Titanic 3D a 100. évfordulóra
2010. szeptember 19. 22:38
Nem hinném hogy beülök a moziba hogy végigbőgjek 2 órát....
2010. szeptember 19. 22:44
|
|
dave095 |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 7183 Csatolások: 83636 Azonosító: 114760 offline
|
Idézet (Sourire @ 2010.09.19. 22:38)
Nem hinném hogy beülök a moziba hogy végigbőgjek 2 órát..
Helyesbítek, 3órát + még biztosan beleraknak egy-két, sok ember számára nem látott jelenetet.
2010. szeptember 20. 12:24
|
|
Clare Salvatorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.27. Hozzászólás: 362 Csatolások: 0 Azonosító: 132058 offline
|
Júúúj.. hát ezt meg kell nézni majd(L) Imádom a filmet(L) 3D-ben nagyon király lecc.
(L)
2010. szeptember 20. 15:54
|
|
LiafenRaise Your Glass™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.16. Hozzászólás: 1235 Csatolások: 17 Azonosító: 83902 offline
|
Sourire
pedig pont az a jó, hogyha érzelmeket vált ki belőled a film
én tuti megnézem mégegyszer. wááá 3D
pedig pont az a jó, hogyha érzelmeket vált ki belőled a film
2010. szeptember 20. 15:58
|
|
xXx_zsuzsi_xXxúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 135031 offline
|
3D-ben megnéézni a titanicot? wow . .akk is mennék,ha bekééne tornom xD .. de azéé nem .. annyira szeretem a titanicot . .naponta 5x néztem, amikor a tv-bol felwettuk kazettára-régen
.. a kedwenceem . .és 100x jobb mint az awatar
:D
2010. szeptember 20. 16:48
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Nem a 3D és a CGI ellen vagyok én sem. Lehet az jól is használni. Jó példa erre a Clint Eastwood rendezte Elcserélt életek, egyik kedvenc jelenetem a stáblista alatt látható városkép a forgalommal, elénk varázsolja a 30s évek hétköznapját. Számítógéppel készült szuper jelenet. Visszafogott mégis lenyügőző látni. Ellenben a többi rendező arra használja ezt a technikát, hogy még nagyobbat robbanjon valami vagy még 500 hajó legyen a tengeren vagy még 10.000 katona legyen a seregben. Átesnek vele a ló másik oldalára. De amikor egyes filmek kifejezetten ezen effektusokért készülnek el, az nekem nem szimpi. Az Avatar is, szinte 0 történet, 2 sorban összefoglalható. Tetszett, jó volt a 3D is, de valahogy az volt végig az érzésem, hogy Cameron amolyan demonstrációnak szánta az egész filmet, hogy megmutathassa mit tud a 3D.
Felszínes karakterek, bárgyú történet, remek látvány, de nekem ez sokszor kevés. Inkább 10x megnézem újra a Lesz ez még így se című filmet.
Leo amúgy tényleg jó színész, sőt, egyre jobb, de nem a Titanicnál lehetett látni ezt, hogy lesz belőle valaki, hanem sokkal korábban. Titanic elött 5 évvel ugyanis már Oscar-díjra jelölték a Gilbert Grape c. filmért ahol Johnny Depp fogyatékos öcsikéjét alakította.
Utána pedig Robert De Niroval az Ez a fiúk sorsa c. filmben is hatalmasat alakított - mai napig egyik kedvenc filmem tőle.
Felszínes karakterek, bárgyú történet, remek látvány, de nekem ez sokszor kevés. Inkább 10x megnézem újra a Lesz ez még így se című filmet.
Leo amúgy tényleg jó színész, sőt, egyre jobb, de nem a Titanicnál lehetett látni ezt, hogy lesz belőle valaki, hanem sokkal korábban. Titanic elött 5 évvel ugyanis már Oscar-díjra jelölték a Gilbert Grape c. filmért ahol Johnny Depp fogyatékos öcsikéjét alakította.
Utána pedig Robert De Niroval az Ez a fiúk sorsa c. filmben is hatalmasat alakított - mai napig egyik kedvenc filmem tőle.
2010. szeptember 21. 15:39
|
|
rencsajszi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 605 Csatolások: 0 Azonosító: 135047 offline
|
huuuuuuuu,most hogy belegondolok tök izgi az egész!!!
2010. szeptember 21. 19:34
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
_ToTo_
"Avatar is, szinte 0 történet, 2 sorban összefoglalható. Tetszett, jó volt a 3D is, de valahogy az volt végig az érzésem, hogy Cameron amolyan demonstrációnak szánta az egész filmet, hogy megmutathassa mit tud a 3D.
Felszínes karakterek, bárgyú történet, remek látvány, de nekem ez sokszor kevés."
Egyett értek. Nekem az Avatar semmi nem volt. Amikor már otthon néztem eladludtam rajta xD A Titanic meg szerintem nagyon jó lehet 3D-ben.
nagyon várom tuti, megnézem
"Avatar is, szinte 0 történet, 2 sorban összefoglalható. Tetszett, jó volt a 3D is, de valahogy az volt végig az érzésem, hogy Cameron amolyan demonstrációnak szánta az egész filmet, hogy megmutathassa mit tud a 3D.
Felszínes karakterek, bárgyú történet, remek látvány, de nekem ez sokszor kevés."
Egyett értek. Nekem az Avatar semmi nem volt. Amikor már otthon néztem eladludtam rajta xD A Titanic meg szerintem nagyon jó lehet 3D-ben.
1 felhasználónak tetszik:
Eszty Morgan
2010. szeptember 23. 21:42
|
|
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline
|
Idézet (Rekahhh @ 2010.09.21. 19:34)
_ToTo_
nagyon várom tuti, megnézem
Egyetértek
A Titanic viszont más. Alapból megtörtént esemény, van mondanivalója. A 3D-nek itt is lesz értelme, gondolom ha nem lenne, nem csinálnák meg. A víz alatti jelenetek biztos szépek lesznek, vagy a mára már klasszikusnak számító csók jelenet!
2011. január 30. 15:12
|
jonny096új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.30. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 144412 offline
|
Nekem ez a kedvenc filmem.. kiskoromba talán 5 évesen lehettem amikor először láttam.. már akkor megtetszett.. Nagyon sokszor sírtam rajta.. és nagyon bántam hogy nem tudtam moziba megnézni.. de most tuti 100% hogy megnézem! Ez az örök BEST!!! örökre a kedvencem marad:))
2011. március 02. 20:23
a 3D szerintem csak a gagyi filmeket felturbósítja hogy ne legyen annyira unalmas mint az AVATAR
de a Titanic hát kíváncsi vagyok
de a Titanic hát kíváncsi vagyok
2011. augusztus 25. 07:28
Annyira szeretem ezt a filmet,de én valahogy mindig elbőgöm magamat rajta..
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.