Milyen fóbiád van?
2014. július 29. 10:07
|
|
ApusztákBoszorkánya♥Alexandra♥xD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.22. Hozzászólás: 5000 Csatolások: 0 Azonosító: 228068 offline
|
Hát hallod a fene tudja..az élettől..a haláltól..az értelmetlenségtől...a döntésképtelenségtől félek..de ezek nem fóbiák.
de amúgy tömegiszonyom van,meg félelem a nevetségessé válástól...de nem tudom,ezek fóbiák-e.
2014. július 29. 12:23
Kuloulrofóbia – bohócoktól való félelem (nem csak gonosz bohócoktól való)
Betegesen félek a bohócoktól
Betegesen félek a bohócoktól
2014. július 29. 16:36
|
lucymharding |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.22. Hozzászólás: 1524 Csatolások: 14577 Azonosító: 229927 offline
|
rettenetesen félek a bohócoktól és a vihartól.
2015. január 20. 21:31
Aztrafóbia - vihartól
Demofóbia - tömegiszony
Emetofóbia - hányástól való félelem
Tripanofóbia - injekciótűtől/injekciótól való félelem
Demofóbia - tömegiszony
Emetofóbia - hányástól való félelem
Tripanofóbia - injekciótűtől/injekciótól való félelem
2015. január 20. 22:40
|
|
szilasiszandra |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.13. Hozzászólás: 759 Csatolások: 16 Azonosító: 136337 offline
|
pókfóbia az biztosan, ezek meg nem tudom, hogy léteznek-e, és hogy vannak-e nekem olyanaim, vagy csak simán nagyon félek tőle. A cápáktól, illetve a nyilvános énekléstől rettegek nagyon,de nagyon még.
2015. január 21. 14:59
|
|
sziv55 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 649 Csatolások: 10 Azonosító: 206347 offline
|
Altofóbia – magaslatfélelem,Agorafóbia – nagyobb tértől, utcáktól való félelem,Aerofóbia – beteges légiszony, repüléstől való félelem,Demofóbia, – tömegiszony,Autofóbia – Magánytól való félelem,Sitofóbia – az ételtől való elrettenés, Hexakosioihexekontahexafóbia – a 666-os számtól való félelem,Klausztrofóbia – bezártságtól való rettegés,Kuloulrofóbia – bohócoktól való félelem (nem csak gonosz bohócoktól való),Tokofóbia – szüléstől való félelem,Tafofóbia – a sírtól és élve eltemetéstől való rettegés
2015. január 21. 16:16
Talán klausztrofóbia + nem tudom, hogy van-e félelem úgymond 'föld alatt levéstől', mint pl. egy barlangban.
2015. február 02. 18:13
Klaustrofobia
Tériszony
Odacsuk a mozgó ajtó xdd
Tériszony
Odacsuk a mozgó ajtó xdd
2015. február 14. 11:39
|
|
poisonivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.10. Hozzászólás: 601 Csatolások: 358 Azonosító: 240196 offline
|
Bogár fóbia..de az nagyon. Akkor teljesedett ki igazán amikor full szőkére festettem a hajam, szóval kb 2 éve. Legjobban a sáskatól, (barna, és nagyobb mint a zöld) poloskától, cserebogártól és a dongótól félek. Nem vagyol egy hisztis picsa típus, de volt már rá példa, hogy elfutottam egy cserebogár vagy dongó elől mert üldöztek, szó szerint.
1 felhasználónak tetszik:
CandUs
2015. február 14. 11:40
|
|
poisonivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.10. Hozzászólás: 601 Csatolások: 358 Azonosító: 240196 offline
|
Idézet (poisonivy @ 2015.02.14. 11:39)
Bogár fóbia..de az nagyon. Akkor teljesedett ki igazán amikor full szőkére festettem a hajam, szóval kb 2 éve. Legjobban a sáskatól, poloskától (barna színű és nagyobb mint a zöld), cserebogártól és a dongótól félek. Nem vagyol egy hisztis picsa típus, de volt már rá példa, hogy elfutottam egy cserebogár vagy dongó elől mert üldöztek, szó szerint. 
2015. április 04. 15:43
Nekem tériszonyom van, illetve olyan félelmem, hogy amint bemegyek egy ajtón, azt hiszem, hogy rám fog esni valami nagyon nehéz dolog. Illetve még a játékbabáktól is félek, meg egy nagyon picit a pókoktól.
2015. április 04. 19:45
Csak az orvosoktól félek igazán... jesszus, van egyáltalán ilyen fóbia?
mondom, hogy nem vagyok normális
mondom, hogy nem vagyok normális
2015. április 04. 19:56
Akrofóbia,Vermifóbia,Equinofóbia,Demofóbia...Apám,miféle-fajta fóbiák vannak,te jó ég!Bár utóbbit még mindig puszta antiszoc természetemnek tudom be.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.