Miley Cyrushoz betörtek
2010. szeptember 20. 17:11
|
|
gossip girl vivian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 898 Csatolások: 45 Azonosító: 124019 offline
|
2010. szeptember 20. 17:17
|
|
Zsanett.ZsüliettBritney Spears addict* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.03. Hozzászólás: 5274 Csatolások: 263 Azonosító: 130471 offline
|
Szerintem is durva!
2010. szeptember 20. 17:30
|
|
Rózsaszín Párducvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.26. Hozzászólás: 320 Csatolások: 7 Azonosító: 133920 offline
|
ez vicces...
2010. szeptember 20. 18:05
Mindenesetre ügyes volt a fiú, hogy be tudott Miley-hoz törni
Én is röhögtem volna az eseten
2010. szeptember 20. 18:07
amúgy látszik hogy ez az oldal milyen őő rossz nem mondok rá inkább más kifejezést
hiszen 1 az hogy nem hívták ki a rendősréget csak a rendőrök éppen arra jártak és észrevették hogy a fiú ott olálkodik. 2 Miley nem is nyilatkozott az esetről.
hiszen 1 az hogy nem hívták ki a rendősréget csak a rendőrök éppen arra jártak és észrevették hogy a fiú ott olálkodik. 2 Miley nem is nyilatkozott az esetről.
2010. szeptember 20. 18:27
elég ijesztő lehetett a pasas. Oo"
szegény Miley. :\
szegény Miley. :\
2010. szeptember 20. 18:28
|
|
Indiana Evansúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.28. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 128259 offline
|
RoxyVee: nem tört be Miley-hoz. Ez csak egy hatalmas pletyka. És nem hívta a rendőrséget, sőt még nem is nyilatkozott. A rendőrség pont arra járt amikor meglátták a 14 éves fiút Miley háza előtt. És szerintem ha "betört" volna Miley-hoz akkor megszólalt volna valami riasztó mert nem hiszem hogy egy világsztár házában nincs riasztó! Ilyet én is kitudok találni.
2010. szeptember 20. 18:28
cyncin: honnan veszed? -.-"
nem tudhatod biztosan. az se biztos, hogy ez egyáltalán megtörtént (sőt reméljük, hogy nem)! mért te honnan "tudod", hogy nem történt meg? .__."
nem tudhatod biztosan. az se biztos, hogy ez egyáltalán megtörtént (sőt reméljük, hogy nem)! mért te honnan "tudod", hogy nem történt meg? .__."
2010. szeptember 20. 18:29
|
|
Indiana Evansúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.28. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 128259 offline
|
ti amugy komolyan elhisztek ezt a pletykát??
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.