A készítők úgy döntöttek, hogy trilógiává bővítik a Kör filmeket. Naomi Watts ugyan visszautasította a főszerepet, de ettől függetlenül sztárdömpingre számíthatunk.
A teljes cikkhez kattints ide!
Újra életre kel Samara
2010. szeptember 20. 12:31
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Az a baj, hogy én a szereposztás miatt egy nagyon rossz filmet is képes vagyok megnézni. Sophia
Kaley
és Kellan
miatt ez is kötelezően nézős lesz!
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2010. szeptember 20. 12:33
mivan? 2012??? :S már 2009 ota várom a filmet és 2011-re igérték 
na mind1 én akkor is megnéztem volna pl ha nem ezek a népszerü sztárok vannak
én tuti megnézem !! de nem emiatt a sztárok miatt hanem mert én szerettem az 1. 2 részét is
na mind1 én akkor is megnéztem volna pl ha nem ezek a népszerü sztárok vannak
2010. szeptember 20. 12:33
Az elsőt is hülyeségnek tartottam, a másodikat már meg se néztem... Bár ahogy hallottam, jobban is jártam. Attól, hogy beletesznek pár "tini" színészt nem biztos, hogy jobb lesz, olyan Rémségek könyve 2. feelinget érzek...
2010. szeptember 20. 12:40
Idézet (Bessie @ 2010.09.20. 12:36)
Neked nem tetszett CanDee? Szerintem jó volt az első rész. Persze a 2-ik picit gyengébb volt, de attól még meg lehetett nézni. 
Nekem nem jött be, eleinte féltem meg izé, hát csak kiscsirke voltam még, amikor kijött
2010. szeptember 20. 12:44
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (CanDee Sweet @ 2010.09.20. 12:40)
Nekem nem jött be, eleinte féltem meg izé, hát csak kiscsirke voltam még, amikor kijött
De egyébként szerintem elég laposra sikeredett.
Kicsit azért parás volt szerintem.
2010. szeptember 20. 12:56
Én örülök neki, mert szeretem a filmet. A 2-ik nem volt olyan jó, de megadom nekik az esélyt.
Ajánlom nekik hogy ne csesszék el megint
2010. szeptember 20. 12:57
Idézet (Bessie @ 2010.09.20. 12:44)
Kicsit azért parás volt szerintem.
Neked amúgy milyen horror/thriller filmek jönnek be?
(Imádom a horrort.
)
Kedvfüggő... Volt olyan, egy hétig csak a Texasi láncfűrészest néztem (2003), a legnagyobb kedvenc viszont az elég gagyi Aki bújt, aki nem 1-2. Tipikus tini horror és elég kiszámítható, de imádom.
2010. szeptember 20. 13:15
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
A horror nem az én műfajom, nem szeretem. Az előzőeket sem láttam, ezt sem fogom megnézni. Amúgy is épp elég horrorisztikus - sajnos - a mindennapi élet, nem kínzom magam még ezzel is...
2010. szeptember 20. 13:19
^ Érthető. A kör nekem is csak kivételes. Annak idején nem akartam megnézni de megtetszett a történet. Isten mentsen az ilyen Fűrész és egyéb horror filmektől. Csa a Kör és kész.
Semmi más horrort nem nézek.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.