Miley Cyrus új stílusáról beszélt
2010. szeptember 25. 14:05
|
|
Glambert95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.27. Hozzászólás: 217 Csatolások: 2 Azonosító: 134035 offline
|
ha botrányhős lesz nem lesz felnőt.. csak egy újabb Lindsay Lohen
2010. október 20. 13:47
|
|
Selena Gomez Starúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.29. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 135419 offline
|
Miley nyugi csak lesz valahogy:)
2010. november 18. 19:44
|
|
MissDisneyLadyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.04. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 135652 offline
|
Én a régi Miley-t és az új Miley-t is szeretem!!
2010. november 19. 11:51
|
|
Schönherrkingaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 47 Csatolások: 0 Azonosító: 138198 offline
|
én mindkettőt szeretem!!
2011. január 14. 19:58
|
|
Dolly-Lolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 816 Csatolások: 38 Azonosító: 134840 offline
|
Idézet (Rebeca. @ 2010.09.19. 15:56)
nah...ehhez annyit tudok hozzáfűzni, hogy showbiznisz. én már nemtudom mit gondoljak róla, de nekem ebből az interjúból elsőre azjött le, hogy mivel senki nembírja az új Miley-t, ezért inkább gyors visszaváltozik. lehet, hogy neki ez tökéletesen megfelelne amilyen most, ez a vadóc Miley, de mivel így elveszít rengeteg rajongót, ezért inkább visszaváltozik. hát nemtudom. Miley-rajongók ne kövezzetek meg, csak elmondtam a véleményem. amúgy annyira nem érdekel a dolog...csak szerintem ez van. persze lehet, hogy nem...ismétlem...Miley-rajongók ne kövezzetek meg! 
mi köze ennek a showbizniszhez?
2011. január 14. 20:02
|
|
Dolly-Lolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 816 Csatolások: 38 Azonosító: 134840 offline
|
Idézet (Encsy19 @ 2010.09.19. 17:39)
Pont ezt nem értem. Vannak a CTB-nél sokkal durvább klipek is, mégis Mileyt szidják a legtöbben. Pedig az egyáltalán nem botrányos, sőt. Szerintem a dal szövegéhez és stílusához teljesen passzol a video. 
Persze hogy Miley-t szidják a legtöbben.Mert ő először nem ilyen volt, előtte az a Hannah-s imidzse volt.De persze vannak nála sokkal durvább előadók is(lásd: Taylor Momsen, Britney Spears, Kesha Shebert, sötöbö...), de neeem, nekik mindenképpen Mile-t kell szidni...
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: