A nemrég hazánkban járt Placebo nevű zenekar frontemberét a kezdetektől fenyegetik.
A teljes cikkhez kattints ide!
Halálosan fenyegetik a Placebo frontemberét
2010. szeptember 18. 17:09
|
|
xxangi20xx☆StarDust☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 1890 Csatolások: 247 Azonosító: 124044 offline
|
Mikor lesz koncert? És én miért nem tudok róla?
A cikkhez szólva pedig minden sztárt fenyegetnek, Brian jól teszi, hogy figyelembe sem veszi a fenyegetéseket
A cikkhez szólva pedig minden sztárt fenyegetnek, Brian jól teszi, hogy figyelembe sem veszi a fenyegetéseket
2010. szeptember 18. 17:39
Azért ez durva
De remélem nem lesz semmi komolyabb baj belőle, se most se később
És biztos jó volt a budapesti koncert, de sajnos nagyon ki akartam volna jutni, de majd legközelebb^^
2010. szeptember 18. 19:18
|
|
rockqueenúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.24. Hozzászólás: 48 Csatolások: 0 Azonosító: 108446 offline
|
Úgy elmentem volna a koncertre!
Remélem, hogy a fenyegetéseknek nem lesz rossz vége. Tényleg jó, hogy pozitívan reagál rá.
Szegény, remélem, hogy meggyógyul nemsokára!
Jó lenne, ha jönnének 2011-ben a Szigetre és végre el tudnék menni a koncertjükre.
Remélem, hogy a fenyegetéseknek nem lesz rossz vége. Tényleg jó, hogy pozitívan reagál rá.
Szegény, remélem, hogy meggyógyul nemsokára!
Jó lenne, ha jönnének 2011-ben a Szigetre és végre el tudnék menni a koncertjükre.
2010. szeptember 18. 22:24
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
Szegény.
Placebo 4 evah! Sajnálom, hogy vannak ekkora állatok.
2010. szeptember 18. 22:50
|
|
kis_zsú |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 845 Csatolások: 0 Azonosító: 131186 offline
|
Nem tudom, hogy mire jó az nekik, hogy másokat zaklatnak. Biztos van valami mentális bajuk. Csak tényleg ne fajuljon tettlegességig.
Biztos jó volt a koncert. Bárcsak én is eljuthatnék egyre koncertre.
Brian jófej, hogy ilyen könnyedén kezeli a történteket.
Biztos jó volt a koncert. Bárcsak én is eljuthatnék egyre koncertre.
Brian jófej, hogy ilyen könnyedén kezeli a történteket.
2010. szeptember 19. 00:18
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Világ életemben -na jó, amióta szeretem őket- miattuk akartam menni a Szigetre. Erre, amikor lett rá lehetőségem, nem jöttek a fesztre. A külön koncert -a Sziget mellett- meg már sokba került volna nekem. Remélem jövőre jönnek oda is.
A cikkhez hozzászólva pedig: én is csak azt tudom remélni, hogy nem fajul el a dolog és az irigyeknek, csak a szája nagy.
Köszi a cikket, végre egy normális.
A cikkhez hozzászólva pedig: én is csak azt tudom remélni, hogy nem fajul el a dolog és az irigyeknek, csak a szája nagy.
Köszi a cikket, végre egy normális.
2010. október 11. 15:27
|
|
Barak Stefániaörök álmodozó |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.20. Hozzászólás: 6372 Csatolások: 608 Azonosító: 112664 offline
|
De sok bolond ember van szabadlábon! Remélem, hogy nem fogják beváltani a fenyegetésüket.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: