Taylor Momsen széthullik?
2010. szeptember 18. 21:06
|
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline
|
Taylor tehetséges énekesnő és színésznő és eddig mindig megvédtem, ha valaki hangot adott a nem túl kedves véleményének, de most már nekem is egy kicsit elegem van a csajból. A zenéjét meg a GG-t persze még mindig imádom és tehetséges, de mint ember, már annyira nem tartom nagyra.
2010. szeptember 18. 21:20
|
|
rheuska-- anti-paparazzi --- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.18. Hozzászólás: 1748 Csatolások: 7732 Azonosító: 24717 offline
|
@ tya04 és zs1122: itt nem arról van szó, hogy el kell-e fogadni, vagy hogy megmondja-e a véleményét, vagy sem. hanem arról, hogy nagyon-nagyon rossz hatással van rá a hírnév, és ő is rossz hatással van ezáltal a rajongóira, akik esetleg követendő példaképként tekintenek rá. nehogymár elfogadott dolog legyen egy tizenhét éves lánytól, hogy egy szál harisnyakötőben és ingben koncertezik... ezek után már egy rossz szavunk sem lehet Miley Cyrus csodálatosan nem elfogadható viselkedésére. a különbség valóban csak annyi kettejük között, hogy Taylor tehetséges.
2010. szeptember 18. 21:26
|
|
Vampiregirl15 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 647 Csatolások: 0 Azonosító: 133668 offline
|
nagyon jók a számai és szentem nagyon jó ember is ... csak más a stílusa mint másoknak ezt mért nem lehet elfogadni nem mindenki akar jó kislány lenni ... és lehet olyan a stílusa amit nem nagyon bírnak egyesek de attól még baromira jó hangja van tehetséges színésznő és szerintem rendes ember is
2010. szeptember 18. 21:32
|
|
jennymiley00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 518 Csatolások: 102 Azonosító: 129374 offline
|
még taylor mondja hogy ne hasonlítsák mileyhoz..miley is régen aranyos mosolygós lány volt,most meg egyre vadabb,bár az utóbbi időben azért visszafogta magát...hajuk is ugyanolyan,csak a szín nem..
taylor nagyon szép, jó a hangja is,nem tudom miért ilyen hülye. :S meg ez az erős smink....:/
taylor nagyon szép, jó a hangja is,nem tudom miért ilyen hülye. :S meg ez az erős smink....:/
2010. szeptember 18. 22:10
én ezek ellenére is abszolút Taylor mellett vagyok. Imádom őt, a stílusát, a hangját, a kijelentéseit és minden, ami Taylor.
2010. szeptember 18. 22:11
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
nekem mindegy mit csinál, nem szerepel a kedvenceim között, bár nem szeretném, ha totál megváltozna...
2010. szeptember 18. 23:14
|
|
rheuska-- anti-paparazzi --- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.18. Hozzászólás: 1748 Csatolások: 7732 Azonosító: 24717 offline
|
zs1122: nem túlzok el semmit, csak tényeket írtam, nem vagyok rajongója és utálója egyiküknek sem ^^ Taylort viszont csodálom, hogy egymaga érte el, amit elért, a saját tehetségével, ellenben Miley-nak ugye elég rendesen beleszámít, hogy az apukája "valaki"-nek számít az iparban. akárhogy is, egyikük változása sem nevezhető pozitívnak.
2010. szeptember 19. 00:06
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Számomra nagyon nem szimpatikus Taylor, de ez a száma tetszik és nincs rossz hangja, egyedül a viselkedése az ami ki tud akasztani néha, sajnálatos, hogy nem a zenéje miatt írnak róla a legtöbbször.
Viszont ha az éneklés mellett nincs ideje/energiája/kedve a színészkedésre, akkor hagyja abba és 100%-osan foglalkozzon a bandájával.
Az 1. képen nagyon bájos.
A cikk nagyon tetszik, jól össze van szedve. Köszi.
Viszont ha az éneklés mellett nincs ideje/energiája/kedve a színészkedésre, akkor hagyja abba és 100%-osan foglalkozzon a bandájával.
Az 1. képen nagyon bájos.
A cikk nagyon tetszik, jól össze van szedve. Köszi.
2010. szeptember 19. 09:17
ez már nem is lep meg,ezt már régen tudtuk,hogy Taylorral ez lesz.
2010. szeptember 19. 10:09
Nekem nem volt szimpi a csaj és sztem nem is lesz...
2010. szeptember 19. 13:02
|
|
Glambert†ℓɩττℓɛ ςℓɑɱƿɩяɛ† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 1477 Csatolások: 0 Azonosító: 132784 offline
|
Idézet (katiegirl15 @ 2010.09.18. 22:10)
én ezek ellenére is abszolút Taylor mellett vagyok. Imádom őt, a stílusát, a hangját, a kijelentéseit és minden, ami Taylor.
Ezzel tökéletesen egyetértek. <3
1 felhasználónak tetszik:
katiegirl15
2010. szeptember 19. 20:37
abszolut nincs baj a viselkedésével,még csak most kezd lázadni,és a zenével foglalkozik ,és a rajongói tuti hogy így is elfogadják,am én csak a the pretty reckless miatt szeretem meg
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.