Miley-t nem hagyják békén a paparazzók
2010. szeptember 18. 22:24
|
|
FuNkYpUnKy27 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.15. Hozzászólás: 603 Csatolások: 4 Azonosító: 125109 offline
|
azért ez gáz h a paparazzók milyen akaratosak tudnak lenni..
2010. szeptember 18. 22:28
Hát ezzvan xD Demetria Lovato tényleg milyen szépecske^^ xĐĐ
2010. szeptember 18. 22:29
ahha már olvastam máshol hogy már szinte könyörgött nekik Miley hogy hagyják
2010. szeptember 18. 22:30
Ja, az ismerősünk ott volt, és mesélte, hogy Miley a végén már majdnem sírt, úgy kérlelte őket...
2010. szeptember 18. 22:49
jól bekerítették szegényt
én már jól leordítottam volna a paparazzikat
engem nem vakítottak volna meg.
szemetek -.-
én már jól leordítottam volna a paparazzikat
engem nem vakítottak volna meg.
szemetek -.-
2010. szeptember 18. 23:03
|
|
coledylanbarbi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.11. Hozzászólás: 1008 Csatolások: 442 Azonosító: 112059 offline
|
hát tényleg elég idegesítő a sok bunkó fotós...mindíg követik őket..lelketlenek..ha kérik is folytatják a szemétkedést..-.-
2010. szeptember 18. 23:23
hát ez együtt jár azzal, hogy ő Miley Cyrus... jó azért biztos idegesítő, de nincs mit tenni...
2010. szeptember 18. 23:24
erről van videó is..elég vicces.. szegény Miley
nem irigylem..
2010. szeptember 18. 23:54
|
|
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline
|
barby07, _ToTo_, meg a többiek, akiknek még ilyen a véleményük.. gondolkozzanak el rajta, hogy milyen lehet hogy ki sem léphetsz a házból, mert a paparazzik mindent lefotóznak ami a magánéletedhez tartozik. Sőt nincs is magánéleted, mert az egész világ tud róla hogy mit csinálsz. Ha veletek is ez lenne, lehet, hogy először még tetszene, de utána már nagyon rossz lenne.. Még arról is tudnak hogy mit eszel, mennyit, mikor, hova mész, hánykor.. mindent..
2010. szeptember 19. 00:05
|
|
Csilla19*Crazy Girl* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.01. Hozzászólás: 1094 Csatolások: 53 Azonosító: 123941 offline
|
Most it tnem értem, hogy miért szidják őt... Szegény Miley:= Nagyon szar lehet, hogy nem lehet magánéletük olyan, mint amit cassie3 mondott
Hát ez tényleg nagyon vakító lehetett a videóba nem eleht cska nagy fényt látni mikor fényképeznek :S Nem vagyok fan de sajnálom
2010. szeptember 19. 00:34
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Nem ő az egyetlen, akit zavarnak a paparazzók, sajnos ezzel jár a hírnév. A fényképészeknek meg ez a munkájuk, persze attól még tekintettel lehetnének mások életére.
Viszont Miley testtartása borzasztó, még nézni is rossz. Valaki szólhatna neki, hogy húzza ki magát.
Viszont Miley testtartása borzasztó, még nézni is rossz. Valaki szólhatna neki, hogy húzza ki magát.
1 felhasználónak tetszik:
Lady Suzy
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.