől való félelem, és látására való elrettenés.
Tripanofóbia — a tűktől illetve injekciós tűktől és az injekcióktól való félelem
Tripanofóbia — a tűktől illetve injekciós tűktől és az injekcióktól való félelem
2012. március 10. 17:37
Félek a sötétben..
még ha csak egy kicsit is van sötét és egyedül vagyok..akkor is.. Nah meg a pókoktól is..de azoktól rettenetesen félek
2012. március 12. 17:51
Araknofóbia — pókoktól való félelem
Kiroptofóbia- denevértől való félelem
Kiroptofóbia- denevértől való félelem
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: