Titanic 3D a 100. évfordulóra
2010. szeptember 19. 14:45
|
|
KataCullenAddicted to Pretty Little Liars ❤♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 1456 Csatolások: 132 Azonosító: 124843 offline
|
szerintem is megunhatatlan, az egyik örök kedvenc...nagyon szeretném megnézni 3D-ben is. xD
2010. szeptember 19. 15:51
|
|
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline
|
Idézet (Eszter655 @ 2010.09.19. 08:37)
Domicc,akkor te mit csináltál volna?Gondolom semmit!
Sokkal inkább valami meghittebb megoldásra gondolnék. Ezen a filmek emberek milliói sírták el magukat, a 3D ezt szerintem el fogja venni. Inkább valami olyasmire gondolnék, hogy üljenek be emberek kávéházakba, ahol levetíthetik a filmet. Szerintem két év alatt kivitelezhető lenne ez is, és sokak számára kellemesebb élményt nyújtana, mint egy utómunkálatokkal megváltoztatott látványmozi megtekintése.
Most mondhatja bárki, hogy régimódi vagyok (nem vagyok), de nekem sokat számít a hangulat is, kiváltképp egy megemlékezésnél.
2010. szeptember 19. 16:22
Idézet (_ToTo_ @ 2010.09.19. 12:16)
Nyugi, nem csak téged zavar. Már látom magam elött ahogy James Stewart vagy John Wayne körül 3D-ben repül a por miközben vágtatnak a vadnyugaton. Nem kéne piszkálni ezeket. Úgy sem lesz olyan a hatása a 3D-nek, mintha eleve úgy forgatták volna.
Csak belepiszkálnak abba ami eddig is jó volt - mindezt a pénzért. A régi filmek kiszínezése sem vezetett sehova.
Volt néhány próbálkozás, de többe került annál hogy megérje.
Evvel is így lesz. Itt aki írja, hogy tuti megnézi - a fele sem fog elmenni rá amikor sor kerül a bemutatóra.
Mindenki tucatszor látta már. Az eddig készült és bemutatott 3D-s filmek azért készültek el, hogy 3D legyen. A történet és a színészi alakítások másodlagosak voltak. Én eddig sem csíptem a látványfilmeket, mert nekem fontosabb a tartalom, mint a CGI. Ezért is szeretem jobban a régi filmeket. Azok még filmek voltak a szó jó értelmében és nem számítógép generálta moslék.
Csak belepiszkálnak abba ami eddig is jó volt - mindezt a pénzért. A régi filmek kiszínezése sem vezetett sehova.
Volt néhány próbálkozás, de többe került annál hogy megérje.
Evvel is így lesz. Itt aki írja, hogy tuti megnézi - a fele sem fog elmenni rá amikor sor kerül a bemutatóra.
Mindenki tucatszor látta már. Az eddig készült és bemutatott 3D-s filmek azért készültek el, hogy 3D legyen. A történet és a színészi alakítások másodlagosak voltak. Én eddig sem csíptem a látványfilmeket, mert nekem fontosabb a tartalom, mint a CGI. Ezért is szeretem jobban a régi filmeket. Azok még filmek voltak a szó jó értelmében és nem számítógép generálta moslék.
Manapság azért is megéri filmeket 3D-ben nézni mert azokat nem lehet netre feltölteni -ha érted mire gondolok-. Egy 3D-s filmet nem tudsz illegálisan feltölteni valahová, úgy pedig le sem. A stúdióknak megéri 3D-ban nyomni a filmet mert ha csak sima filmként megcsinálják, azon sokat lehet bukni. Továbbá haladni kell a korral, a Titanic klasszikus és szerintem a látvány szempontjából biztosan meggyőző lesz, de gondolom akkor csak mégjobban fogok sírni a filmen hiszen olyan lesz mintha énis ott lennék
A 3D jó dolog de nem kellene minden régi klasszikushoz hozzá nyúlni de mivel ebben a világban már semmi eredetit nem tudnak kitalálni, előveszik a klaszikusokat és ráteszik a mancsukat. A Titanic erre pont jó hiszen az a világ egyik legnézettebb filmje tehát sok pénz jönne be a 3D változatból is ...
1 felhasználónak tetszik:
CandUs
2010. szeptember 19. 16:38
|
Dolice9522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.15. Hozzászólás: 810 Csatolások: 33 Azonosító: 125151 offline
|
Én megnézem.
2010. szeptember 19. 16:46
|
|
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline
|
Tetszik vagy sem, ma a 3D divatját éljük. Nekem nincs ellenemre a műfaj, mondjuk a Titanic esetében igen, de valahol várható volt, hogy lehúznak róla még egy bőrt. Ráadásul nem mai filmről beszélünk. Én anno nagyon ifjúka voltam, mikor ment a moziban, de emlékszem a "hisztire" ami kísérte a filmet. Akik mondjuk '97 után születtek, nem biztos, hogy látták, és nekik ez egy jó kis lehetőség lesz.
Bár fura lesz a fiatal és kicsit kölyökképű Leót újra látni - nekem legalábbis - de az biztos, hogy már akkor lehetett rajta látni, hogy ez a fiú tud valamit!
Bár fura lesz a fiatal és kicsit kölyökképű Leót újra látni - nekem legalábbis - de az biztos, hogy már akkor lehetett rajta látni, hogy ez a fiú tud valamit!
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2010. szeptember 19. 16:50
Már tényleg mindent megcsinálnak 3D-ben, de hát nem baj, végül is a Titanc-kal jól beleválasztottak, mert biztos sokan mennek el megnézni
2010. szeptember 19. 17:11
Tök jó lesz látni 3D-ben is, a kábé 10-15 2D-s után.
2010. szeptember 19. 19:28
|
|
LiafenRaise Your Glass™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.16. Hozzászólás: 1235 Csatolások: 17 Azonosító: 83902 offline
|
Szerintem sokan fognak beülni rá, attól független hogy már vagy nyolcvanezerszer látták (ahogy én is) és majd' bepisiltek a sok víz láttán (ahogy én is). Izgi lesz 3D-ben.
2010. szeptember 19. 19:40
|
|
Cheryl Cole fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 522 Azonosító: 129312 offline
|
Imádom ezt a filmet, de azért elég nyomasztó lesz ha körülötted lebegnek, majd a halottak brrr..., de ennek ellenére megnézem.
2010. szeptember 19. 19:52
|
|
tigris310visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.11. Hozzászólás: 469 Csatolások: 4 Azonosító: 49151 offline
|
vannak olyan filmekamiket nagyon szeretrek és többször i smgenézek de ha már 20-szor megnézem akk nagyon meunom de ez alól egy kivétel a titanic mert ezt a filmet már 10000000000000-szor láttam és soha nem tom megunnio
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.