Ki a kedvenc magyar szinkronhangod?
2008. október 24. 17:36
Semmilyen szinkront nem szeretek a félrefordítások miatt, illetve szerintem minden film és színész az eredeti hangján a legjobb.
De ha már szinkron, akkor Selmeczi Roland és Forgács Péter szokott nagyon jó dolgokat elkövetni. Nõk közül Pápai Erika, Náray Erika, Zsigmond Tamara, Kökényessy Ági. Meg Marcia Cross magyarhangja a Született Feleségekben, nem tudom ki az de teljesen olyan a hangja mint az eredeti.
Aki kifejezetten nem tetszik: Hegyi Barbara (különösen Teri Hatcher kislányos hangja helyett), Für Anikó
De ha már szinkron, akkor Selmeczi Roland és Forgács Péter szokott nagyon jó dolgokat elkövetni. Nõk közül Pápai Erika, Náray Erika, Zsigmond Tamara, Kökényessy Ági. Meg Marcia Cross magyarhangja a Született Feleségekben, nem tudom ki az de teljesen olyan a hangja mint az eredeti.
Aki kifejezetten nem tetszik: Hegyi Barbara (különösen Teri Hatcher kislányos hangja helyett), Für Anikó
2008. október 24. 17:44
|
|
Klau0604 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.14. Hozzászólás: 992 Csatolások: 106 Azonosító: 66181 offline
|
Idézet(Regina @ 2008. October 24. - 17:36)
... Meg Marcia Cross magyarhangja a Született Feleségekben, nem tudom ki az de teljesen olyan a hangja mint az eredeti.
...
...
balogh erika a hölgy neve
2008. október 24. 17:45
Idézet(Klau0604 @ 2008. October 24. - 16:44)
balogh erika a hölgy neve

Ja tényleg, már beugrott, köszi
2008. október 28. 18:47
|
|
böttifangörl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.01. Hozzászólás: 4789 Csatolások: 14166 Azonosító: 70600 offline
|
Dolmány Attila
hihetetlen sok változata van a hangjának, néha rá sem jövök, hogy õ az.
South Park
Kés/Alatt: dr. Troy
Grace Klinika: Preston Burke
Fiúk a klubból: Ben Bruckner
ezek a kedvenceim tõle
hihetetlen sok változata van a hangjának, néha rá sem jövök, hogy õ az.
South Park
Kés/Alatt: dr. Troy
Grace Klinika: Preston Burke
Fiúk a klubból: Ben Bruckner
ezek a kedvenceim tõle
2008. november 20. 06:52
|
|
fuge7Dódika |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.23. Hozzászólás: 1880 Csatolások: 1927 Azonosító: 74746 offline
|
Kautzky Armand: Pierce Brosnan magyar hangja. mindig beleborzongok, amikor meghallom azt a szép, bársonyos hangját!
Sinkovits Imre: Mufasa (Az Oroszlánkirály)
Sosem felejtem el azt a mondatot, amikor Mufasa letekint a csillagos égbõl, és azt mondja:
"Simba, te elfeledtél engem."
Isten nyugosztalja Sinkovits Imrét!
Alföldi Róbert: Dr. Carter (Vészhelyzet)
Liptai Claudia: Thalía magyar hangja, Mary Alice Young (sokkal jobb a Született Feleségekben, mint az eredeti narrátor!
)
Hegyi Barbara: Pamela Anderson magyar hagja. Igazi telitalálat volt a hangja Pamelához!
Mostanság Teri Hatcher magyar hangja a Született feleségekben, de Susan Mayerhez pl. annyira nem passzol ez a buja hang.
Némedi Mari: Debbie (A fiúk a klubból)
Sinkovits Imre: Mufasa (Az Oroszlánkirály)
Sosem felejtem el azt a mondatot, amikor Mufasa letekint a csillagos égbõl, és azt mondja:
"Simba, te elfeledtél engem."
Isten nyugosztalja Sinkovits Imrét!
Alföldi Róbert: Dr. Carter (Vészhelyzet)
Liptai Claudia: Thalía magyar hangja, Mary Alice Young (sokkal jobb a Született Feleségekben, mint az eredeti narrátor!
Hegyi Barbara: Pamela Anderson magyar hagja. Igazi telitalálat volt a hangja Pamelához!
Némedi Mari: Debbie (A fiúk a klubból)
2008. november 20. 18:07
Idézet(fuge7 @ 2008. November 20. - 06:52)
)
Szerintem egyáltalán nem illik hozzá... csodálkoztam is, amikor legelõször meghallottam egy szinkronban, hogy mondom ennek a nõnek tutira nem ilyen hangja van a valóságban. Thalíának igaz, hogy rekedtes, de alapvetõen kislányos hangja van.
2008. december 06. 17:27
sziasztok!
Az én kedvenc magyarhangom: Dányi Krisztián
Miért éppen Alaszka: Dr. Joel Fleischman
Lost: Sawyer
Hõsök: Hawkins
Az én kedvenc magyarhangom: Dányi Krisztián
Miért éppen Alaszka: Dr. Joel Fleischman
Lost: Sawyer
Hõsök: Hawkins
2009. február 25. 20:22
|
|
Narimvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.09. Hozzászólás: 330 Csatolások: 65 Azonosító: 60409 offline
|
Hát, van egy pár kedvencem.
Kerekes József
Dózsa Zoltán
Gesztesi Károly
Szervét Tibor
Holl Nándor
Csõre Gábor
Szabó Sipos Barnabás
Czvetkó Sándor
Kolovratnik Krisztián
Kerekes József
Dózsa Zoltán
Gesztesi Károly
Szervét Tibor
Holl Nándor
Csõre Gábor
Szabó Sipos Barnabás
Czvetkó Sándor
Kolovratnik Krisztián
2009. szeptember 06. 19:50
|
|
matuska szakiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.11.18. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 20317 offline
|
Idézet(Mohican @ 2008. June 18. - 19:43)
Für Anikó RULEZ!!!
Ki ne ismerné Cameron Diaz vagy Sandra Bullock magyar hangját!?
Ki ne ismerné Cameron Diaz vagy Sandra Bullock magyar hangját!?
Csatlakozom!!!
Szerintem Für Anikó messze magasan a legjobb, legszebb, legizgatóbb hangú magyar színésznõ....
Mint hang-õrült sokáig azon törtem a fejem, hogyan környékezhetném meg egy felvétel erejéig....
Aztán rátaláltam valakire, akinek még nála is sokkal szebb hangja van. Nem színésznõ...
2009. szeptember 06. 20:09
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Hát nekem SZABÓ MÁTÉ és SIMONYI BALÁZS
õk szoktak lenni JENSEN ACKLES és JARED PADALECKI magyar hangjai
Nem tudom kinek a hangja , a gossip girl címû sorozatból SERENA-nak vagyis BLAKE LIVELY-nek a magyar hangja ?
Az még nagyon tetszik
Még pasik közül MARTIN LAWRENCE magyar hangja tetszik
õk szoktak lenni JENSEN ACKLES és JARED PADALECKI magyar hangjai
Nem tudom kinek a hangja , a gossip girl címû sorozatból SERENA-nak vagyis BLAKE LIVELY-nek a magyar hangja ?
Az még nagyon tetszik
Még pasik közül MARTIN LAWRENCE magyar hangja tetszik
2009. szeptember 06. 20:40
Barbinek Péter, Lux Ádám, Holl Nándor, Sinkovits Vitay András, Szabó Sipos Barnabás, Szakácsi Sándor, Selmeczi Roland, Crespo Rodrigo, Sinkovits Imre, Kautzky Armand, Breyer Zoltán, Kálid Artúr, Konrád Antal,
2009. szeptember 15. 13:19
Nekem rengeteg kedvencem van, most éppen Kolovratnik Krisztián. Õ volt Tatsuya Fujiwara hangja a Death Note mindkét részében.
De a legjobban Józsa Imrét, és Háda Jánost szeretem!
De a legjobban Józsa Imrét, és Háda Jánost szeretem!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: