Vanessa Paradis - Peace One Day Celebration 2010 at Zenith de Paris (2010-09-17)
2010. szeptember 19. 09:04
|
|
Coco Selly |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.08.22. Hozzászólás: 5338 Csatolások: 158038 Azonosító: 105880 offline
|
Vanessa
2010. szeptember 19. 18:19
|
|
chiaraavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 127 Csatolások: 997 Azonosító: 59751 offline
|
Háát én először az egyik angol fórumon csak a hozzászolásokat láttam, miszerint a ruha és a cipő nem igazán illik össze. Hát valóban. Ez az összeállítás nem "Vanessás". Látszik rajta, hogy mostanában nagyon elfoglalt. De még mindig akkor is a nagy kedvencem!
2010. szeptember 19. 18:28
valóban kisebb melléfogás ez az összeállítás, de ettől függetlenül szép a hölgyike
egy Vanessa fan jelen
egy Vanessa fan jelen
2010. szeptember 19. 18:35
|
|
Coco Selly |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.08.22. Hozzászólás: 5338 Csatolások: 158038 Azonosító: 105880 offline
|
A cipő (inkább csizma) nem stimmel, a többi oké, szerintem
Itt a második
Itt a második
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: