Kelly Osbourne Twitter-oldalán lendült támadásba, miután Dannii Minogue önéletrajzi könyvében Sharon Osbourne-ot okolja rossz kapcsolatuk miatt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kelly Osbourne: „Dannii maga az ördög”
2010. szeptember 19. 17:03
|
|
Cheryl Cole fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 522 Azonosító: 129312 offline
|
2010. szeptember 19. 18:11
|
|
. S ü T í í ._.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.03. Hozzászólás: 114 Csatolások: 0 Azonosító: 116476 offline
|
Cheryl könyve biztos jobb lesz.
2010. szeptember 19. 20:22
|
|
Aliasannaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.11.28. Hozzászólás: 75 Csatolások: 1 Azonosító: 78198 offline
|
Az elejéhez nem fűznék semmit, mert nem követtem figyelemmel az X Factort mielőtt Cheryl bekerült volna. A végéhez viszont: ez baromság. Eleve Cheryl könyve nem is életrajzi témájú lesz, hanem gyakorlatilag egy kalendárium az elmúlt egy évről. Másrészt meg, nem is lehet kérdés, hogy Angliában és világszerte is kinek a könyvét veszik többen. Cheryl nevét azért nagyjából mindenki ismeri, és a tévhittel ellentétben nem focista férje miatt van ez így, Dannii viszont ha nem Minogue lenne, akkor lehet, hogy sehol nem tartana. Hozzátenném, nekem semmi bajom nincs DM-val, mert nekem az jött le róla, hogy egy teljesen normális, hétköznapi nő. Szóval, ebben az esetben "harc".ról beszélni olyan, mintha a Forma 1-ben egy Lewis Hamilton vs. Pedro de la Rosa lekörözésnél világbajnoki párharcról esne szó.
2010. szeptember 20. 14:28
|
|
Cheryl Cole fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 522 Azonosító: 129312 offline
|
Én Danniit nagyon szeretem és szerintem semmivel nem érdemelte ki azt, hogy tehetségtelen k*rvának és magamutogató kis r*bancnak(mert eleve így volt csak nem akartam a cikkbe írni) hívja őt ez a Sharon.
Az "önéletrajzi csatá"-ról meg anyit, hogy előszöris nem lesz csata mert a Chezzá-é nem önéletrajzi könyv, csak hát ezek felett az emberek szeretnek elsiklani. Másodszor Cheryl-é fog nagyobb példányszámban elkelni, mert ő az angol nemzet cukor falatja és legújabb kedvence.
De ennek ellenére én valószínűleg mind a kettőt megvesezm.
Team Channii <3
Az "önéletrajzi csatá"-ról meg anyit, hogy előszöris nem lesz csata mert a Chezzá-é nem önéletrajzi könyv, csak hát ezek felett az emberek szeretnek elsiklani. Másodszor Cheryl-é fog nagyobb példányszámban elkelni, mert ő az angol nemzet cukor falatja és legújabb kedvence.
De ennek ellenére én valószínűleg mind a kettőt megvesezm.
Team Channii <3
2010. október 11. 22:09
|
|
Immortalratvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.05.24. Hozzászólás: 105 Csatolások: 56 Azonosító: 30485 offline
|
Sharon-ról:
Kelly-ről:
Dannii-ről:
... "Karrierje" legnagyobb dolga az volt, hogy Sharon Osbourne utálta ... !?! Mekkora oltás
(Sokáig azt sem tudtam mit csinált ez a nő, csak annyit tudtam, hogy a Kylie húga)
ismét Kelly
Kelly-ről:
Dannii-ről:
ismét Kelly
2011. március 06. 02:18
|
|
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline
|
de jó hogy ez a legnagyobb gondjuk
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: